- Konu Sahibi tombistombis
-
arkadaşlar eşiniz sizi istemeye geldiğinde şu meşhur türk kahvesinden yaptınızmı ona
yaw siz nie yazmıosunuz bişiler canınız konuşmakmı istemio yoksamm
ben eşimin her yaptığına gıcık oluorum oda bana ama birbirimizi çok sevioruz zaten bizim birbirimize sinirlenince söylediğimiz kelime gıcık tır o bana der ben ona derim :))bu soruyu bana sormadin kesin kis bir gece sey konusak heriflerin neyine gicik olluyoz gerci buna topik acmak lazim
son zamanlarda en çok hangi şarkıyı mrıldanıyorsunuz?
vardır bişiler yaa yokmu dinlediğin şarkıcıııbenimkileri biliyon obur topikten simdi vücüdüm bir tepki vermiyorki sarki cigiriyim
son zamanlarda en çok hangi şarkıyı mrıldanıyorsunuz?
buldumm hande yener kırmızııı:)))benimkileri biliyon obur topikten simdi vücüdüm bir tepki vermiyorki sarki cigiriyim
sanada canim iyi geceler tatlis rüyalarArk bi tarafım şişmeden ben kaçar herkese ii geceler
kizim olunca ogluna vermiycem cok kötüsün adam mide spazmi gecirmemis allahtanben eşimin her yaptığına gıcık oluorum oda bana ama birbirimizi çok sevioruz zaten bizim birbirimize sinirlenince söylediğimiz kelime gıcık tır o bana der ben ona derim :))
bu arada eşim beni istemeye geldiğinde bende kahvesini turşu suyu ile yaptım içine bol şeker 15 küp şeker bol baharat hepsinide içirttirdim :)) üzerine suda vermedim
rafet el roman direniyorum bide musatafa ceceli eksik
ben anlamammm valla :)) almasını biliriz sen vermessen vermee kaçırıırz:))sanada canim iyi geceler tatlis rüyalar
kizim olunca ogluna vermiycem cok kötüsün adam mide spazmi gecirmemis allahtan
deniz seki suya hapsettimde güzel bi parça dimi arkadaşlar
vardır bişiler yaa yokmu dinlediğin şarkıcııı
ben o kadini svmiyomdeniz seki suya hapsettimde güzel bi parça dimi arkadaşlar
kizimi alan benide yaninda götürecek amaben anlamammm valla :)) almasını biliriz sen vermessen vermee kaçırıırz:))
kaba bir dil ama hoch deuch yine yi birde lehce olarak bayerisch var o daha berbatbana almanca çok kaba gelio sanki karşı tarafa küfrdiosun gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?