Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

aşk olsun ben değilmiyim

sen de sin ama lugesmanin yerini anlatiyim dun topik acildi iste özelden mesajlarla gaza geldim sanki yarim saat bile olmadan haber mujdelendi sen benim temmuz böcümsün aman da aman hormonlar bizim kizin yönetmeye baslamis bilem bana bak kiz uzulup süzülme bebis rahatsiz olacak

istediğimi yapmazsanız ağlarımmmmm heeee ona göre

niye kimse konuşmuyor yav,ben bari konuşayım,kızlar ben bu ay çatlama iğnesi vuruldum,bat 28,şimdi oramı buramı yokluyorum belirti falan varmı diye

bende pazrtesi vuruldum canım ovitrella benim karnım çok şiş ve kasıklarımı bıçakla oyuyorlar ara ara batma var

bende pazargünü vuruldum kolumdan,sen nerenden vuruldun,kalçadanmı merak ettim?bu arada benimkide ovitrella.benim belirtim pek yok sanırım,göğüs uçarım acıyor ama reglim yaklaşıyor heralde ondan diyorum,dün çok uykum vardı,deniz yordu galiba diyorum,herşeye bahanem var,ümitlenmek güzel şey ama biliyorumki aysonu hüsran...

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeliimm. çatlatma iğnesi şişkinlik karın ve kasık ağrısı yapıyor arkadaşlar iğnenin yan etkileriyle gebelik belirtileri benziyor. bi de erken idrar testi veya kan testi yapmayın, ama iğneden bi 12 gün sonra kanda net sonucu alırsınız, hadi güzel haberler bekliyoruzz.

benim bu 3. Denemem klomen-ovitrella göbişimden vuruluyorum şişlik ve sancı dışında başka bişey yok bu ay

hoşbulduk canım,yok ben beklemeye kararlıyım,bugün 11.günüm ama sabredip bekliycem,sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm en azından reglime kadar biraz daha belki hamileyimdir diye kendimi avutur sevindiririm

bende yumurtayı çatlattım çok şükür:):) salı doktora gittim perisan halde grip olmuş halde, doktor smear aldı dedi yumurtan çatlamak üzere ve dün müthiş kasık ve bel ağrısıyla yumurtayı çatlattım onun belirtisi olması lazım öldüm bittim ama bide hastalık üstüne yine de o halde çalışmalara devam ettim bebeğim için:) antibiyotik verdi doktor iki tane içtim bıraktım döllenme olursa sorun olmasın diye bide majezik içtim kızlar bişey olmaz dimi

geçmiş olsun canım,2 antibiyotikten sanırım bişey olmaz ama devam etme artık ne olur ne olmaz.bu arada yumurtayı nasıl çatlatıyorsun anlamadım,nasıl anlıyorsun.ben serophone kullandım doktora gittim 2 yumurtan oluşmuş biri sağda biri solda dedi,sonrada ertesi günü çatlama iğnesi vuruldum o kadar,sonrada eşimle çalışmaya başladık işte ama yumurta çatladımı çatlamadımı bilmiyorum,bendemi var bir gariplik acaba?

mümkün olduğu kadar ilaç içme ben geçen ay grip oldum hep ıhlamur içmiştim.ben ilaç kullanıyrum ama klomen in yanında dostinex folbol corospin gibi dr verdiği için oda

bendede 3 tane yumurta oldu çatlamadığı için iğne oluyoruz zaten ama çatladığınıda anlarsın canım kasıklarında şiddetli ağrı ve akıntı olur

canım ben bebek düşünmeden önce her ay anormal olarak sancıyan kasıklarımı üşütmeye bağlardım, işin içine girince öğreniyor insan ve burada çok şey öğrendim, yumurtlama esnasında neler yaşanıyor, tarihimi hesaplamıştım zaten bekliyordum, dr smear alırken ovulasyon zamanın sanırım akıntın sümüksü dedi ve sağ yumurtalıkta yumurtan çatlamak üzere gün aşırı ilişkiye girin dedi, dün şiddetli şekilde sağ kasığım ağrıdı ayağa kalkınca sanki içeride bişeyler kopuyor sallanıyor gibi oluyordu ve şiddetli bel ağrısı büyük ihtimal yumurta çatladı diye düşünüyorum dr söylemeseydi yine ona yorumlamazdım ama belirtilerde aynı , bugün sancım yok mesela , herkeste aynı belirti olmayabilir canım içini ferah tut , akıntını kontrol et sümüksü gibiyse çalışmaya devam:)
ilaçları bıraktım kendim acı çekerim yine bebişi tehlikeye atmam , bu ay ikinci denememiz inş hamiş kalırım , isteyen herkes hamiş kalır

mümkün olduğu kadar ilaç içme ben geçen ay grip oldum hep ıhlamur içmiştim.ben ilaç kullanıyrum ama klomen in yanında dostinex folbol corospin gibi dr verdiği için oda

Sadece dün içtim canım o da toparlamak için , çok şiddetli yakaladı bu sefer grip ama bugün bıraktım, Rabbim inş. hepimize hamile kalmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…