Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…

sen bilirsin tatlım ben kürtaj olduğum doktora gidiorum özeller çok pahalı gerçekten bende özele gidiorum dediğin gibi 10 dk birşey 175 lira

duygulandırdın beni yaa..zaten bahane arıyom ağlamaya..rabbim bebek isteyen,özleyen tüm kullarının yüzünü güldür...sevindir bizleri Allah 'ım..

duygulandırdın beni yaa..zaten bahane arıyom ağlamaya..rabbim bebek isteyen,özleyen tüm kullarının yüzünü güldür...sevindir bizleri Allah 'ım..

ağlama tatlım ne olur hoşuma gitti paylaşmak istedim

evimin bi odası evlendiğimden beri boş tatlım benm

evim geniş orasıda bebişimin odası olur die hiç doldurmadım

hoşuma giden birşey olduğunda alırım giysi oyuncak avize gibi

çok hoşuma gidio bebek eşyaları

Son düzenleme:
kııızzzzlaaaaaarrrrr nasılsınız var mı yeni gelişmeler, bende yok maleseff, biraz moralim bozuldu tabi ama toparlandım alıştım zaten artık..

yeni bat ım20 ağustos. ve yumurtlamamın 5-6-7. ağustosgünleri gibi olması gerekiyor ve öyle olmak zorunda o zaman eşimin yanına gideceğim, yine baltarçınçörekotu ve ovulasyon testine devam edeceğim, bu ay biz ovulasyonu da denk getirdik ama yine olmadı neyse bir kez oldu ya o yüzden içim yine de biraz rahat,olacağına inanıyorumm

bu arada yolculukta yanımda 10 aylık bebeği olan bir kadın vardı, oğluş bana bayıldı ben de ona, gelene kadar oynadık, kadın dedi ki, oğlum çok huysuzdur kendini kimseye sevdirmez ama siz çok içten sevdiniz hissetti sizi çok sevdi dedi :26:

dün de bir teyzden selpak aldım diye o kadar çok dua etti ki, Allah ne istiyosan onu versin diye, en sonunda dedim ki '' teyze çocuğun olsun dermisin '' dedim , kadın bol bol dua etti, sonrada kendime inanamadım iyice abarttım, 1 sepağa 1 çocuk ahahahaha

Son düzenleme:
hoooooopppp ben geldiiiimmmm eşimi işe yoladim hemen düştüm buraya ama bide ne görim bi ben varim bide ben tüh gelirmisiniz acaba biraz beklesemmi

yaw bu arada bu ay ben kendimi çok tuhaf hissediyorum ümitsizlik değil ama bu ay olmayacak ters giden bişeyler var sanki şimdi geçen aya ben 12. ve 16. günler arasi ayip olacak ama tam anlamiyla vicik viciktim bu ay çooooook az bir iki defa akintim oldu o kadar sonra geçen ay ateşim 37lerde gidiyordu (kulaktan ölçüyorum) bu aya 36.6 ya sabitledi geçen ay kasik ağrisi bulanti göğüs hassasiyeti vs herşey vardi bu ay 15. günüm hala tik yok hiçbirçey hissetmiyorum yumurtlamaya bile dair ama geçen aydan farkli olarak 2 gündür acaippp mide ekşimesi yanmasi hissediyorum bambaşka bişey yani hiç olacağini düşünmüyorum ama belki de ters tepip hamile kalirim haaaa olurmu ki

selam arkadaslar sanirim islerden gelemedik neyse ben kararimi verdim yarin gidip kan verecem sabah 9 da ne olacaksa olsun hazirim bakalim belkide 90. dakikada gol yaparim he bugece lütfen bana dua edin birde sanirim srdrhly nin kuzeni yarin tüp bebek yada asilamaya girecekmis onada hep birlikte dualarimizi ve iyidileklerimizi yollayin bilirim benim bacilar bu gece bize 3-4 dakika ayirir hepinizesimdiden tesekkürler kuzenede allah yar ile yardimcisi olsun bize mujdesini ulastirsin diyorum

kızlar hoşçakalın bu ay o kadar umutluydum ki
testlerm silik çıkıyordu.
bugun kan testi yaptırdım negatif çıktı.
her ay bunun stresini yaşamak hep olumsuzla karşılaşmak beni yıkıyor.
burda birbirimize çok desteklerimiz güzel dostluk sohbetlerimiz oluyor.
artık burada dahil normal hayatımdada gebeliğe dair hiç bir şey yapmıcam.hepinizi çok seviyorum.tombiştombişe slm söyleyin.allah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş...

selamun hello kızlar

ben geldim,yeni haberler varmı yokmu,geçmişi yarımyamalak okdum ama sanırım bir değişiklik yok.
tombişciğim nasılsın tatlım?

senin kararina tabiki saygi duyariz bizim tek istegimiz kendini mutlu hissetmen olur kendin icin böyle bir karar aldinsa sana bol sans canim biz hep burdayiz ne zamanki istedin biz hep yanindayiz seni sviyoruz ve en az senin kadar guzel haberlerini bekliyoruz yalniz buraya girmesen biel sunu unutma sakin yikilma sen senin icin her zamankinden guclu durmak zorundasin kendine iyi davranmam dilegiyle
ablan deniz tombistombis

selamun hello kızlar

ben geldim,yeni haberler varmı yokmu,geçmişi yarımyamalak okdum ama sanırım bir değişiklik yok.
tombişciğim nasılsın tatlım?

iyiyim canim bnde yarin sabah kan verip baktiracam ama bilmiyom hem korkuyom hem korkumun uzerine gitmek istiyorum sanirim kendi gercegimle yüzlesmek istiyorum sen ne dersin

batin 27miydi tombiş varsa kanda büyük ihtimal çikar ve inşallah vardir bütün kalbimle diliyorum bunu tabi söz dua edicem sana ve hülyaya

ahhh ahhh öyle düşünemyeceğim demeyle atilsaydi bu f,ikir ama kararain ne olursa olsun inşallah senin için hayrilisi olur

tesekkürler canim bat 29 uydu belki cikar dualar icin sagolun canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…