- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.061
kiskanc simdi gine nasilsin diyom junior gelsin onu soraeim sanirim hep oh olsun senin papucu junior kapti sen daha uyu bakiyimmmmmmmmmm
ya ama olmazki böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi tatlım ne olsun takilıorumöyle ovulasyon testi alıcamda onu araştırıorum karar veremedim hangisi daha güvenilir hangisini alsam acep sen nasılsın
yok kiz bir daha yapma dal gitsin bende seni gördümde daha dikkatli olurum kacirdik sanirim selamini canim hatta okuduysan kristalde bende bunlar niye konusmuyor diye sitem ettik kac ke z kiyamam sana hülyacim
kesinlkle predictör al canım süpermş kullananlar hamiş şimdi inş sendede kısmet olur
yapablrsn tatlım 5 gün önce çıkıyomş ben günümde yaptım çünkü hafta sonuna denk gelmşti tatlım peki sende belirti yaşıyomsnoldu da bitti masallah junior gelecek insallah kiz erkek olacak bu heralde junior diyoz ya bakalim melek sen kac gun önce kan testi yaptin benim bat 29 ama 25i yarin yapacam ne diyon
var canım ama dedgim biraz pahalı istersen direk onu al çok iyi ama dikkatli kullanırsan tutturmn kesn allahın iznyleteşekkür ederim tatlım bugün eşime aldırıcam 2 tane bi mediasmart bide senn dediğini aldırayım bari bugün bi topikte okuorum çok hamiş kalan var bu testlerle
bak gine susutum canim sen
hıhh bu seferde ben küstümmolsun tatlım bazen kaçabilioo ülee işte
kızlar bak ne dicem benm teyzekızı var 8 yıldır bebeği olmuo yarın aşılama yapılcakk onada dua edelim olur mu ben kendimden çok ona istiorum allahım inş bu sefer yzüne güler
tombişim sennde az kalmış hadi hayırlısı dün akşam benm adama seni anlatıorum büle büle biri var çok dobra falan helal olsun sanal alemde kimse bu kadar açık olmaz didi
var canım ama dedgim biraz pahalı istersen direk onu al çok iyi ama dikkatli kullanırsan tutturmn kesn allahın iznyle
kaç tane çubuk var cnm içinde bilgin varmı ilk defa kullancam hiç bilgim yok nasıl yapcam ne zaman yapcam
senin yaş kaçtı denizcm yaaaaaaaaaaahhhhhh askim ahhhhhh bu deniz ablan ne kurtlar sofrasindan gecti bir bilsen bosver abla oldu iste esinede seelam söyle seni uzerse dobralimdan nasibini alir valla sanal manal bilmem sizi seveni bende severim yoksa elim msali alamanyali oluveririm ama beni teyse yapin hic kizmam pamukhelva olurum calisin bakemmmmmmmmmmm
sanırım içinde 5 tane var şeker ve adetinin ortalarında başlarsn yumurtlamanı anlıyosn demi mesela 28 günde birsen 12.gün filan başlarsın hergün aynı satte bi tane yaparsın ikinci çizgi gittikçe koyulaşıyo tam koyulaştıgında anlarsın yumurtluyosn ayrıca gün aşırı ilişkiye gircksn tatlım
kac ay kullanmislar kiteşekkür ederim tatlım bugün eşime aldırıcam 2 tane bi mediasmart bide senn dediğini aldırayım bari bugün bi topikte okuorum çok hamiş kalan var bu testlerle
ne gibi belirti meselayapablrsn tatlım 5 gün önce çıkıyomş ben günümde yaptım çünkü hafta sonuna denk gelmşti tatlım peki sende belirti yaşıyomsn
tamam mesaj alindi takipte kal suan srdrhlytombişim benm motor biraz yavaş çalşıoo hem ev işi hem buraya biraz geç yazabiliorum yoksa takipteyim
dayansakta dayanmasakta olacak en azindan bekleme stresini cekmem yavvvvvvv hem ben kirmizilarim dün dev boy bir ped alip basköseye koydum hazirimmmmmm gel modunda bekliyom bacimdenzcm ben idrar testi yaptım 3 gün önceden çıkmştı 3 tane yaptım üçüde olumluydu istersen bi kaç gün bekle derm idrar yap sonra kana git üzülmene dayanamam
ahhhhhh askim ahhhhhh bu deniz ablan ne kurtlar sofrasindan gecti bir bilsen bosver abla oldu iste esinede seelam söyle seni uzerse dobralimdan nasibini alir valla sanal manal bilmem sizi seveni bende severim yoksa elim msali alamanyali oluveririm ama beni teyse yapin hic kizmam pamukhelva olurum calisin bakemmmmmmmmmmm
kac ay kullanmislar ki
ne gibi belirti mesela
tamam mesaj alindi takipte kal suan srdrhly
dayansakta dayanmasakta olacak en azindan bekleme stresini cekmem yavvvvvvv hem ben kirmizilarim dün dev boy bir ped alip basköseye koydum hazirimmmmmm gel modunda bekliyom bacim
kac ay kullanmislar ki
ne gibi belirti mesela
tamam mesaj alindi takipte kal suan srdrhly
dayansakta dayanmasakta olacak en azindan bekleme stresini cekmem yavvvvvvv hem ben kirmizilarim dün dev boy bir ped alip basköseye koydum hazirimmmmmm gel modunda bekliyom bacim
27 agustos 1976 profilime bakmadinmi kiz bu kim deyip merak etmedinmisenin yaş kaçtı denizcm yaaaaaaaaaa
sipaciklar gelmesinde görürüz senin calisma zamanin iyi haberler bekliyom ne olur beni teyzos yapppppppablam benm beeeh sen varken bu topikte sırtımız yere gelmez
sende ne belirtiler olmustuo zaman dicek bişey yok canım yap inş hayırlı haberler alırsn tatlım yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?