Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

ben hart rock dinlerim birde lorena mackalem severim cd alirim bide bizim kizlar türkiyeden cd doldurup getirir ama yabanci dinlerim genelde
ama eger aksam yanlizsam ney alemleri diye sirf ney sesi dinleerim dalarim öyle uzaklara
rock pek sevmem ama yabnacı slow pop dinlerim neye hastayım zaten neyzenim.com var eşimin arkadaşının sayfası zeki bey neyzen çok güel çalıo bakarsın arada
neyle gel gör beni yi dinleinmi

rock pek sevmem ama yabnacı slow pop dinlerim neye hastayım zaten neyzenim.com var eşimin arkadaşının sayfası zeki bey neyzen çok güel çalıo bakarsın arada
neyle gel gör beni yi dinleinmi

sagol bizim burda türklerde bir saz meraki var babam benimle abimide gönderdiydi abim cok guzel calar ben beceremedim ama sonra abimin bir arkadasi vardi kerim o bana darbuka ögrettiydi bir ara bayagi iyi caliyordum simdi gecti tabiiiiiiiiii

iyice oralı olmuşsundur artık :) komşuluklar nasıl alamanlar türklere iyi davranıomu çekememzlik varmı

sagol bizim burda türklerde bir saz meraki var babam benimle abimide gönderdiydi abim cok guzel calar ben beceremedim ama sonra abimin bir arkadasi vardi kerim o bana darbuka ögrettiydi bir ara bayagi iyi caliyordum simdi gecti tabiiiiiiiiii
ohh ne güzel valla eşimde üni yıllarında gitar öğrenmiş hala çalar ama çok pişman keşke gitar yerine bağlamaya gitseydim diyor şimdi

iyice oralı olmuşsundur artık :) komşuluklar nasıl alamanlar türklere iyi davranıomu çekememzlik varmı

türkler arasinda bayagi hemsoluk gudulur yeni nesil zaten alman gibi cogu türk oldunu bile söylemiyor eskiler ayni köyden yarin gelenlerden komsuluk benim hayatimda yok arkadaslarla bulusuruz yeriz gezeriz okadar öyle ailece görüstümüz 3 arkadasimiz var ben burda dogdum buyudum alman gibi miyim bilmiyom ama alm. iyi anlasiyom birde soy ismim yabanci ya is baglantilarinda kimse sormuyor nerdensin diye ama almanla evli olmaktan mutluyum ben esimin en cok vicdanini severim o sanki benim erkek versiyonum herseyimi ona borcluyum hep ona benzemek istedim hayatim boyunca oyle +yaklasayim kaybetmek yok der esim gecikme vardir planlarda der hayata bakisini severim sakindir ne bileyim beni 15 seneden fazla idare edebildi sabirlidir yani

ne güzel val allah nazarlardan saklasın canımm inşallahh son nefesinize kadar bir arada olursunuzzz

benim sesim guzeldir babam abime caldirir bana hep aglama yar aglama mavi yazma baglamayi söyletirdi rahmetli
allah rahmet eylesin canım
yanık seslisin yanii benimkide çok iğrençtir ama babamın sesi süperdir babam gençken çok şarkı söylemiş sahneye çıkmış bi yerlerde düğünlerde müğünlerde plakçının birinden teklif bile gelmiş :) gerçekten çok güzel türk sanat müziği okur babam eşim gitarla çalar oda söyler:)

oleeyyy 100. sayfamız hayırlıı olsun :)) devamı gelsin inşallahhh

topicteki kızların halay sırası hepimiz burdayız halay çekiorum deniz ablamm :) sen söyle hadii halay şarkısını

canlarımmm psikolojikk desteklerim :)) ben kaçıorum yarın annemlere kahvaltıya gidicem erken gidicez yani kocişte ortalarda yok ama bi haltllarmı karıştırıo yoksamm :)) yoook yokk benim kocamm hayatta yapmazzz :) öpüorum hepinizi sizleri çoook seviorummm ablalarımm benimm şekerlerimmmm bitanelerimmm :))

ne güzel val allah nazarlardan saklasın canımm inşallahh son nefesinize kadar bir arada olursunuzzz
yok bazen damarlarimiz bir tutar nuh derm oda isa

sanslisin gitar calanlar romantik olurmus öylemi

denizcim 100. sayfaya geçtik cnm gerçi ben fazla yazamadım bişey
varligin yeter seker
yağ bezesi olabilir canım doktora gittiğinde söyle unutma yinede
yok kiz bugun olmus ben hergun bir elden geciririm heryeerimi hamislik bulacam diye
cnm daha önce varmıydı farketmişmiydin ama o tür şeyleri ihmal etmemek lazım doktora git bence
tamam itiraf ediyom akinti kontrolu yaparken bugun daha dogrusu simdi gecelik giyerken farkettim
oleeyyy 100. sayfamız hayırlıı olsun :)) devamı gelsin inşallahhh

topicteki kızların halay sırası hepimiz burdayız halay çekiorum deniz ablamm :) sen söyle hadii halay şarkısını

tey tey tey teyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…