Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

selam,

yeni topik hayirli olsun kizlar... insallah herkese ugurlu gelir... yazdiklariniza yetisemiyorum ))

sevgiler

cnm hiç bi değişiklk yok valla hala aklım bir karış havada tuafım.
çok uykum var bide bu sabah bulantım daha bi şiddetliydi:) sabah sabah meyve yemek istedi cnm ve yedim.
bu uyku hali ne zaman basladi

kızlar günaydın topiğin hayırlı olsun tombişim
sagol canim hergün senin duayi okurken kulagini cinlatiyom
Yeni topic yeni umutlar.

Hayırlı uğurlu olsun..
hepimize insallah

tombişcim topic yapmışsın hayırlı olsun tatlım
kiz nerdesin aksam gelirsin beni bulursun diye bakindim sana
selam,

yeni topik hayirli olsun kizlar... insallah herkese ugurlu gelir... yazdiklariniza yetisemiyorum ))

sevgiler

hos geldin canim umarim ugur getirir

5. gün 36.3
6. gün 36.6
7. gün 36.3
8. gün 36.4
9. gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.3
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.3
18.gün 36.4
19.gün 36.4
20.gün 36.6
21.gün 36.6

iste böyle bakalim ne olacak

bu ''uzuun'' yolculukta yerini alması gerekenlerden biri de benim zaten uzuun bir yoldan geldim. soracaklarınız olursa hazırım, ben tıbbi açıdan siz de yaşanmışlıklar açısından bilgi aktarımında bulunalım. hayırlı olsun topic. herkesin kucağı bebekle dolsun

tombişş uyku halim 1 haftadır var cnm. geç oldu cvp ama kusura bakma...

hatta cmtesi günü okadr dern uyumuşumki eşim gelmiş kapıyı çalınca hem apt kapısını hemde evn kapısını açıp gidip geri yatmışım:) bi kalktım yanımda eşim ama bn bişi ahtrlamıom . başka biri gelip evi soysa beni doğrasa haberm olmıcak

ne doktoruydun sen balım bilelimde ona göre tiyo alalım senden

kizlar hosgeldiniz hepinize cevap yazamiyom cepten zor oluyor anlayis canimmmmmmmmmmm
bu topik benim degil ben mühendislimi konusturup temeli attim bir de doktorumuz gönüllü geldi sayesinde sanki bir bina gibi her gelen arkadasim bir tugla olsun biz ya hepimiz sevinelim ya bu binayi dinamitlerim kötü bir sey olmayacak derdimizin dermanini arayarak bulacaz topiki dun aksam israr uzrine actik ama nazar degmesin bayagi konustuk biz aylara dagilalim istemedik annelik bir maraton dogdumuzda ilk naylon bebekle baslayan torun bezi degistirmeyle devam eden benim degil yani bizim green yazdigin seyler arabekse baglamis beni kötü yapti hepinizi tanimadim halde yanimda hissediyorum

ben o kadar karamsar değilim canım yaa hatta fazla iyimserim, siz umutsuzdunuz ben de umutsuzluğa ben bile kaplımıyorum demek istemiştim. yanlış anlaşılma olmasın. zaten içimiz karartmayalım bu topicte olumsuz konuşmayalım bence de, eğlenceli olsun hep inşallah bu arada kadın doğumla ilgim yok anestezi ve yoğunbakım doktoruyum. yine de tabi ortalam bişeyler biliyoruz. hayırlısı olsun herkes için.

kızlar selam..topik mi değiştidiniz?
yok canim bir alternatif

sanirim bizim gibi cok var yollarin yoramadigi kiz dilerimki cifter cifter olsunda
maşallah ya dün açılmış topik hayırlı uğurlu olsun
ya öyle bir ara zeyneple takildik sapik bilem gelmedi iki satir konusalim aman nazarim degecek
yokk kıs bizde akşamları net yasak birlikte vakit geçiriyoruz eşimle lazım olmayınca açmıoruz sen naptın cnm
biz aksam biraz cene caldik sonra halvete gidenler halvete kalanlarda koyun saymaya gittik

olsun kıss burda komaya giren çok arada sırada bi el atarsın:2::94:

bizde öyle düsündük gebelik olsun girgir olsun bilmedimizi soralim arasitirip bakalim dedik umudun umudumuz olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…