Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

günaydın canlarr.... nasılsınız. geçmiin hepsini okuyamamdım ne kadr çok yazmışsınız:86:

sanırım bugn bebeğim yerleşio sabah çok az bi leke gördüm. ama baya korkuttu beni
dn doktora gittim anormal bişicikler yokkk çok şükür 2 ağustosta kesemizi görcez...
buradaki son gelişmeler neler?

MELEK GÖRÜSEMIYORUZ nasilsin merak ediyorum giremesende arada bir durt beni iyiyim abla de junior aklima geliyor birseymi oluyor diye
diger hamislerde sende kendinize iyi bakin acaba ugur böcügüm ne yaptiki
öpüyommmmmmmmmmmmm seni degil junioru

canlarim görüsürüz ugur böcügüm lugesma simdi gördüm sanirim konu okuyorsun nasil canim halsizlik bulanti ne alemde kendine iyi bak bol su icmeyi unutma arkadaslar birde yapabilirseniz ph degeri yuksek sulardan icin bebis icin kendinize coooooooook iyi bakin hepinizi öpüyorummmm

cnm bulantı sabahları oluyo gözümü acıom bi bulantıkki sorma. olumlu düşünüp diyorumki bebeğim bana günaydın diyo halsizlk hep var
sabah biraz leke gördm korkuttu beni
bide değerin birden 4 kat artmasını araştırıyorum şimdi. ister istemez insan merak edio gerilio endielenio....

canim herseye korkup kötü düsünme ne olur kendine iyi bak bbis keseni ekleyebilirsen sevinirim böcügümün böcügüne saglik versin rabbim

degerin artmasi bebegin yerini saglamlastirdigidir canim fazla irdeleme icini rahat tut bulantida gececek biliyorsun biraz sabir bende pzt si gunu kan yaptirayim diyorum adete 4 gun kala bilmiyorum benim icin dua et hayirlisi olsun her ne olursa

degerin artmasi bebegin yerini saglamlastirdigidir canim fazla irdeleme icini rahat tut bulantida gececek biliyorsun biraz sabir bende pzt si gunu kan yaptirayim diyorum adete 4 gun kala bilmiyorum benim icin dua et hayirlisi olsun her ne olursa

cnm inşallah sennde bebişini görürüz. bekle biraz daha sabret günn geçsn öle yap testi. üzülmeni hiç istemem. hepimiz için dualar ed,yorum...inanıyorumki rabbm kabul etcek dualarımızı....

burdayım ben girdgmde sen yoksun tatlım ya denk gelmiyrz nabersn bu arada aşk olsun beni öpmk yokmu sadece juniormu papucumuz gitti valla

neden iki agustoski bebişin kaç hafta oldu canım

canm muhabbete birden dalamıorum gece iyi geceler yazdım selam verdim ama alan olmadı yarım saat bekledim cevap yazmadınız bende çıktım

ama öpem bari barışakk

yok kiz bir daha yapma dal gitsin bende seni gördümde daha dikkatli olurum kacirdik sanirim selamini canim hatta okuduysan kristalde bende bunlar niye konusmuyor diye sitem ettik kac ke z kiyamam sana hülyacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…