Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canım çok sevindim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız benimde hamişliğimde iki kesem gözüküodu doktor ikiz olabilir demişti ama sonra kesecikin biri kaybolmuştu herşeyin hayırlısııı sağlıklıolsun da yeter allah hayırlı evlat nasip etsin

sabah sabah kimse yok eee herkes hafta içi çalıştı şimdi uyumalarr gezmeler pazarlarr bu arada bugün bizim meşhur sosyete pazarımız var cumartesi pazarı bakırköyde bende oraya mı gidem biraz sosyeteyemi karışsam netsem :))))

günaydın millet bende bursada doğdum büyüdüm ist gelin geldim kaderimiz aynı canım benide götür kızz pazara

canm bu değer menapoza girenlerde bile hamile gözteriyo bilmiyorum ama bence hamilesin zaten değer her geçen gün 2ye katlıyo adet gününü beklemene gerk yok 1-2 geçince sonuç kesinleşir hadi şimdiden gözünaydın diyelim

ben sana kötü anlamda demedim ama snde digerleri gibisin asimi versen ne olacak ki ben sadece snin icin fikrimi söyledim onlar topik te yokken benim gibi anlayabilirler ben pek karismam ama sadece okurum sizi senin yazdiklarin hos gercekten begeniyorum ama keske dedigin gibi dobraci olup özelden yazsaydin sende herkes gibisin yazik ki sana da yazik diyebiliyorum bana ne diyebilirsin diye topige sormana gerek yok ben sana fikrimim söyle,istim sadece sen bilirsin istersen 1000 topik ac bana ne

canım,idrar testi bir tane almıştım 1dk bekledim negatifi görünce kutsuna koydum. sonra eşime göstermek için bak negaitif diyecektim ki baztım çift olmuş. biraz silik de olsa

beklemek ne kada zormuşşşşşş ama sabırla bekleyecem sen de yeni evlisin sanırm

dogeu canim yazdigin icin tesekkur ederim bu arada hos geldin

canim sanirim sen bunu okudunda iyi bir hafta gecirdim diye cevap yazarsin umarim canimsin gerckten ilaci aldim umarim hepimizin kaderi kuzenine ceker

dur yavas gel kiz bu ne la bir bacilarimun yaninda aglayim dedim aman tam yok birdaha vallada billada tillada yok aglamam ana gaciya bak ya insan bazen istemeden cok sey yapabiliyor dün butun yol boyunca tövbe dedim

tombissss benimle neden konuşşmuyorrsunnnnnn
canim kopuk bir halimde görmemisim söyle canim söyle cicegi burnunda hamisim
tombiş topiğin hayırlı olsun.yeni gördüm yoksa daha önceden gelirdim
2 günde iyi ilerlemişşşş geçmişin hepsini okuyamadım
hosgeldin canim cok sasirdim senin gibi birini görünca sevindim bilgilerinden yararlaniriz insallah
adetime 3 gün var sizce kan veya idrar tesi yapayımmı hangisi doğru sonuç verri. çok sabırsızlanıyorumm
bilmiyorum canim ya bence bekle bu seferde deger yükselecekmi fobisi basliyor
arkandayım canımmmmm bu ablammm can sıkıo bazen böle ama işte onunda elinde deil hiç birimizin elinde deil allah isyan ettirmesin kimseye...
koru kis ablani evet elimde degil bebenin tüpü sende cünkü
soğan kürünü merak ettim canım nasıl yapmış öğrenirmisin bi deniyelim bakalım :)
canim bu kür rahimi komple temizliyor diye duydum önce iyi bir arastiralim ben bunu bu gun bir arastiriyim iyi birsey se topige yazalim belki birilerinin bebis yolunu acar
gülümsedim gördünmüüüüüüüüü hatta bir de öpücük yolladim
bu hic denk gelmiyor asagi yukari bir tarih hesabi yapiyor bana göre yaniltiyor

bende iyiyim canımcım yaaa çok sessiz :) topig hayırdır yastamıyız nedir:) ee tabii hafta sonu geldi milletin işi gücü var:)
canimsin ya sen benim niye biz kardes degilizki cukulata ekmek recel peynir kurban olsun sana

yaa kızlar bide bnm bi sorum olacak bugün benm 12. günüm yumurlama belirtisi olarak hiç bi akıntım yok.. o akıntının olduğu günmü birlikte olmak gerekiyo???
takilma gune gec yumurtlarsan gec catlatirsin illa gunu olacak diye birsey yok ki canim

gerçi biz işi şansa bırakmak istemiyoruz gün aşırı hatta nerdeyse hergün gelsin inş. bebişlerrrrr
simdik anlasildi kiz bu halvet icin ne bahaneler buluyoz ya

ayyyyyyyyy inş canımmmm

o kada istiyorum kii.... eşim nöbetten gelsin acile gidelim hemen çıkar mı sonuç sizceeeeeeeee
umarim hayirli bir haberle gelirsin tatlim bu arada hos geldin aramiza

arkadaşlar bide ayıp olmazsa bişey daha sorabilirmym bu konuyla ilgili
haydi sor sor sor
merak etme rahmin alacandan fazlasi akiyor sen hem meraklanma o kadarin icinden bir cabbar sperm yetiyor akan aksin kalan bize yeter de
bizde öyleyiz be canimburdakilerin birbirinden bir farki yok ayni seyleri farkli yerlerde yasiyoruz
bakk sen yokkken sayfanla uğraşıorum hasılatımı isterim artıkın bi alamann çükülatısmı gönderirsin :) yoksam alaman ekmeğimi gönderirisin bilmem :)
gördük in cin top oynamis sende kaledeymisin

haticem gunaydin dün hepiniz özelden teselli mesaji yollamisiniz canimsiniz valla bugun cevaplariniz özelimden dün giremedim canim bizim bir is arabasi almamiz vardi bulmus benimki dun gittik aldik getirdik sabah 5 te geldim 900 km yol boyunca hepiminizi dusundum bol tövbe ettim bu sefer neyse iyiyim hepinize tesekkür ederim iyiki varsiniz ve beraberiz

kizlar bir kahvalti yapiyim geliyom ha ekmek arasi sizi kacirmayim diye yeemek ymeyi unuttum valla sanki bir yazi kacirinca gunaha girecem ekran basi ekmek arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…