- Konu Sahibi tombistombis
-
Hala regl olmadım bende. Akşam kahverengi bişeyler birazda pembemsi bişeyler geldi. Ama sonra tık yok. Karnımın alt kısmında acayip bir ağrı var. Sanki her an adet olcakmışım gibi. Sol bacağımın köküde acayip ağrıyor.
ozdemirim bacım ne diyon bu işe. Ne hamiş oldum ne regl oldum. Sayende umut var içimde şekerim. Ama bu sefer olursa çok sevinirim olmazsa üzülmem. Hazırım çünkü.
bitanem hadi inşş yaa bende de anı böyle oldu sabret bende o kadar test yaptım bişey çıkmadı 1 ay sonra öğrendim sabır tatlım sadece sabır
günün ne kadar gecmıstı canım kac gün gecınce test yaptırıyorsun[/Kod:
günüm geçmedi henüz hayatım bizim lugesma 6 gün önce öğrenmişti hamile olduğunu bende bi yapayım belki çıkar dedim ama maalasefbat 27 temmuz
herkeste erkenden çıkacak testte diye bişey yok, tüp bebek forumlarında okuyorum, kanda 100 çıkmışken bile idrarda 1saat sonra silik çizgi şeklinde çıkanlar olmuş. bazılarında kan düzeyi iyiyken idrara fazla çıkmayabiliyor erken dönemde gayet normal b,işey, ama ben de yaptım erken test 7 gün kala negatifti umutsuzluğa kapılmadım, artık dün adete 3 gün kala yaptığımda biraz bozuldum ama artık kendime gülüyorum. hayatla dalga geçmeye başladım yoksa o benle geçiyor bakıyorum kibu arada tombişcim benim de ateş 36.5 tam daa adet öncesi değerlerim, ama ben dereceme iyi davranıyorm aramızda duygusal bağ var, bigün o ateş düşmeyecek, 37 lerde devam ederken yine çekmecemde duran sadık idrar testlerimden biri bana bebek burda diyecek hep beraber kutlayacağız.
selam kızlar nasılsınız?ay hepiniz buraya gelmişsiniz diğer topikte kimse kalmamış yalnız hissettik kendimizi bize de yer var mı aranızda acaba?
Günaydın canım , nasılsın? ben bugün kendimi pek bi mutlu hissediyorum , gözlerim ışıl ışıl, sevinçliyim ve ilk defa sanki içimde bebiş varmış gibi hissettim, inş öyledir....
Sabah sabah bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum efenim, internette okuduğuma göre söyleyende bir dr. yumurtlamadan 7 gün önce ve yumurtladıktan 7 gün sonra hamile aklma olasılığı yüksektir diyor kimisi de hamile kalmak için 4 gün önemlidir , benim kafa karıştı , ben geçen gün bi ağrı kesici içtim de grip yüzünden bide çok kasıklarım ağrıyordu büyük ihtimalle çatladı yumurta , o günde ilişki oldu bu ağrı kesici etkiledi gibime geliyor dün de yastaydım bu yüzden, şimdi ben çalışmalara devam etsem hakkımı bu ay kaybetmiş mi olacağım, bana bir teselli lütfen :84:
ii olmana sevindim adettinin bitiminden diğer aya kadar gün aşırı olan günlerde her zaman şans vardır diye biliyorum canım
İnş canım yaa hem umudumu yitirmk istemiyorum hem de çok umutlanmak istemiyorum , bu ikinci denememiz son 13 günüm adetime inş görmem kırmızıları, isteyen kimse de görmesin,
aynı günü bekliyoruz ayın 4 benimde son 13 gün
aaa ne güzel canım , inş aynı gün güzel haber vermeyi nasip eder Rabbim
kızlar karnım o kadar çok şişki nefes zor alıyorum akşam fenalaştım kalbimi sıkıştıyormuş midem ödem yapmış ellerim ayaklarımda çok şişti tansiyonum düşüyor bide 8-4 tü akşam
kızlar karnım o kadar çok şişki nefes zor alıyorum akşam fenalaştım kalbimi sıkıştıyormuş midem ödem yapmış ellerim ayaklarımda çok şişti tansiyonum düşüyor bide 8-4 tü akşam
inşallah canım inşallah tabi ben o güne kadar orta yerimden çatlamazsam
Geçmiş olsun canım, sıcaktan olabilir tansiyon düşmesi , çok terliyorsan vücudundaki tuz azalmıştır, tuzlu ayran iç bol bol, belki bebişin ben geliyorum anne diyordur:)
sağolun kızlar bide dr göre normalmiş bu kadar şişmem dostinex diye ilaç ta kullanıyorum ben görseniz 6-7 aylık hamile gibi oldum
merhaba arkadaşlar....
dn akşam eşim geldi biliosun bi bayram havası evde. gelip gidip öpüyo benle hiç konuşmadı nerdeyse karnımla konuştu. akşamdan beri süt, meyve şu bu yemekten midem ağzıma geldi.
doktorumla görüştük oda çoçuk gibi sevndi. bugn tekrar tahlil istedi ve 40 üstünde çıkarsa değer korkulacak bişey kalmaz dedi. bn kmseye sölememiştim daha dorusu sölemek istemedm ama duymayan kalmamışherkesde bi heycan sanki hamile olan onlar. inanmıcaksınız ama kardeşim şimdiden arabasına bebek koltuğunu almış bile.... dayı oluyom diye havalarda herkese sölemiş msjlar atmış.... inşallah hevesleri kırılmaz. dua edin lütfen...
çok heycanlıyım meraktayım inş bi aksilik çıkmaz.bu sabah midem havalardaydı ilk defa bulantı yaşadım. ve kasıklarım çok şişşş derinlerden gelen bi sancımda var.çok endişeliyim ya.:93:
merhaba arkadaşlar....
dn akşam eşim geldi biliosun bi bayram havası evde. gelip gidip öpüyo benle hiç konuşmadı nerdeyse karnımla konuştu. akşamdan beri süt, meyve şu bu yemekten midem ağzıma geldi.
doktorumla görüştük oda çoçuk gibi sevndi. bugn tekrar tahlil istedi ve 40 üstünde çıkarsa değer korkulacak bişey kalmaz dedi. bn kmseye sölememiştim daha dorusu sölemek istemedm ama duymayan kalmamışherkesde bi heycan sanki hamile olan onlar. inanmıcaksınız ama kardeşim şimdiden arabasına bebek koltuğunu almış bile.... dayı oluyom diye havalarda herkese sölemiş msjlar atmış.... inşallah hevesleri kırılmaz. dua edin lütfen...
çok heycanlıyım meraktayım inş bi aksilik çıkmaz.bu sabah midem havalardaydı ilk defa bulantı yaşadım. ve kasıklarım çok şişşş derinlerden gelen bi sancımda var.çok endişeliyim ya.:93:
ne kadar zamandır bebiş istiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?