- Konu Sahibi tombistombis
-
canım çok sevindim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız benimde hamişliğimde iki kesem gözüküodu doktor ikiz olabilir demişti ama sonra kesecikin biri kaybolmuştu herşeyin hayırlısııı sağlıklıolsun da yeter allah hayırlı evlat nasip etsinccanlarrr günaydınnnnnnnnnnn....
2 gnde değerim tam 4 katı olmuş
ayy delirmiş gibyim 19.52 olan değerim 86 olmuşşşş.doktorum bile şaşırdı ikiz bebişler gelebilir dedi. ve daha bat 3 gn var.
şulecim inşallah dğerin yükselir cnm. bnce 2 gn sonra tekrarla testi.
ayyyy çok çk mutluyummmmm dualarım sizlerle...
sabah sabah kimse yok eee herkes hafta içi çalıştı şimdi uyumalarr gezmeler pazarlarr bu arada bugün bizim meşhur sosyete pazarımız var cumartesi pazarı bakırköyde bende oraya mı gidem biraz sosyeteyemi karışsam netsem :))))
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demedilerdaha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.3 gün daha bekliyeckmişim...ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
szice hamile miyim
günaydın millet bende bursada doğdum büyüdüm ist gelin geldim kaderimiz aynı canım benide götür kızz pazara
günaydın güsellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saolasııııınn şekeeeeeeerrrrrrr h.g.
nbr tatlım nasılsın
iimm canm çok şükür yaa iş güç uğraşıyorum işte sen nasılsın
nasl gidiyo gebelik
çok yeni ya bişey hissetmyrm o yüzdende acaba bişeymi oldu diye korkuyrm
yok canm zaten daha hissetmezsin ki ayrıca senn ilk mi di??
ben sana kötü anlamda demedim ama snde digerleri gibisin asimi versen ne olacak ki ben sadece snin icin fikrimi söyledim onlar topik te yokken benim gibi anlayabilirler ben pek karismam ama sadece okurum sizi senin yazdiklarin hos gercekten begeniyorum ama keske dedigin gibi dobraci olup özelden yazsaydin sende herkes gibisin yazik ki sana da yazik diyebiliyorum bana ne diyebilirsin diye topige sormana gerek yok ben sana fikrimim söyle,istim sadece sen bilirsin istersen 1000 topik ac bana neisimvermek istemiyorum ama temmuz topigine son zamanlarda sikca katilan bir arkadas bana bir mesaj yazmis söyle diyor tal ve rain beni hic yalniz birakmamislar ben ne nankörlükle bu topigi acmisim temmuz bitmeden temmuzda ögrendiklerimi kendi topigimde satiyormusum hem agustos topigi kurulmus ve kizlarda oraya gitmek isterken bu yapilirmiymis bunu bir kadina yakistiramamis beni topik in adini görünce gulme krizi yasiyormus topikte benim karakterim gibi 5 para etmeznis
nedeyim ben buna simdi
canım bence hamişssin sen içimede doğdu bak :) bugün bi idrar testinde dene bakalım biliosun gerçi bazen ilaçlarda o değeri yükseltio doktorlar ondan ümit vermek istememiş olabilir sonra üzülme olmasın die bence ama hamişsin :)
canm bu değer menapoza girenlerde bile hamile gözteriyo bilmiyorum ama bence hamilesin zaten değer her geçen gün 2ye katlıyo adet gününü beklemene gerk yok 1-2 geçince sonuç kesinleşir hadi şimdiden gözünaydın diyelim
çok yeni ya bişey hissetmyrm o yüzdende acaba bişeymi oldu diye korkuyrm
dogeu canim yazdigin icin tesekkur ederim bu arada hos geldinaaa öyle üzülmekle olurmu bak en azindan bir ümidin var gün sayiyorsun rabbim her zaman herşeyin hayirlisi versin bir ayet var mutlaka hayatinda bunu kullan herşeye sabretmeyi ve tevekkül etmeyi bilmeliyiz mutlu olmak istiyorsak tabi yaziyorum ayeti
"Siz birşeyi seversiniz, onun için çalışır ve onu elde etmek istersiniz, fakat bilmezsiniz ki, onun sonunda sizin için şer vardır. Yine siz birşeyi sevmezsiniz, hoşunuza gitmez ve istemezsiniz, fakat bilmezsiniz ki, sizin için onun sonunda hayır vardır"
