- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.081
27 agustos 1976 profilime bakmadinmi kiz bu kim deyip merak etmedinmi
sipaciklar gelmesinde görürüz senin calisma zamanin iyi haberler bekliyom ne olur beni teyzos yappppppp
sende ne belirtiler olmustu
27 agustos 1976 profilime bakmadinmi kiz bu kim deyip merak etmedinmi
sipaciklar gelmesinde görürüz senin calisma zamanin iyi haberler bekliyom ne olur beni teyzos yappppppp
sende ne belirtiler olmustu
benim arada hafif kasik agrim var bazen belim agriyor okadr sivilcem felan olmaz zaten bir de ne salk kariyim ki hic dikkat etmemisim bu gune kadar nasil belitim olurdu adet öncesi diye haaaaa birde arada gögüs sizim var ama o silikondan sonra ara ara olur hepah be ablacım baktımda yaşa dikkat etmedm belirtim yoktu sadece regli olcamdagımdan emindm çünkü ben hep öyle regli olrdm sancm vardı ara ara sivilcem bile çıktı inanırmsn ya onlar çıkınca kesn olurm ama şaşırd o yüzden emin olmasın kimse regli olcm diye bide bakmşki hamiş inş ablamada nasip olur bu ay
seni simarik calisma sevkin gözlerimi yasartiyor vallahibenm çalışmalar başladı artık bu ay çok hevesliyim bakalım... tombişim seni tiyze yapmak için bu ay bi kat daha fazla çalışıcam kıymetimi bil kimse için mesai yapmam
silikonlumusun kı estagfirullah bu arada dikkat etmeyeblyrz çogu zaman olablr canım bide bende beyaz bi akıntı oldu süt kesigi gibi 3 5 gün boyunca reglime bi hafta varkenbenim arada hafif kasik agrim var bazen belim agriyor okadr sivilcem felan olmaz zaten bir de ne salk kariyim ki hic dikkat etmemisim bu gune kadar nasil belitim olurdu adet öncesi diye haaaaa birde arada gögüs sizim var ama o silikondan sonra ara ara olur hep
seni simarik calisma sevkin gözlerimi yasartiyor vallahi
selammmm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhşgeldin tatlımmmm
benim arada hafif kasik agrim var bazen belim agriyor okadr sivilcem felan olmaz zaten bir de ne salk kariyim ki hic dikkat etmemisim bu gune kadar nasil belitim olurdu adet öncesi diye haaaaa birde arada gögüs sizim var ama o silikondan sonra ara ara olur hep
seni simarik calisma sevkin gözlerimi yasartiyor vallahi
selammmm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şekersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu çiçekler sizeeeeeeeeeeee
bende gösterip elletmeyenlerdenim benm adam kızıo artık başlıcam senn yumurtana en sonunda ben yumurtlıcmdioo yumurtlamasan yapcğn yok dio
nbr tatlım yaaaaaaaaaaaaaselammmm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selammmm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nbr tatlım yaaaaaaaaaaaaa
iyiyim cnm...taze hamişimiz...........tikırın çok tatlı olmuşşş
nbr canım nasılsın sen regli olmuşmuydun yoksa beklemede misin
selam canimmmselammmm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim cnm...taze hamişimiz...........tikırın çok tatlı olmuşşş
ben bu ay malasef kapalı olan yumurtalığımdan yumurtlamışım yani bu ay öylece boş geçicekkk
anladım tatlım hiççç üzülme kendini elbet bi gün
selam canimmm
yeni birseyler varmi sende bebisim
ben onu kabul etmiyrm zaten nasıl yaprım kabul etmedgm şeyi bişeymi merak ettm sadece sorarım ama devam topigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sizinleyim kızlarwalla tatlık helal olsun hamiş kaldın yine bizi yanlız bırakmadın keşkwe herkes senn gibi olsa hamiş kalan gdio o kadar sıkıntılarımızı paylaşıoruz istedikleri olunca sen sağ ben selamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?