- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.121
bunu sorayım doktoruma...kontrole gel dedi ama biraz pahalı kürtaj yaptırdığım doktor..1 hafta sonra k gel dedi ama başka doktoramı gitsem diyorum..annem aynı doktora git kürtajı yapan daha iyi anlar öncesini biliyo diyo...10 dk muayene ediyo dünyanın parasını alıyo..
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…
duygulandırdın beni yaa..zaten bahane arıyom ağlamaya..rabbim bebek isteyen,özleyen tüm kullarının yüzünü güldür...sevindir bizleri Allah 'ım..
kızlar hoşçakalın bu ay o kadar umutluydum ki
testlerm silik çıkıyordu.
bugun kan testi yaptırdım negatif çıktı.
her ay bunun stresini yaşamak hep olumsuzla karşılaşmak beni yıkıyor.
burda birbirimize çok desteklerimiz güzel dostluk sohbetlerimiz oluyor.
artık burada dahil normal hayatımdada gebeliğe dair hiç bir şey yapmıcam.hepinizi çok seviyorum.tombiştombişe slm söyleyin.allah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş...
selamun hello kızlar
ben geldim,yeni haberler varmı yokmu,geçmişi yarımyamalak okdum ama sanırım bir değişiklik yok.
tombişciğim nasılsın tatlım?
batin 27miydi tombiş varsa kanda büyük ihtimal çikar ve inşallah vardir bütün kalbimle diliyorum bunu tabi söz dua edicem sana ve hülyayaselam arkadaslar sanirim islerden gelemedik neyse ben kararimi verdim yarin gidip kan verecem sabah 9 da ne olacaksa olsun hazirim bakalim belkide 90. dakikada gol yaparim he bugece lütfen bana dua edin birde sanirim srdrhly nin kuzeni yarin tüp bebek yada asilamaya girecekmis onada hep birlikte dualarimizi ve iyidileklerimizi yollayin bilirim benim bacilar bu gece bize 3-4 dakika ayirir hepinizesimdiden tesekkürler kuzenede allah yar ile yardimcisi olsun bize mujdesini ulastirsin diyorum
ahhh ahhh öyle düşünemyeceğim demeyle atilsaydi bu f,ikir ama kararain ne olursa olsun inşallah senin için hayrilisi olurkızlar hoşçakalın bu ay o kadar umutluydum ki
testlerm silik çıkıyordu.
bugun kan testi yaptırdım negatif çıktı.
her ay bunun stresini yaşamak hep olumsuzla karşılaşmak beni yıkıyor.
burda birbirimize çok desteklerimiz güzel dostluk sohbetlerimiz oluyor.
artık burada dahil normal hayatımdada gebeliğe dair hiç bir şey yapmıcam.hepinizi çok seviyorum.tombiştombişe slm söyleyin.allah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş...
iyiyim canim bnde yarin sabah kan verip baktiracam ama bilmiyom hem korkuyom hem korkumun uzerine gitmek istiyorum sanirim kendi gercegimle yüzlesmek istiyorum sen ne dersin
batin 27miydi tombiş varsa kanda büyük ihtimal çikar ve inşallah vardir bütün kalbimle diliyorum bunu tabi söz dua edicem sana ve hülyaya
ahhh ahhh öyle düşünemyeceğim demeyle atilsaydi bu f,ikir ama kararain ne olursa olsun inşallah senin için hayrilisi olur
hadi tombişim sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?