- Konu Sahibi tombistombis
-
bu uyku hali ne zaman basladicnm hiç bi değişiklk yok valla hala aklım bir karış havada tuafım.
çok uykum var bide bu sabah bulantım daha bi şiddetliydi:) sabah sabah meyve yemek istedi cnm ve yedim.
sagol canim hergün senin duayi okurken kulagini cinlatiyomkızlar günaydın topiğin hayırlı olsun tombişim
hepimize insallahYeni topic yeni umutlar.
Hayırlı uğurlu olsun..
kiz nerdesin aksam gelirsin beni bulursun diye bakindim sanatombişcim topic yapmışsın hayırlı olsun tatlım
selam,
yeni topik hayirli olsun kizlar... insallah herkese ugurlu gelir... yazdiklariniza yetisemiyorum))
sevgiler
bu uyku hali ne zaman basladi
kiz nerdesin aksam gelirsin beni bulursun diye bakindim sana
bu ''uzuun'' yolculukta yerini alması gerekenlerden biri de benim zaten uzuun bir yoldan geldim. soracaklarınız olursa hazırım, ben tıbbi açıdan siz de yaşanmışlıklar açısından bilgi aktarımında bulunalım. hayırlı olsun topic. herkesin kucağı bebekle dolsun
kizlar hosgeldiniz hepinize cevap yazamiyom cepten zor oluyor anlayis canimmmmmmmmmmm
bu topik benim degil ben mühendislimi konusturup temeli attim bir de doktorumuz gönüllü geldi sayesinde sanki bir bina gibi her gelen arkadasim bir tugla olsun biz ya hepimiz sevinelim ya bu binayi dinamitlerim kötü bir sey olmayacak derdimizin dermanini arayarak bulacaz topiki dun aksam israr uzrine actik ama nazar degmesin bayagi konustuk biz aylara dagilalim istemedik annelik bir maraton dogdumuzda ilk naylon bebekle baslayan torun bezi degistirmeyle devam eden benim degil yani bizim green yazdigin seyler arabekse baglamis beni kötü yapti hepinizi tanimadim halde yanimda hissediyorum
yok canim bir alternatifkızlar selam..topik mi değiştidiniz?
sanirim bizim gibi cok var yollarin yoramadigi kiz dilerimki cifter cifter olsundabu ''uzuun'' yolculukta yerini alması gerekenlerden biri de benim zaten uzuun bir yoldan geldim. soracaklarınız olursa hazırım, ben tıbbi açıdan siz de yaşanmışlıklar açısından bilgi aktarımında bulunalım. hayırlı olsun topic. herkesin kucağı bebekle dolsun
ya öyle bir ara zeyneple takildik sapik bilem gelmedi iki satir konusalim aman nazarim degecekmaşallah ya dün açılmış topik hayırlı uğurlu olsun
biz aksam biraz cene caldik sonra halvete gidenler halvete kalanlarda koyun saymaya gittikyokk kıs bizde akşamları net yasak birlikte vakit geçiriyoruz eşimle lazım olmayınca açmıoruz sen naptın cnm
ben o kadar karamsar değilim canım yaahatta fazla iyimserim, siz umutsuzdunuz ben de umutsuzluğa ben bile kaplımıyorum demek istemiştim. yanlış anlaşılma olmasın. zaten içimiz karartmayalım bu topicte olumsuz konuşmayalım bence de, eğlenceli olsun hep inşallah bu arada kadın doğumla ilgim yok anestezi ve yoğunbakım doktoruyum. yine de tabi ortalam bişeyler biliyoruz. hayırlısı olsun herkes için.
ben o kadar karamsar değilim canım yaahatta fazla iyimserim, siz umutsuzdunuz ben de umutsuzluğa ben bile kaplımıyorum demek istemiştim. yanlış anlaşılma olmasın. zaten içimiz karartmayalım bu topicte olumsuz konuşmayalım bence de, eğlenceli olsun hep inşallah bu arada kadın doğumla ilgim yok anestezi ve yoğunbakım doktoruyum. yine de tabi ortalam bişeyler biliyoruz. hayırlısı olsun herkes için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?