- Konu Sahibi tombistombis
-
merhaba arkadaşlar....
dn akşam eşim geldi biliosun bi bayram havası evde. gelip gidip öpüyo benle hiç konuşmadı nerdeyse karnımla konuştu. akşamdan beri süt, meyve şu bu yemekten midem ağzıma geldi.
doktorumla görüştük oda çoçuk gibi sevndi. bugn tekrar tahlil istedi ve 40 üstünde çıkarsa değer korkulacak bişey kalmaz dedi. bn kmseye sölememiştim daha dorusu sölemek istemedm ama duymayan kalmamışherkesde bi heycan sanki hamile olan onlar. inanmıcaksınız ama kardeşim şimdiden arabasına bebek koltuğunu almış bile.... dayı oluyom diye havalarda herkese sölemiş msjlar atmış.... inşallah hevesleri kırılmaz. dua edin lütfen...
çok heycanlıyım meraktayım inş bi aksilik çıkmaz.bu sabah midem havalardaydı ilk defa bulantı yaşadım. ve kasıklarım çok şişşş derinlerden gelen bi sancımda var.çok endişeliyim ya.:93:
merhaba arkadaşlar....
dn akşam eşim geldi biliosun bi bayram havası evde. gelip gidip öpüyo benle hiç konuşmadı nerdeyse karnımla konuştu. akşamdan beri süt, meyve şu bu yemekten midem ağzıma geldi.
doktorumla görüştük oda çoçuk gibi sevndi. bugn tekrar tahlil istedi ve 40 üstünde çıkarsa değer korkulacak bişey kalmaz dedi. bn kmseye sölememiştim daha dorusu sölemek istemedm ama duymayan kalmamışherkesde bi heycan sanki hamile olan onlar. inanmıcaksınız ama kardeşim şimdiden arabasına bebek koltuğunu almış bile.... dayı oluyom diye havalarda herkese sölemiş msjlar atmış.... inşallah hevesleri kırılmaz. dua edin lütfen...
çok heycanlıyım meraktayım inş bi aksilik çıkmaz.bu sabah midem havalardaydı ilk defa bulantı yaşadım. ve kasıklarım çok şişşş derinlerden gelen bi sancımda var.çok endişeliyim ya.:93:
3 senedir canım 4 yıllık evliyim klomen -ovitrella olarakta bu 3. denemem
merhaba anladığım kadarıyla yumurlama sorunun var pko. peki eşinin değerleri nasıl? ben de senle aynı durumdayım, evliliğimizin 4 yılı ama akıllı ben 2,5 yıl korundum şimdi mumla arıyorum.
günaydın taze nazik hamiş... yaşadıklarında normal olmayan birşey yok ki neden kaygılanıyorsun... hııııımmmmm ben anladım bence kaygılı bir yapın var. bence onu bunu bırak ve bebişine odaklan...
Oyyyyy sevsinler kız seni. Allahım inşaAllah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder sana canım benim. Duyulur o hemen engel olamazsın :))
Bulantının belirtinin tadını çıkar kız, doya doya bulan öğür başını döndür
bebek koltuğu muu, ay canım yaa benim kardeş te sevinmişti, umarım sizinkilerin de senin de hevesiniz kırılmazi sana çok içten yürekten dua ediyorum canım, inşallah sağlıkla gelsin bebeğin, kendine çook dikkat et, ıkınmak yok, üst raflara uzanmak, ağır kaldırmak yasak. hadi bakalım yeni kan testin bugün mü yapılacak, bize haber ver yaptırınca..
sebepsiz infertilite bizimkisi canım ikimizdede sorun yok 3 yumurtam oldu bu ay canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
sebepsiz infertilite bizimkisi canım ikimizdede sorun yok 3 yumurtam oldu bu ay canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
günaydın kızlar,reglisiz,bol hamile haberli günler diliyorum herkese.....
günaydın kızlar,reglisiz,bol hamile haberli günler diliyorum herkese.....
günaydın bişi merak ettmmmneden yamuk prenses
gnaydın tatlımm inşallah dediğin gibi bol hamişli bi gün olur.:)
aminnnnnn canım aminnnnn.bugün talhamdan haber bekliyorum .!.:cnm bn bu topiğin uğur böcüğüyüm tombişim öle koydu adımı. bn hamiş olduğum haberni verdiğimde açıldı bu topic. inşallah hepinize uğur getircem herkesler hamiş olcak
bebeşimi sağlıkla kucağıma alcam inş herşeyi olumlu düşünüyoruz. sizde hamiş hamiş dolanacaksınız buralarda.
rahmimde doğuştan yamukluk olduğu için pamukprensesteki p yi attım oldu sana yamuk prenses.
aminnnnnn canım aminnnnn.bugün talhamdan haber bekliyorum,inşaallah ondan güzel bir haber almayı ümit ediyorum.bu arada sen hamileydin değilmi canım,dilerim topiğe uğur getirirsin ve buna inanıyorum.Allah kucağınada almayı nasip etsin canımcım.
cnm bn bu topiğin uğur böcüğüyüm tombişim öle koydu adımı. bn hamiş olduğum haberni verdiğimde açıldı bu topic. inşallah hepinize uğur getircem herkesler hamiş olcak
bebeşimi sağlıkla kucağıma alcam inş herşeyi olumlu düşünüyoruz. sizde hamiş hamiş dolanacaksınız buralarda.
kendinle barışık olman çok güzelllpeki yamukluk hamileliğin için engel mi, bir sorun oluşturuyor mu?
ben geçen sene hamile kalmıştım ve 16 haftalık düşük yaptım,neyse aylardır tekrar hamile kalmayı bekledim ama olmadı,bende en sonunda dayanamayıp rahim filmi çektirdim,rahmimde doğuştan yamukluk ve perde çıktı,süşük sebebin bu dedi doktor,yine hamile kalsan yine düşük yaparsın dedi,birde tüplerim boğum boğum çıktı,yani bayaa bir tıkalı,4 ay kadar önce histereskobi ve laparoskobi ameliyatı oldum canım,o yamukluk ve perde halledildi,tüpler %60 oranında açıldı,şimdi hamile kalmaya hazırım,Allah ın izniyle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?