Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

walla tatlık helal olsun hamiş kaldın yine bizi yanlız bırakmadın keşkwe herkes senn gibi olsa hamiş kalan gdio o kadar sıkıntılarımızı paylaşıoruz istedikleri olunca sen sağ ben selamet
gerçi burası olmadan önce bi topigimz vardı eski bi topik zaten uzundr takılıyorm kk e ordada yazıyrm arkadaşlarda var orda am sizide çok sevyrm ben

2 yumurtalığımız ve 2 tüpümüz var ya....bu tüplerden biri kapalı oluyor...ve yumurtlasanda tüpün kapalı olduğundan dolayı ...spermlerle yumurta karşılaşamıyor ve bebek olamıyorr

herkeste aynimi yani biri kapali peki yumurtlayabiliyorsan kapalida olsa niye olmasinki spermle karsilasinca

ben de tam bilmiyom bana böyle anlattılar.....rahim filmi çektirdiniz mi siz??
yok canim olmadim
rica edrm ablacım ya bu arada kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyo kandada hamiş gibimi gösteriyo

ben cuma kan verdim adet 10 gun gectiydi ct adet oldum pazt si hamilesin dedi amip drr.
görüsürüz kizlar gittim

canım hangi durumlarda çektiriliyo..ben çektirmedim ilk defa duydum bunu..

cnm genelde bunu kürtajdan sonra yapıolar bide tüplerde yani yumurtalıklara giden kanallarda yapışıklık falan gibi durumlarda yapılıo hamile kalmayı kolaylaştırıo kanalları temizlio spermlerin yumurtalara ulaşması daha kolay hale gelio

ÖZLENEN BEBEK

Fırtınalar koptu yıllarca canda
Bir bebek özlemi vardı ocakda
Ne umutlar yandı söndü bu canda
Umut ol yüreğe gel küçük bebek

Sen ana karnında alırken bir yol
Bekleme heycanı oldu uzun yol
Yoluna açılmış bekler iki kol
Bekletme yuvanı bul güzel bebek

Çocuk özlemiyle yanan bir kalpte
Yerin hazırlanmış bilinen vakte
Tatlı tatlı uyu elde beşikte
Sesinle şenlendir yuvayı bebek

Yıllarca ağladın bebeğim diye
Doğacak kucağa güzel hediye
Diller hasret giderecek ninniye
Dualar ninniye dönsün gel bebek

Annelik sadece doğurmak değil
Hastalık sebebin elinde değil
Büyüten annenin önünde eğil
Anne sevgisini tat güzel bebek

Son düzenleme:

bunu sorayım doktoruma...kontrole gel dedi ama biraz pahalı kürtaj yaptırdığım doktor..1 hafta sonra k gel dedi ama başka doktoramı gitsem diyorum..annem aynı doktora git kürtajı yapan daha iyi anlar öncesini biliyo diyo...10 dk muayene ediyo dünyanın parasını alıyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…