Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

Oyyyyy sevsinler kız seni. Allahım inşaAllah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder sana canım benim. Duyulur o hemen engel olamazsın :))

Bulantının belirtinin tadını çıkar kız, doya doya bulan öğür başını döndür

bebek koltuğu muu, ay canım yaa benim kardeş te sevinmişti, umarım sizinkilerin de senin de hevesiniz kırılmazi sana çok içten yürekten dua ediyorum canım, inşallah sağlıkla gelsin bebeğin, kendine çook dikkat et, ıkınmak yok, üst raflara uzanmak, ağır kaldırmak yasak. hadi bakalım yeni kan testin bugün mü yapılacak, bize haber ver yaptırınca..

3 senedir canım 4 yıllık evliyim klomen -ovitrella olarakta bu 3. denemem

Canım benim Rabbim gönlüne göre versin , ilk önce karnını sonra da kucağını doldursun , çifter çifter versin inş. Dua ve sabır, elbet vaktini bekliyor bebişin gelmek için yoksa hiç üzer mi seni annesi:)

merhaba anladığım kadarıyla yumurlama sorunun var pko. peki eşinin değerleri nasıl? ben de senle aynı durumdayım, evliliğimizin 4 yılı ama akıllı ben 2,5 yıl korundum şimdi mumla arıyorum.

sebepsiz infertilite bizimkisi canım ikimizdede sorun yok 3 yumurtam oldu bu ay canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın

hmde ne kaygılı bir yapım varbilemezsn cemrem. bn ünsanları üzmekten çok korkuyom o yüzden bukadr endşem var. bebişime odaklandım zaten dnyada başka bişi kalmadı sanki :) sürekli onla konuşuom farketmiom çoğu zaman elim sürekli kaarnımda

3 senedir canım 4 yıllık evliyim klomen -ovitrella olarakta bu 3. denemem

hatice canm bn 6 ay kullandım ve bıraktım hamiş kaldım. bu ilaçların psikolojik olarak bizi gerdiğini düşünüyorum. strese sokuyo bizi.

engel olamadım valla. savunmada ilk defa teyze olcam hala olcam dayı olcam vs. çok tatlılar ama ya görmelisin. cnm tek tememnnim sağlıkla kucağıma almak bebeğimi. doya doya yaşıcam allah nasip ederse 2 gndür evde yastığı bile kaldırıp kenara koymuyom düşün artık nasıl yaşadığımı

saol cnm benm inşallah hevesmiz kırılmıcak. valla evde bi iş yaptığım yok. bugnde izne ayrılıom yatcam evde 10 gn. dinlenim diye tatil matil istemiom yeterki bebeğim sıkı sıkı yapışsın bana iş yapmakmı unuttum kız 2 gndür o neydi iş nasıl yapılır falan.
kan testi bugn yapılacak akşam haberdar ederm sizi. bebeişim inşallah çok sağlıklı çıkcak testte.....:18:

günaydın bişi merak ettmmm neden yamuk prenses

rahmimde doğuştan yamukluk olduğu için pamukprensesteki p yi attım oldu sana yamuk prenses.

gnaydın tatlımm inşallah dediğin gibi bol hamişli bi gün olur.:)

aminnnnnn canım aminnnnn.bugün talhamdan haber bekliyorum,inşaallah ondan güzel bir haber almayı ümit ediyorum.bu arada sen hamileydin değilmi canım,dilerim topiğe uğur getirirsin ve buna inanıyorum.Allah kucağınada almayı nasip etsin canımcım.

kendinle barışık olman çok güzelll peki yamukluk hamileliğin için engel mi, bir sorun oluşturuyor mu?

İnşallah inşallah inşallah

kendinle barışık olman çok güzelll peki yamukluk hamileliğin için engel mi, bir sorun oluşturuyor mu?

ben geçen sene hamile kalmıştım ve 16 haftalık düşük yaptım,neyse aylardır tekrar hamile kalmayı bekledim ama olmadı,bende en sonunda dayanamayıp rahim filmi çektirdim,rahmimde doğuştan yamukluk ve perde çıktı,süşük sebebin bu dedi doktor,yine hamile kalsan yine düşük yaparsın dedi,birde tüplerim boğum boğum çıktı,yani bayaa bir tıkalı,4 ay kadar önce histereskobi ve laparoskobi ameliyatı oldum canım,o yamukluk ve perde halledildi,tüpler %60 oranında açıldı,şimdi hamile kalmaya hazırım,Allah ın izniyle bekliyorum.

lugesmacım hamiş olduğun için bilirsin , umutlanmamak için vücudumda hissetiklerimi yazmak istemiyorum ama şeytan dürttü yine daha çok erken biliyorum ama benim sağ kasıkta sanki damar şiş gibi , iki gündür de bi bulantı başladı , salı doktora gittim bişey olsa görürdü yumurta çatlamak üzere dedi, ben adetim bittiği gibi çalışmalara başladım acaba o zaman mı tuttu yumurtlamayı beklemeden ya da diyorum ki gribim ben midem o yüzden mi bulanıyor, topicte ki bütün yazıları okuyamıyorum çalıştığım için yazmışsındır belirti oldu mu sen de böyle hiç kasıkta şişme falan

birde şunu düşünüyorum kızlar,RABBİM bizi böyle sınıyor,asla isyan etmiyorum ama inanıyorum birgün Allah o annelik duygusunu banada yaşatacak,yeterki hayırlı,eli ayağı akli dengesi yerinde bir evladım olsun,hepimize inşaallah.Allah bu ol derse gerçekten oluyor,çok yakın bir akrabamın 10 sene olmadı,geçen sene o da hamile kaldı ve hemde ikizlere hamile kaldı,üstelik biri kız biri erkek,şimdi ikiside tombiş tombiş oldu,demek istediğim deneniyoruz,buda bizim kaderimiz.

geçmişşş olsun... inşallahhhh en kısa zamanda senin de iyi haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…