- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.001
canlarımmm psikolojikk desteklerim :)) ben kaçıorum yarın annemlere kahvaltıya gidicem erken gidicez yani kocişte ortalarda yok ama bi haltllarmı karıştırıo yoksamm :)) yoook yokk benim kocamm hayatta yapmazzz :) öpüorum hepinizi sizleri çoook seviorummm ablalarımm benimm şekerlerimmmm bitanelerimmm :))
yok bazen damarlarimiz bir tutar nuh derm oda isa
sanslisin gitar calanlar romantik olurmus öylemi
varligin yeter seker
yok kiz bugun olmus ben hergun bir elden geciririm heryeerimi hamislik bulacam diye
tamam itiraf ediyom akinti kontrolu yaparken bugun daha dogrusu simdi gecelik giyerken farkettim
tey tey tey teyyyyyyyyyyyy
burda sayfalar hizlimi atiyor oysa daha az katilimci var daha 3 gun oldu degilmi
bende yatiyorum iyi geceler kristal iyi geceler zeynep öpüyorum sizi hayirli geceler canlarim
ayy azdaha safak yazmayi unutuyordum su saat itibariyle 5 gunnnnnnnnnn
günaydın tatlım ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmselam kızlarrrr topicte kimse yok ama yinede yazmak istedim benden sonra gelen okur :) günaydıımı alır belkii dedimm
9 haftalık hamileydim dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu( uzun bir yolculuk bekliyo beni de..üç ay korunma dedi doktorum...yeni bir umutla ben de sizlerle yürümek istiyorum bu yolu ..tabi ki kabul ederseniz ..
günaydın cnm hoşgeldin.allah sabrını versin tatlım çokk geçmiş olsun benmde 4 ay önce bebeğimin kalbi durdu biz hiç korunmadık biliodum hemen olmuycanı allahım inş tez zamanda bebişini tekrar sana geri verir
tşkr ederim canım ..çok taze şimdi acım hala durup durup ağlamak geliyo engel olamıyorum...senin bebeğinin kaç haftalıkken kalbi durdu..bi da canım dr kromozom bozukluğundan olur genelde dedi..senin sebeb neyi biliyor musun..gerçi dr bu böyle oldu diye hep böyle olacak değil üzme kendini dedi ama içim hiç rahat değil...hep sorular var ...
yazdıklarını okudum tatlım başka siteye... benmde bebeiğimin kalbi durduğu gün kapkara zivit gibi şeyler gelmişti cnm bende stres dedi doktor doğruydu çok stresli bi dönem geçiriodum hayırlısı artık
anladım canım benim de aynı kapkara geldi ...hemen anladım zaten anormal bişeyler olduğunu..içimde çok sıkılıyordu o gün ve gece de sabaha kadar rüya görmekten uyuyamamıştım..annelik heralde insan hissediyo...inş.Allah'ım bi daha böyle acılar yaşatmasın ...hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize..
aminn canım inşş bizim 1.5 sene sonra olmuştu cnım 2 yıllık evliyim senn ne kadar sonra olmuştu.. ben biliordum hemen olmuycağını o yüzden hiç korunmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?