canim sanirim sen bunu okudunda iyi bir hafta gecirdim diye cevap yazarsin umarim canimsin gerckten ilaci aldim umarim hepimizin kaderi kuzenine cekertamam canım 2.de doğsun da bakalım çok az kaldı, ama kuzenim çoook dua etti, bir de salatı tefriciye var 4444 kez okunan onu okudu. ben o kadar çok okuyamam diye başlayamıyorum. yaa böyle mucizeler var işte, moral bozmak yok, bu arada ben çıkıyorum artık haftasonu şehirdıışındayım yinee düğün var, altın da almış başını gitmiş, battım bu ay battııımmpazartesi muhtemelen kırmızıları görmüş bi halde sizlerle buluşurum tekrar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
dur yavas gel kiz bu ne la bir bacilarimun yaninda aglayim dedim aman tam yok birdaha vallada billada tillada yok aglamam ana gaciya bak ya insan bazen istemeden cok sey yapabiliyor dün butun yol boyunca tövbe dedimbiz seni abla olarak görüp tavsiyelerini dinleyip telkinlerinle kendimize gelidiysek sende şimdi beni dinliyceksin bir daha böle dediğini duymayım inanki hayırsız evlattan bin kat daha iyidir olmaması ben seni hep dirençli kolay yıkılmaz hayatla dalga geçen biri olarak tanıdım şu bir kaç günde bu ne şimdi beni yanılttın o güçlü kadın gitmiş yerine zavallı bir kadın gelmiş hiç inancın yokmu mutlaka var sakın birdaha isyan ettiğini duymayım hepimiz yaşadık bunları ama hiç isyan etmedim allah da ettirmesin
canim kopuk bir halimde görmemisim söyle canim söyle cicegi burnunda hamisimtombissss benimle neden konuşşmuyorrsunnnnnn
hosgeldin canim cok sasirdim senin gibi birini görünca sevindim bilgilerinden yararlaniriz insallahtombiş topiğin hayırlı olsun.yeni gördüm yoksa daha önceden gelirdim
2 günde iyi ilerlemişşşş geçmişin hepsini okuyamadım
bilmiyorum canim ya bence bekle bu seferde deger yükselecekmi fobisi basliyoradetime 3 gün var sizce kan veya idrar tesi yapayımmı hangisi doğru sonuç verri. çok sabırsızlanıyorumm
koru kis ablani evet elimde degil bebenin tüpü sende cünküarkandayım canımmmmm bu ablammm can sıkıo bazen böle ama işte onunda elinde deil hiç birimizin elinde deil allah isyan ettirmesin kimseye...
canim bu kür rahimi komple temizliyor diye duydum önce iyi bir arastiralim ben bunu bu gun bir arastiriyim iyi birsey se topige yazalim belki birilerinin bebis yolunu acarsoğan kürünü merak ettim canım nasıl yapmış öğrenirmisin bi deniyelim bakalım :)
gülümsedim gördünmüüüüüüüüü hatta bir de öpücük yolladimcanım ablam sıkma canını biraz pozitif ol senden bunu öğrrendikkk bakk karışmam sonra hepimizz bunalımcı oluruz sebebide sen olursun bakk benim hiç umudum yok ama moralimi yüksek tutmaya çalışıorumm canımcım hadii gülümseeee :) mucksss:76::76::76:
bu hic denk gelmiyor asagi yukari bir tarih hesabi yapiyor bana göre yaniltiyorşekerim şu alman sayfasını bi incelesen olurmu almanca yazıyor
canım altta yazdıklarımı başka topigten aldım bi bakta bizide aydınlar olurmuuuu tatlışımmm
Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de
Erster Tag der letzten Periode YAZAN YERE SON ADET TARHİNİZİ YAZIN
Durchschnittliche Zykluslänge BURAYADA KAÇGÜNDE ADET OLDUNUZU YAZIN EGER KAÇ GÜNDE ADET OLDUGUNUZU BİLMİYORSANIZ Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı BURAYA SON ADET TARİHLERİNİZİ YAZIP ASAGIDAKİ Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık ....SÜRÜYOR YERİNDE ...DA YAZAN GÜN ARALIGIDIR KESİN SONUC İÇİN BAKABİLİRSİNİZ.... GERİSİ İÇİN KULLANMAK İSTİYENLERE YARDIMCI OLUCAM
BUDA ALMANCADAN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPABİLECEĞİNİZ SİTEbuyrunnnnnnnnn
Google Translate
bende bir takvim indirdim ama bu genelde tutmuyor yumurtlama yada catlama bir kac gun atabilior
BUDA ADET DÖNGÜSÜ UZUN DÜZENSİZ OLANLAR İÇİN
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
canimsin ya sen benim niye biz kardes degilizki cukulata ekmek recel peynir kurban olsun sanabende iyiyim canımcım yaaa çok sessiz :) topig hayırdır yastamıyız nedir:) ee tabii hafta sonu geldi milletin işi gücü var:)
takilma gune gec yumurtlarsan gec catlatirsin illa gunu olacak diye birsey yok ki canimyaa kızlar bide bnm bi sorum olacak bugün benm 12. günüm yumurlama belirtisi olarak hiç bi akıntım yok.. o akıntının olduğu günmü birlikte olmak gerekiyo???
