Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canım bu ay sendemi çatlama iğnesi vuruldun,belirtin falan varmı,merak ettim
yok yapmadim canim yimirta hikayem topik destani bir ara anlatirim

Atlass okyanusummmm deniz kumumm :)) tombisimm senle ayni gun giris yapmisiz kiss kadinlar kulubune masallah senin cenee motorrr 1000 mesaji gecmissin bu arada 3temmuz ayriyetten dogum gunum
ay canim kutlu olasin obur dogum gununu bebek ziriltisindan kutlayamayasin insallah

benimki derken koca bebekmi?ben onu çoktan yatırdım,ilacınıda verdimneyse iyigeceler,yarın akşam bakarım,gündüz işteyim,iyiuykular.
bizim is belli olmaz pc kapansa c de cpten barim bak gözum ustunuzde haaaaaaaaaa
tombiş aşağıda burada gözüküyorsun,buradamısın tatlım,sesin çıkmıyorda?
hamis kutlamasi yaptimmmmmmmmm
tombisimmmmm günaydınnn bende geldimmmm
hos geldin caniskom adresi belledin artikim aksam temmuzda kimsee yokmus siz nedeydiniz bakiyimmmmmmmmm

herkese günaydınnn bacılarr.inşallah bol müjdeli bereketli bi gün olur
agzindan cikani allah duysun sevalim insallah canim insallah

8 koca gün var belki gelisini ögrenmeme ama biliyorum sanki birseyler degisecek ve senin inadin kirilip tombis tombis bir kiz yada anana cekip hasari bir firlatma erkek olarak geleceksi iz sadece zamani var birdee sanirim rabbimin insafina kaldi her umutsuzkukta bir umut doguyor tam düstüm kaybettim derken yniden ayaklanip cesaretleniyorum öyle bir celiskiki yasadiklarim kelimeler yatersiz kaliyor ama inatciyim nede olsa sizi ben doguracam degilmi siz gelmemekte inat ederseniz ben de beklemede ederim görecez bakalim sipaciklar el yaban tombismi yaman

lugesma niccindeki yaziyi degistir artik HAYALMI GERCEKMI yazmissinya sanirim artik gercek canim umarim bu gercekle cok guzel anlar yasarsin bekledigin anneligi doyasiya yasarsin

ayy saol tombiş. kendmede çok büyük söz veriom bebeğime çok iyi bakcam. biz sizin hep uğur böceğiniz olalalım yeni topik yeni yeni bebişlerr....
hepimiz için dualar ediyorum... bunu hissedin ve inanın. ben eşimide dualarla kazandım bebişimizde....
içim içime sığmıyo çok güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sende yaşıcaksın hepiniz yaşıcaksınız eminim bunda.

hemen değiştiriyorum. Hayal'im gerçe diye

aferim sana artik hayalleri bize birak cok cok sevindim arada gel topige bir sürtün bende bir garibim bilmiyom bosa umutlanmakta istemiyom hayirlisi ne bileyim

cnm hiç bi değişiklk yok valla hala aklım bir karış havada tuafım.
çok uykum var bide bu sabah bulantım daha bi şiddetliydi:) sabah sabah meyve yemek istedi cnm ve yedim.

bende hiç bulantı felan yok uyku var birde iştahsızlık sadede uyumak istiyorum ama oda belki geç yatmaktan oluyor korkuorum belirtilerde hep mide bulantısı var bende nie yok die bi sorun mu var acaba

bende hiç bulantı felan yok uyku var birde iştahsızlık sadede uyumak istiyorum ama oda belki geç yatmaktan oluyor korkuorum belirtilerde hep mide bulantısı var bende nie yok die bi sorun mu var acaba

cnm bnm korkmaa hiç. herkesn farklı farklı. bnmde tuaf bi bulantı ya böle ağzıma bişi koysam çıkacakmış gibi. allahım izniyle hiç olumsuz bişi olmıcakkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…