- Konu Sahibi tombistombis
-
yok yapmadim canim yimirta hikayem topik destani bir ara anlatirimcanım bu ay sendemi çatlama iğnesi vuruldun,belirtin falan varmı,merak ettim
ay canim kutlu olasin obur dogum gununu bebek ziriltisindan kutlayamayasin insallahAtlass okyanusummmm deniz kumumm :)) tombisimm senle ayni gun giris yapmisiz kiss kadinlar kulubune masallah senin cenee motorrr 1000 mesaji gecmissin bu arada 3temmuz ayriyetten dogum gunum
bizim is belli olmaz pc kapansa c de cpten barim bak gözum ustunuzde haaaaaaaaaabenimki derken koca bebekmi?ben onu çoktan yatırdım,ilacınıda verdimneyse iyigeceler,yarın akşam bakarım,gündüz işteyim,iyiuykular.
hamis kutlamasi yaptimmmmmmmmmtombiş aşağıda burada gözüküyorsun,buradamısın tatlım,sesin çıkmıyorda?
hos geldin caniskom adresi belledin artikim aksam temmuzda kimsee yokmus siz nedeydiniz bakiyimmmmmmmmmtombisimmmmm günaydınnn bende geldimmmm
agzindan cikani allah duysun sevalim insallah canim insallahherkese günaydınnn bacılarr.inşallah bol müjdeli bereketli bi gün olur
günayydın bnde geldim....
ayy saol tombiş. kendmede çok büyük söz veriom bebeğime çok iyi bakcam. biz sizin hep uğur böceğiniz olalalım yeni topik yeni yeni bebişlerr....
hepimiz için dualar ediyorum... bunu hissedin ve inanın. ben eşimide dualarla kazandım bebişimizde....
içim içime sığmıyo çok güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sende yaşıcaksın hepiniz yaşıcaksınız eminim bunda.
hemen değiştiriyorum. Hayal'im gerçe diye
lugesma günaydın tatlım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini farklı bişey varmı?
cnm hiç bi değişiklk yok valla hala aklım bir karış havada tuafım.
çok uykum var bide bu sabah bulantım daha bi şiddetliydi:) sabah sabah meyve yemek istedi cnm ve yedim.
bende hiç bulantı felan yok uyku var birde iştahsızlık sadede uyumak istiyorum ama oda belki geç yatmaktan oluyor korkuorum belirtilerde hep mide bulantısı var bende nie yok die bi sorun mu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?