Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

hoşgeldin canım hangi marka ovulasyon testi kullandın. ovulasyon testiyle çok hamile kalan var inş bebeğin sennledir canım burdanda danimarkaya selamlar cnm

anladım canım... inş tatlım bu sefer 5 ay bile beklemek zorunda kalmassın

hoşgeldin tubacımmm...inş. olur bebişin..ben hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım adet bitimi bi hafta devam etti ve o ay hamile kaldım canım..istersen bir dene ben etkili olduğuna inanıyorum..

hoşgeldin canım hangi marka ovulasyon testi kullandın. ovulasyon testiyle çok hamile kalan var inş bebeğin sennledir canım burdanda danimarkaya selamlar cnm

Hoşbuldum canım Testim ismi UNITEST ilk kez denedim bu ay,ve çift çizgiyi gördüm:)Yani cnm yumurtlama günümde çalıştık.Umarım canım inşallah ağustosun 6 sını bekliyorum.Şuan sadece sol göğüsümde acı ve kasıklarımda ara ara ağrı var ama çok erken sanırım ben psikolojik olarak hissediyorum

Canım hayırlı olsun bebişin.Ben bu ayda olmazsa eğer doktora gideceğim daha önce gittim ama herhangi bir problem gözükmyor dedi doktor.Eşimin muayene olması lazım eşimde bir sorun yok sadece zaman diyor.Ama sanırım bu ay olmazsa oda doktora gidecek ikna edeceğim artıkCanım burada keçi boynuzu yokki.Artık istanbula geldiğimde alacağım.

hadi hayırlısı canm belirtiler için erken gerçi ama bazılarında erkende başlayabilio inş bebişin annesine tutunmuştur

güzelim ben bebeğimi kaybettim..9 haftalıkken kalbi durdu ..kürtajla aldılar ( inş.bi sorun yoktur bence de zaman önemli..vucut kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluyo...

bu ay bende almak istiorum cnm ovulasyon testide daha karar veremedim hangi markayı alsam die senn aldığının içinde kaç tane çubuk var yani kaç gün kullanabiliosun fiyat ne kadar

9 haftalık hamileydim dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu ( uzun bir yolculuk bekliyo beni de..üç ay korunma dedi doktorum...yeni bir umutla ben de sizlerle yürümek istiyorum bu yolu ..tabi ki kabul ederseniz ..
yeni yolarkadaslarimizin olmasi beni cok sevindiriyor dünyanin 4 bir yanindan burda bulustuk ve belkide ayni yastikta uyudugumuz sevdiklerimize bile anlatamadiklarimizi anlatiyoruz dilerim yolculugumuzda yol boyu herkes iatedigine kavusur ve yine ortak sevincimiz olur yazdiklarin sabah uzdu beni insallah tez elden rabbim acilarini sarar ama bizim yolculukta uzulmek umutsuzluk yok anlastikmi canim görüsmek uzere

almanyadan kocaman bir hosgeldin sicacik bir bit tebessüm sana geldigin icin umarim bu beklemenin sonu hayirdir dun gece sabirdanbahsediyorduk sabir mukafatin anahtariymis

bende yaptim o kuru ama kendimeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
canisi gunaydin sanada canim ben nargileye gidecem arkadaslarla bulusacaz yoksa herif gine pc ile sarmas dolas olacak koca gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…