Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canımmm senin daha acelen yok zamanla olur ozamann :)) nasılsa şurda 2 ay olmuş benim eltim 2.5 ayda hamile kalmış hiç korunmadan ben 9 ayda kaldım hiç korunmadan kişiye göre değişio işte
:)

valla işte ilk bebeğimzde korunmak istemedm ben çünkü etrafımzda o kadar çok bebeği olmayan varki Allah korusun.... işte o yzden hemen istiyorum hayırlısıysa

şeeeyyyy şimdi biz dün gece ilk defa yastık işini denedik de herkesn dedği gibi belimn altına koydum bacaklarımıda kaldırdım eşimde hemen içinden çıkmadı ama sanki bizim ufaklıkların büyük bi kısmı dışarıya aktı gbi geldi... onun için napabilirz veya zaten böylemi oluyo???? bi anlatabilirmsiniz

arkadşlar iş yerindeymde brazdan çıkacağım işten ve 2 gün kadar gremicem nete bi cevap vereblrmsnz???:2:

canımcım kadın rahmi zaten eğik bardak gibiymiş akan aksın canını sıkma içeri giden yeter:) biliosun 72 saat aktif onlar ve çok hızlı bi şekilde gidiceğe yere gidiolarmış..bende şey duydum aynı yastık koyuyosun sonra yumurtan hangi tarafta olumuşsa o tarafa dönüosun mesela senin bilmessin hangi yumurta olduğunu bi gün sola yatıp dön 2-3 saat yat hemen kalkıp yıkanma bi günde sağa dönüp yap :)

arkadşlar iş yerindeymde brazdan çıkacağım işten ve 2 gün kadar gremicem nete bi cevap vereblrmsnz???:2:

iiyi akşamlar herkese...canım bir kısmının dışarı çıkması gayet normal. ilişkiden hemen sonra kendini kasmazsan yani ıkınmaya benzer şeyler yapmazsan dışarıya dökülme miktarı azalır. iyiki kimse tanımıyo bizi yooksammm karizma çoktaaaann çizilirdi

yaa ben birazdn çıkacğım ve 2 gün girmicem bu arada 14. günüm gelmiş olcak ve ben tam bilmiyorum böylemi oluyo bu yastk işi lütfennnn yardmcı olun 5 dk sonra çıkmam gerekiyo:44:

yaa ben birazdn çıkacğım ve 2 gün girmicem bu arada 14. günüm gelmiş olcak ve ben tam bilmiyorum böylemi oluyo bu yastk işi lütfennnn yardmcı olun 5 dk sonra çıkmam gerekiyo:44:

şekerim bende görüşlerimi yazdım üstü okursan görürüsün tatlışkomm :)

haklısın canım sana katılıorum amann herşeyimizi dioruzz kocam duysaa çok kızar :)) aslında yatak odası konuları orda kalır :)) derdiiii

valla bu aralar zaten duş almadan yatıyorum kalkınca alıyorum:) o zaman dediğinz gibi bi gün sağa bi gün sola dönüp yataym yada 2 saat bi tarafa3 saat
bi tarafa.
bu yastk koylduğu halde de dışarı akması normalse bi problem yok o zamn teşşkkr edrim herkese çok saolun

rica ederiz canım sende yeni bilgiler edinirsen bize söyle :)) tamammıı anlaştıkmı gııı

haklısın canım sana katılıorum amann herşeyimizi dioruzz kocam duysaa çok kızar :)) aslında yatak odası konuları orda kalır :)) derdiiii

yaa canm haklısınz benmki de çok kızar duysa dediğin gibi orda kalır ama napalım ben kendi açımdan diyeym daha yeni evliym ve bi ç.ok sseyi bilmiyorum herkeslede paylaşamıyorum mecburen burda sizinle paylaşıyorum ve gayet ii bilgi alıyorum:81:

ee tabii burda kaç yıllık evli olanlar kaç yıllık tecrübeeler varr birbirimize bakıp bakıp öğrencez artık :)) bu arada bende bursa doğumluyum 18 ekadar orda büyüdüm sen neresindensin

bakk sen yokkken sayfanla uğraşıorum hasılatımı isterim artıkın bi alamann çükülatısmı gönderirsin :) yoksam alaman ekmeğimi gönderirisin bilmem :)

ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))

sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demediler daha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.3 gün daha bekliyeckmişim...ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.

szice hamile miyim

ccanlarrr günaydınnnnnnnnnnn....
2 gnde değerim tam 4 katı olmuş
ayy delirmiş gibyim 19.52 olan değerim 86 olmuşşşş.doktorum bile şaşırdı ikiz bebişler gelebilir dedi. ve daha bat 3 gn var.

şulecim inşallah dğerin yükselir cnm. bnce 2 gn sonra tekrarla testi.
ayyyy çok çk mutluyummmmm dualarım sizlerle...

canım bence hamişssin sen içimede doğdu bak :) bugün bi idrar testinde dene bakalım biliosun gerçi bazen ilaçlarda o değeri yükseltio doktorlar ondan ümit vermek istememiş olabilir sonra üzülme olmasın die bence ama hamişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…