Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

iyi olmuş burası böyle en azından hamile olanlarda devam edenlerde burda olur topik ıssızlaşmaz meleğim

zaten hamilelerde gitmesin birseyleri bize anlatsin istedik nede olsa onlar bizden bir adim öndeler senin gibi cocuk coluk sahipleri bizden cok daha fazla ondeler canim hayirlisi yanlizda kalirsak kendim calip kendim oynayacam

kiz hatice söylemeyim dedim dayanamadim kiz bir nörüyom tombidik de dalmissin okumaya sen yokken biele yanimdasin senin duayi yazdim bir kagida ustunde yeminle su yaziyor HATICENIN BEBEK DUASI OKUNACAK yastigimin altinda baktikca yaziyi niye yazdimki diye düsünüyom

bence de listeye kim bakıyorki zaten ama hamiş listesi yaparsan birde hangi ayda hamile kaldığını kimin hamile olduğunu biliriz ii olmazmı

bence de listeye kim bakıyorki zaten ama hamiş listesi yaparsan birde hangi ayda hamile kaldığını kimin hamile olduğunu biliriz ii olmazmı

bak bu iyi fikir kim hangi ay hamis oldu bir de ne ile hamile kaldi onu yazalim klomenlimi asilamami dogal halvet mi aman green duymasin bu olur bak aylarin ugur böcüklerini görürüz ama lugesma haric o benim topigimin ugur böcügüüüüüüüüüüü

canım benim ben size mealini yazdım arapça biliyorsanız 16.cüzde 7 kişiye okuttum bu ay için ben o ayeti hayırlısı olsun tabi

kimin duasi kabul our bilinmez ama insan dua edince ici rahatliyor gibi oluyor benim fazla bilgim olmadindan kim ne dese yaparim yada okurum ne bileyim inanirim hemen

Bi rivayete göre o zamanlarda bi r.a nın çocuğu olmamış 7 sene boyunca peygamber efendimizin yanına gelmiş demişki allahın katına çıkıp dermisin bizimde bi evladımız olacakmı neyse peygamber efendimizde sormuş rabbim demişkii o kulum kısırdır onların yazısında çocuk yoktur olmayacaktırda.peygamberimizde iletmiş ama kul bıkmamış usanmamış hiç bir zaman ümidini kaybetmeden her gün yine rabbime çocuk için dua etmiş aradan 4 sene geçmiş yine yolları bigün peygamber efendimizle rastlamış elindede ufak bi erkek çocuğu bu kimindir demiş ya rab benim evladım demiş nasıl olur diye şaşırmış allahın katına çıkarak sormuş yarab sen bana olmayacak demiştin bu nasıl olur demişki ya muhammed ben o çifte senin aracılığınla olmıycağını bildirdiğim halde onlar yılmadan usanmadan bana dua etti bende onların bu dualarını boş çevirmedim. Bunu bir yerde okumuştum ve beni çok etkilemişti

ne güzel seyler biliyorsun sen ya..........okyunca bir garip oldum beni de encok sey etkiler ben ol dersem olur cümlesi kim anlatti yada okudummu bilmiyom ama cok etkiler buyuklügünü hafizam almaz evet o isterse bizde dualarimza kavusuruz eline diline yeregine saglik ne güzel yazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…