- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.021
Ben yeni üye oldum bende sizinleyim:)1 yıldır evliyim.5 Aydır bebişim olsun istiyorum.Bu ay ovulasyon testi kullandım umarım işe yarar şu an beklemedeyim.Cenabı Allah isteyen herkesi nasip etsin inşallah.Danimarkadan selamlar:)
tubaa hoşgeldin cnm
canım ben de 1 yıllık evliyim..geçen yıl temmuzda evlendim..şubat gibi korunmayı bıraktık..mayısta oldu..4-5 ayda oldu..inş. çok bekletmeden gelir bebişlerimiz sabırlı olalım ve bol bol dua edelim..Allah içimizi biliyo inş.kalbize göre versin..en kısa zamanda tekrar olur inş.canım ..dualarım seninle..
Ben yeni üye oldum bende sizinleyim:)1 yıldır evliyim.5 Aydır bebişim olsun istiyorum.Bu ay ovulasyon testi kullandım umarım işe yarar şu an be
klemedeyim.Cenabı Allah isteyen herkesi nasip etsin inşallah.Danimarkadan selamlar:)
hoşgeldin canım hangi marka ovulasyon testi kullandın. ovulasyon testiyle çok hamile kalan var inş bebeğin sennledir canım burdanda danimarkaya selamlar cnm
hoşgeldin tubacımmm...inş. olur bebişin..ben hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım adet bitimi bi hafta devam etti ve o ay hamile kaldım canım..istersen bir dene ben etkili olduğuna inanıyorum..
Hoşbuldum canım Testim ismi UNITEST ilk kez denedim bu ay,ve çift çizgiyi gördüm:)Yani cnm yumurtlama günümde çalıştık.Umarım canım inşallah ağustosun 6 sını bekliyorum.Şuan sadece sol göğüsümde acı ve kasıklarımda ara ara ağrı var ama çok erken sanırım ben psikolojik olarak hissediyorum
Canım hayırlı olsun bebişin.Ben bu ayda olmazsa eğer doktora gideceğim daha önce gittim ama herhangi bir problem gözükmyor dedi doktor.Eşimin muayene olması lazım eşimde bir sorun yok sadece zaman diyor.Ama sanırım bu ay olmazsa oda doktora gidecek ikna edeceğim artıkCanım burada keçi boynuzu yokki.Artık istanbula geldiğimde alacağım.
hadi hayırlısı canm belirtiler için erken gerçi ama bazılarında erkende başlayabilio inş bebişin annesine tutunmuştur
Hoşbuldum canım Testim ismi UNITEST ilk kez denedim bu ay,ve çift çizgiyi gördüm:)Yani cnm yumurtlama günümde çalıştık.Umarım canım inşallah ağustosun 6 sını bekliyorum.Şuan sadece sol göğüsümde acı ve kasıklarımda ara ara ağrı var ama çok erken sanırım ben psikolojik olarak hissediyorum
güzelim ben bebeğimi kaybettim..9 haftalıkken kalbi durdu ..kürtajla aldılar( inş.bi sorun yoktur bence de zaman önemli..vucut kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluyo...
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
günaydın cnm hoşgeldin
hoşbuldum cnm naber
iyi tatlım ne olsun takilıorumöyle ovulasyon testi alıcamda onu araştırıorum karar veremedim hangisi daha güvenilir hangisini alsam acep sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür ben o testleri hiç kullanmadım kullanmamda o yüzden hiç bilgim yok cnm
bu ayda böyle deneyim diorum tatlım bende ilk defa deniycem hayırlısı artık
yeni yolarkadaslarimizin olmasi beni cok sevindiriyor dünyanin 4 bir yanindan burda bulustuk ve belkide ayni yastikta uyudugumuz sevdiklerimize bile anlatamadiklarimizi anlatiyoruz dilerim yolculugumuzda yol boyu herkes iatedigine kavusur ve yine ortak sevincimiz olur yazdiklarin sabah uzdu beni insallah tez elden rabbim acilarini sarar ama bizim yolculukta uzulmek umutsuzluk yok anlastikmi canim görüsmek uzere9 haftalık hamileydim dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu( uzun bir yolculuk bekliyo beni de..üç ay korunma dedi doktorum...yeni bir umutla ben de sizlerle yürümek istiyorum bu yolu ..tabi ki kabul ederseniz ..
almanyadan kocaman bir hosgeldin sicacik bir bit tebessüm sana geldigin icin umarim bu beklemenin sonu hayirdir dun gece sabirdanbahsediyorduk sabir mukafatin anahtariymisBen yeni üye oldum bende sizinleyim:)1 yıldır evliyim.5 Aydır bebişim olsun istiyorum.Bu ay ovulasyon testi kullandım umarım işe yarar şu an beklemedeyim.Cenabı Allah isteyen herkesi nasip etsin inşallah.Danimarkadan selamlar:)
bende yaptim o kuru ama kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeehoşgeldin tubacımmm...inş. olur bebişin..ben hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım adet bitimi bi hafta devam etti ve o ay hamile kaldım canım..istersen bir dene ben etkili olduğuna inanıyorum..
canisi gunaydin sanada canim ben nargileye gidecem arkadaslarla bulusacaz yoksa herif gine pc ile sarmas dolas olacak koca gungünaydın kızlar herkese iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?