simdik anlasildi kiz bu halvet icin ne bahaneler buluyoz yagerçi biz işi şansa bırakmak istemiyoruz gün aşırı hatta nerdeyse hergüngelsin inş. bebişlerrrrr
umarim hayirli bir haberle gelirsin tatlim bu arada hos geldin aramizaayyyyyyyyy inş canımmmm
o kada istiyorum kii.... eşim nöbetten gelsin acile gidelim hemen çıkar mı sonuç sizceeeeeeeee
haydi sor sor sorarkadaşlar bide ayıp olmazsa bişey daha sorabilirmym bu konuyla ilgili
merak etme rahmin alacandan fazlasi akiyor sen hem meraklanma o kadarin icinden bir cabbar sperm yetiyor akan aksin kalan bize yeter deşeeeyyyy şimdi biz dün gece ilk defa yastık işini denedik de herkesn dedği gibi belimn altına koydum bacaklarımıda kaldırdım eşimde hemen içinden çıkmadı ama sanki bizim ufaklıkların büyük bi kısmı dışarıya aktı gbi geldi... onun için napabilirz veya zaten böylemi oluyo???? bi anlatabilirmsiniz
bizde öyleyiz be canimburdakilerin birbirinden bir farki yok ayni seyleri farkli yerlerde yasiyoruzyaa canm haklısınz benmki de çok kızar duysa dediğin gibi orda kalır ama napalım ben kendi açımdan diyeym daha yeni evliym ve bi ç.ok sseyi bilmiyorum herkeslede paylaşamıyorum mecburen burda sizinle paylaşıyorum ve gayet ii bilgi alıyorum:81:
gördük in cin top oynamis sende kaledeymisinbakk sen yokkken sayfanla uğraşıorum hasılatımı isterim artıkın bi alamann çükülatısmı gönderirsin :) yoksam alaman ekmeğimi gönderirisin bilmem :)
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demedilerdaha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.3 gün daha bekliyeckmişim...ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
burdakiler biraz temkinli kimyasal olabilir kanama baslar diye sen duani et gerisini rabbim bilir ama ben seniy yinede hamisim diye basköseye koyddum bilesin yeni degerlerini ve müjdelerini beklerim
kiz falciligina bir de kahinlikmi ekledin ben yokken hiiiiiiiiicanım bence hamişssin sen içimede doğdu bak :) bugün bi idrar testinde dene bakalım biliosun gerçi bazen ilaçlarda o değeri yükseltio doktorlar ondan ümit vermek istememiş olabilir sonra üzülme olmasın die bence ama hamişsin :)
ay keske gelsemde iki seda sayan elbisesi bir gülben ayakkabisi alsam da su alaman sosyetesine made in türkisch havami atsam kiiiiiiiiisabah sabah kimse yok eee herkes hafta içi çalıştı şimdi uyumalarr gezmeler pazarlarr bu arada bugün bizim meşhur sosyete pazarımız var cumartesi pazarı bakırköyde bende oraya mı gidem biraz sosyeteyemi karışsam netsem :))))
cok unluymus bende hic gitmedim ama cok duydum git canim ya bu gacilar götürmesede sora sora bagdat bulunur demislergünaydın millet bende bursada doğdum büyüdüm ist gelin geldim kaderimiz aynı canım benide götür kızz pazara
gunaydin melegim nasilsin junior melek kac gunluk oldu simdi dr. gittinmigünaydın güsellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya bunlari hic cekemiyom bugun senide anlayamadim ki zaten hem bunlari yaziyon hem beni begeniyon hemde arkadaslik yolluyon cok ilgincsin coooooooookben sana kötü anlamda demedim ama snde digerleri gibisin asimi versen ne olacak ki ben sadece snin icin fikrimi söyledim onlar topik te yokken benim gibi anlayabilirler ben pek karismam ama sadece okurum sizi senin yazdiklarin hos gercekten begeniyorum ama keske dedigin gibi dobraci olup özelden yazsaydin sende herkes gibisin yazik ki sana da yazik diyebiliyorum bana ne diyebilirsin diye topige sormana gerek yok ben sana fikrimim söyle,istim sadece sen bilirsin istersen 1000 topik ac bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?