Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

bitanem hadi inşş yaa bende de anı böyle oldu sabret bende o kadar test yaptım bişey çıkmadı 1 ay sonra öğrendim sabır tatlım sadece sabır

selam kızlar nasılsınız?ay hepiniz buraya gelmişsiniz diğer topikte kimse kalmamış yalnız hissettik kendimizi bize de yer var mı aranızda acaba?

ii olmana sevindim adettinin bitiminden diğer aya kadar gün aşırı olan günlerde her zaman şans vardır diye biliyorum canım

ii olmana sevindim adettinin bitiminden diğer aya kadar gün aşırı olan günlerde her zaman şans vardır diye biliyorum canım

İnş canım yaa hem umudumu yitirmk istemiyorum hem de çok umutlanmak istemiyorum , bu ikinci denememiz son 13 günüm adetime inş görmem kırmızıları, isteyen kimse de görmesin ,

kızlar karnım o kadar çok şişki nefes zor alıyorum akşam fenalaştım kalbimi sıkıştıyormuş midem ödem yapmış ellerim ayaklarımda çok şişti tansiyonum düşüyor bide 8-4 tü akşam

Geçmiş olsun canım, sıcaktan olabilir tansiyon düşmesi , çok terliyorsan vücudundaki tuz azalmıştır, tuzlu ayran iç bol bol, belki bebişin ben geliyorum anne diyordur:)

Geçmiş olsun canım, sıcaktan olabilir tansiyon düşmesi , çok terliyorsan vücudundaki tuz azalmıştır, tuzlu ayran iç bol bol, belki bebişin ben geliyorum anne diyordur:)

sağolun kızlar bide dr göre normalmiş bu kadar şişmem dostinex diye ilaç ta kullanıyorum ben görseniz 6-7 aylık hamile gibi oldum

merhaba arkadaşlar....
dn akşam eşim geldi biliosun bi bayram havası evde. gelip gidip öpüyo benle hiç konuşmadı nerdeyse karnımla konuştu. akşamdan beri süt, meyve şu bu yemekten midem ağzıma geldi.
doktorumla görüştük oda çoçuk gibi sevndi. bugn tekrar tahlil istedi ve 40 üstünde çıkarsa değer korkulacak bişey kalmaz dedi. bn kmseye sölememiştim daha dorusu sölemek istemedm ama duymayan kalmamış herkesde bi heycan sanki hamile olan onlar. inanmıcaksınız ama kardeşim şimdiden arabasına bebek koltuğunu almış bile.... dayı oluyom diye havalarda herkese sölemiş msjlar atmış.... inşallah hevesleri kırılmaz. dua edin lütfen...
çok heycanlıyım meraktayım inş bi aksilik çıkmaz.bu sabah midem havalardaydı ilk defa bulantı yaşadım. ve kasıklarım çok şişşş derinlerden gelen bi sancımda var.çok endişeliyim ya.:93:

TATLIM ÇOK SEVİNDİM YAAA ALLAHIM İNŞ. SORUNSUZ SALIKLA KUCAĞIMZA ALMAYI NASİP EDER YA BENİMDE KARNIM ÇOK GERİLDİ BİLİYORMUSUN hiç hamile değilim gibi sadece gögüslerim ağrıo o kadar ne mide bulantısı uykuda bugün çok yok korkuyorummmmm:18::18::18:

günaydın taze nazik hamiş... yaşadıklarında normal olmayan birşey yok ki neden kaygılanıyorsun... hııııımmmmm ben anladım bence kaygılı bir yapın var. bence onu bunu bırak ve bebişine odaklan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…