Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

tamam cnm iyi geceler kendine iyi bak ALLAH rahatlık versin

çok sağol cnm bat ına kaç gün kaldı tatlım

selam kızlarrrr topicte kimse yok ama yinede yazmak istedim benden sonra gelen okur :) günaydıımı alır belkii dedimm

9 haftalık hamileydim dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu ( uzun bir yolculuk bekliyo beni de..üç ay korunma dedi doktorum...yeni bir umutla ben de sizlerle yürümek istiyorum bu yolu ..tabi ki kabul ederseniz ..

9 haftalık hamileydim dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu ( uzun bir yolculuk bekliyo beni de..üç ay korunma dedi doktorum...yeni bir umutla ben de sizlerle yürümek istiyorum bu yolu ..tabi ki kabul ederseniz ..

günaydın cnm hoşgeldin.allah sabrını versin tatlım çokk geçmiş olsun benmde 4 ay önce bebeğimin kalbi durdu biz hiç korunmadık biliodum hemen olmuycanı allahım inş tez zamanda bebişini tekrar sana geri verir

tşkr ederim canım ..çok taze şimdi acım hala durup durup ağlamak geliyo engel olamıyorum...senin bebeğinin kaç haftalıkken kalbi durdu..bi da canım dr kromozom bozukluğundan olur genelde dedi..senin sebeb neyi biliyor musun..gerçi dr bu böyle oldu diye hep böyle olacak değil üzme kendini dedi ama içim hiç rahat değil...hep sorular var ...

yazdıklarını okudum tatlım başka siteye... benmde bebeiğimin kalbi durduğu gün kapkara zivit gibi şeyler gelmişti cnm bende stres dedi doktor doğruydu çok stresli bi dönem geçiriodum hayırlısı artık

senii çokkk iyi anlıorum tatlım bende mahvalmuştum ama çabuk topladım kendimi fazla üzme kendini canım bizde bi kaç doktora gittik bi tanesi kromozom bozukluğu dedi açıkcası nedeni tam olarak söylenmedi hepsi farklı dedi.. benm bebeğim 3 aylıktı canm 12 haftalık cinsiyetini öğrenicektik o hafta.. allahım inş tekrar nasip edicek buna inanıorum bütün dualarım sennle cnm inş en kısa zamanda korunma süreciniz bitir ve allahım tekrar verir bebeiğini

anladım canım benim de aynı kapkara geldi ...hemen anladım zaten anormal bişeyler olduğunu..içimde çok sıkılıyordu o gün ve gece de sabaha kadar rüya görmekten uyuyamamıştım..annelik heralde insan hissediyo...inş.Allah'ım bi daha böyle acılar yaşatmasın ...hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize..

aminn canım inşş bizim 1.5 sene sonra olmuştu cnım 2 yıllık evliyim senn ne kadar sonra olmuştu.. ben biliordum hemen olmuycağını o yüzden hiç korunmadım

Ben yeni üye oldum bende sizinleyim:)1 yıldır evliyim.5 Aydır bebişim olsun istiyorum.Bu ay ovulasyon testi kullandım umarım işe yarar şu an beklemedeyim.Cenabı Allah isteyen herkesi nasip etsin inşallah.Danimarkadan selamlar:)

aminn canım inşş bizim 1.5 sene sonra olmuştu cnım 2 yıllık evliyim senn ne kadar sonra olmuştu.. ben biliordum hemen olmuycağını o yüzden hiç korunmadım

canım ben de 1 yıllık evliyim..geçen yıl temmuzda evlendim..şubat gibi korunmayı bıraktık..mayısta oldu..4-5 ayda oldu..inş. çok bekletmeden gelir bebişlerimiz sabırlı olalım ve bol bol dua edelim..Allah içimizi biliyo inş.kalbize göre versin..en kısa zamanda tekrar olur inş.canım ..dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…