- Konu Sahibi tombistombis
-
biz aksam biraz cene caldik sonra halvete gidenler halvete kalanlarda koyun saymaya gittik
iyi olmuş burası böyle en azından hamile olanlarda devam edenlerde burda olur topik ıssızlaşmaz meleğim
burada da liste olucakmı tombişcim
aminn. bu arada komaya falan girmek yok, ağlama topicleri var bi sürü, yasak hepinize
yasak kelimesini duyunca hep sülümen diyom bu hurrem modundan cikamadim ben yaaaaaaaaaa
bilmem ortak karar verelim liste sinir ediyor bence falancanin bati geldi niye aramadi yada batin bugun illa yok bir test yap ne bileyim hamis leri ögrenelim sevinelim yoksa büyük bir inatla devam edelim ama ben herseye uyarim ortak kararimiz olsun bence
bence de listeye kim bakıyorki zaten ama hamiş listesi yaparsan birde hangi ayda hamile kaldığını kimin hamile olduğunu biliriz ii olmazmı
kiz hatice söylemeyim dedim dayanamadim kiz bir nörüyom tombidik de dalmissin okumaya sen yokken biele yanimdasin senin duayi yazdim bir kagida ustunde yeminle su yaziyor hatıcenın bebek duası okunacak yastigimin altinda baktikca yaziyi niye yazdimki diye düsünüyom
canım benim ben size mealini yazdım arapça biliyorsanız 16.cüzde 7 kişiye okuttum bu ay için ben o ayeti hayırlısı olsun tabi
canım benim ben size mealini yazdım arapça biliyorsanız 16.cüzde 7 kişiye okuttum bu ay için ben o ayeti hayırlısı olsun tabi
allah kabul etsin canım dileklerini
Bi rivayete göre o zamanlarda bi r.a nın çocuğu olmamış 7 sene boyunca peygamber efendimizin yanına gelmiş demişki allahın katına çıkıp dermisin bizimde bi evladımız olacakmı neyse peygamber efendimizde sormuş rabbim demişkii o kulum kısırdır onların yazısında çocuk yoktur olmayacaktırda.peygamberimizde iletmiş ama kul bıkmamış usanmamış hiç bir zaman ümidini kaybetmeden her gün yine rabbime çocuk için dua etmiş aradan 4 sene geçmiş yine yolları bigün peygamber efendimizle rastlamış elindede ufak bi erkek çocuğu bu kimindir demiş ya rab benim evladım demiş nasıl olur diye şaşırmış allahın katına çıkarak sormuş yarab sen bana olmayacak demiştin bu nasıl olur demişki ya muhammed ben o çifte senin aracılığınla olmıycağını bildirdiğim halde onlar yılmadan usanmadan bana dua etti bende onların bu dualarını boş çevirmedim. Bunu bir yerde okumuştum ve beni çok etkilemişti
bak bu iyi fikir kim hangi ay hamis oldu bir de ne ile hamile kaldi onu yazalim klomenlimi asilamami dogal halvet mi aman green duymasin bu olur bak aylarin ugur böcüklerini görürüz ama lugesma haric o benim topigimin ugur böcügüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?