Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kimse yokmu huuuuuuuuuu
neysem siz okuyun ben görüsmeye gidiyom 1 ssate insallah dönerim ondan sonra butun gun yazisiriz baska isim yok bugun

[SUB][/SUB]

Hala regl olmadım bende. Akşam kahverengi bişeyler birazda pembemsi bişeyler geldi. Ama sonra tık yok. Karnımın alt kısmında acayip bir ağrı var. Sanki her an adet olcakmışım gibi. Sol bacağımın köküde acayip ağrıyor.

ozdemirim bacım ne diyon bu işe. Ne hamiş oldum ne regl oldum. Sayende umut var içimde şekerim. Ama bu sefer olursa çok sevinirim olmazsa üzülmem. Hazırım çünkü.

günaydın dünyanın en güzel anne adayları nasılsınız

Günaydın canım , nasılsın? ben bugün kendimi pek bi mutlu hissediyorum , gözlerim ışıl ışıl, sevinçliyim ve ilk defa sanki içimde bebiş varmış gibi hissettim, inş öyledir....

Sabah sabah bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum efenim , internette okuduğuma göre söyleyende bir dr. yumurtlamadan 7 gün önce ve yumurtladıktan 7 gün sonra hamile aklma olasılığı yüksektir diyor kimisi de hamile kalmak için 4 gün önemlidir , benim kafa karıştı , ben geçen gün bi ağrı kesici içtim de grip yüzünden bide çok kasıklarım ağrıyordu büyük ihtimalle çatladı yumurta , o günde ilişki oldu bu ağrı kesici etkiledi gibime geliyor dün de yastaydım bu yüzden, şimdi ben çalışmalara devam etsem hakkımı bu ay kaybetmiş mi olacağım, bana bir teselli lütfen :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…