- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.101
gerçi burası olmadan önce bi topigimz vardı eski bi topik zaten uzundr takılıyorm kk e ordada yazıyrm arkadaşlarda var orda am sizide çok sevyrm benwalla tatlık helal olsun hamiş kaldın yine bizi yanlız bırakmadın keşkwe herkes senn gibi olsa hamiş kalan gdio o kadar sıkıntılarımızı paylaşıoruz istedikleri olunca sen sağ ben selamet
ben onu kabul etmiyrm zaten nasıl yaprım kabul etmedgm şeyi bişeymi merak ettm sadece sorarım ama devam topigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sizinleyim kızlar
gerçi burası olmadan önce bi topigimz vardı eski bi topik zaten uzundr takılıyorm kk e ordada yazıyrm arkadaşlarda var orda am sizide çok sevyrm ben
canim o dedigini anlamadim ben o nasil oluyormuski
2 yumurtalığımız ve 2 tüpümüz var ya....bu tüplerden biri kapalı oluyor...ve yumurtlasanda tüpün kapalı olduğundan dolayı ...spermlerle yumurta karşılaşamıyor ve bebek olamıyorr
herkeste aynimi yani biri kapali peki yumurtlayabiliyorsan kapalida olsa niye olmasinki spermle karsilasinca
yok canim olmadimben de tam bilmiyom bana böyle anlattılar.....rahim filmi çektirdiniz mi siz??
rica edrm ablacım ya bu arada kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyo kandada hamiş gibimi gösteriyo
aaaaaaaaaaaa nasıl yani ya kandada çıkıyomu yaniyok canim olmadim
ben cuma kan verdim adet 10 gun gectiydi ct adet oldum pazt si hamilesin dedi amip drr.
görüsürüz kizlar gittim
kızlar HSG yani rahim filmi çektirmemişseniz bir an önce çektirin ...
canım hangi durumlarda çektiriliyo..ben çektirmedim ilk defa duydum bunu..
cnm genelde bunu kürtajdan sonra yapıolar bide tüplerde yani yumurtalıklara giden kanallarda yapışıklık falan gibi durumlarda yapılıo hamile kalmayı kolaylaştırıo kanalları temizlio spermlerin yumurtalara ulaşması daha kolay hale gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?