- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.041
amin cnm inşş
canlarim görüsürüz ugur böcügüm lugesma simdi gördüm sanirim konu okuyorsun nasil canim halsizlik bulanti ne alemde kendine iyi bak bol su icmeyi unutma arkadaslar birde yapabilirseniz ph degeri yuksek sulardan icin bebis icin kendinize coooooooook iyi bakin hepinizi öpüyorummmm
canim herseye korkup kötü düsünme ne olur kendine iyi bak bbis keseni ekleyebilirsen sevinirim böcügümün böcügüne saglik versin rabbimgünaydın canlarr.... nasılsınız. geçmiin hepsini okuyamamdım ne kadr çok yazmışsınız:86:
sanırım bugn bebeğim yerleşio sabah çok az bi leke gördüm. ama baya korkuttu beni
dn doktora gittim anormal bişicikler yokkk çok şükür 2 ağustosta kesemizi görcez...
buradaki son gelişmeler neler?
cnm bulantı sabahları oluyo gözümü acıom bi bulantıkki sorma. olumlu düşünüp diyorumki bebeğim bana günaydın diyohalsizlk hep var
sabah biraz leke gördm korkuttu beni
bide değerin birden 4 kat artmasını araştırıyorum şimdi. ister istemez insan merak edio gerilio endielenio....
ben küstüm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öpsen de barismam manane küstümmmmmmmm
aaaaa niyeee ayol ni yaptın saa:44::44::44::44:kokuludamı öpsem barışmassınwalla ağlarım bakk
degerin artmasi bebegin yerini saglamlastirdigidir canim fazla irdeleme icini rahat tut bulantida gececek biliyorsun biraz sabir bende pzt si gunu kan yaptirayim diyorum adete 4 gun kala bilmiyorum benim icin dua et hayirlisi olsun her ne olursa
kiz aksam bir sey yazmadin iki lafin belini kirmadik öp barisalim
MELEK GÖRÜSEMIYORUZ nasilsin merak ediyorum giremesende arada bir durt beni iyiyim abla de junior aklima geliyor birseymi oluyor diye
diger hamislerde sende kendinize iyi bakin acaba ugur böcügüm ne yaptiki
öpüyommmmmmmmmmmmm seni degil junioru
cnm inşallah sennde bebişini görürüz. bekle biraz daha sabret günn geçsn öle yap testi. üzülmeni hiç istemem. hepimiz için dualar ed,yorum...inanıyorumki rabbm kabul etcek dualarımızı....
günaydın canlarr.... nasılsınız. geçmiin hepsini okuyamamdım ne kadr çok yazmışsınız:86:
sanırım bugn bebeğim yerleşio sabah çok az bi leke gördüm. ama baya korkuttu beni
dn doktora gittim anormal bişicikler yokkk çok şükür 2 ağustosta kesemizi görcez...
buradaki son gelişmeler neler?
insallah canim bilmiyorum pzt randevu aldim bakalim
canm muhabbete birden dalamıorum gece iyi geceler yazdım selam verdim ama alan olmadı yarım saat bekledim cevap yazmadınız bende çıktım
ama öpem bari barışakk
burdayım ben girdgmde sen yoksun tatlım ya denk gelmiyrz nabersn bu arada aşk olsun beni öpmk yokmu sadece juniormu papucumuz gitti valla
ben burdayım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvyok kiz bir daha yapma dal gitsin bende seni gördümde daha dikkatli olurum kacirdik sanirim selamini canim hatta okuduysan kristalde bende bunlar niye konusmuyor diye sitem ettik kac ke z kiyamam sana hülyacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?