- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.141
cok tesekkürler canim sen nasilsin tatlim
herkese iyi geceler yeni gun yeeni hafta yeeni baslangiclarin mujdecisi olsun
gunaydin kizlar hepinize umarim saglikli dinc bir sekilde uyanip haftaya baslamissinizdir hamisler bebelere öbürleri yimirtalara iyi bakar insallah
neyse bene uzatmadan dalayim konuya bugun gidecem yok baba gidip layik oldugum aciyida sevincide görecem benimki hafta sonu git diyo biliyor sanirim basina geleecekleri ama yok bu benim kendimle olan sinavim yatarken hüyanin kuzenine busuru dua ettim bu gece kendime etmedim ne bileyim usendim yada evdeki orkit ariya gitsin istemedim hic uyuyamadim rüyamda hep kan geliyor bakiyom kirmizi kirmizi parca parca et gibi rüyamda bile sanki kendimi teselli ediyyom yok yerlesmedir diye kahve olmasi lazim degil ben cok su iciyom rengi böyle herhalde diyom yani karmakarisik bir rüyaydi suyla kanin ne ilgisi varsa iste tombikce bir rüya birde sabaha kadar dislerimi sikmisim esim bile uyanmis beni dürtmüs ama hic duymamisim simdi cenem agriyor neyse hep ceneme vuracak degilya sabah sabah elime vuruyor neyse canlar ben bir dus aliyim giyiniyim gözüm ustunuzde sizde beni gözetliuyorsaniz iki bakiverin maviden yesilden bir damar varmi sizin saatle 10 da dr. da olacam
günayyydınnnnn dennnissssbu kadar stres yapmana gerek yok sakin ol öncelikle daha sonra ne gibi mavi yeşil damar?
canımcım günaydınnnn hadi bakalım güzzel haberlerle dön aramıza bende yarın gidicemmmgunaydin kizlar hepinize umarim saglikli dinc bir sekilde uyanip haftaya baslamissinizdir hamisler bebelere öbürleri yimirtalara iyi bakar insallah
neyse bene uzatmadan dalayim konuya bugun gidecem yok baba gidip layik oldugum aciyida sevincide görecem benimki hafta sonu git diyo biliyor sanirim basina geleecekleri ama yok bu benim kendimle olan sinavim yatarken hüyanin kuzenine busuru dua ettim bu gece kendime etmedim ne bileyim usendim yada evdeki orkit ariya gitsin istemedim hic uyuyamadim rüyamda hep kan geliyor bakiyom kirmizi kirmizi parca parca et gibi rüyamda bile sanki kendimi teselli ediyyom yok yerlesmedir diye kahve olmasi lazim degil ben cok su iciyom rengi böyle herhalde diyom yani karmakarisik bir rüyaydi suyla kanin ne ilgisi varsa iste tombikce bir rüya birde sabaha kadar dislerimi sikmisim esim bile uyanmis beni dürtmüs ama hic duymamisim simdi cenem agriyor neyse hep ceneme vuracak degilya sabah sabah elime vuruyor neyse canlar ben bir dus aliyim giyiniyim gözüm ustunuzde sizde beni gözetliuyorsaniz iki bakiverin maviden yesilden bir damar varmi sizin saatle 10 da dr. da olacam
canımcım günaydınnnn hadi bakalım güzzel haberlerle dön aramıza bende yarın gidicemmm
ablacım seni çok iyi gördüm hep böyle ol hayat öbür türlü devam etmez zatenn potitifff albam benim :) tamam tamam sen gel olmassa tüpler hazır çeşit çeşit :)) senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah allah gönlüüne göre verirr....haaaaaaaa sakin benim icin bizim tombidik nasildir diye düsünmeyin kötü bir sonuc alirsa yikilir demeyin ben iyiyim icim pirprir ediyor ama uzgun tedirgin hatta korkak degilim her seyin bir ilki gibi birsey ben hayatimda ilk dafa idrar testi aldim yaptim ha aci oldu o baska simdi ilk defa kendim test icin kan verecem onuda tatmak lazim zaten insanoglu acininda sevincinda her rengini yasarken tatmiyormu amaaaaaan canim sagolsun diyorum tür bebek sözünü aldimya birazda ondan rahatim dahada olmadi hanimlar giderim istanbula tüp kristalden beebegide bulurum bir yerden degilmi kristal biliyormusunuz hic kendimi tanimiyorum bugun ben hep paniklerim hersey ya söyle olursa ya böyle olursa der der kafamda kurardim ama bu rahatlik bana cok yabanci sanirim böyle olmamdaki en buyuk etken sizinde hayal kirikliklariniza ekran basinda da olsa sahitlik edip aciyi nasil yeendinizi görmemden herhalde ya bu kadin milletini ben hic anlamiyorum yaaaaaaaa ici kan aglar ama yine öburüne destek verir ya duasiyla ya tesellisiyle ha kayib olmam korkmayin haber kötüde olsa tesellimi almaya gelirim öglen
canımmm kalp kalbe karşıdır :) kulağım çınladı geldimmm :))günaydin kiz tam sana yazdigim mesajda satasiyordum ne zaman duydun da geldin ayyyyyy birdden senin mesaji görünce cok sevindim canim benim
gunaydin canim iyi hafta baslari hersey bu hafta gönlünce olsunGünaydın arkadaslarr
sanirim buna inanmam lazim yoksa duyyup gelemezdincanımmm kalp kalbe karşıdır :) kulağım çınladı geldimmm :))
sanada canim gunaydin nasilsin hafta sonun iyi gectimi kiz hamisler testten önce gögüste görürmüs ya o damar
haaaaaaaa sakin benim icin bizim tombidik nasildir diye düsünmeyin kötü bir sonuc alirsa yikilir demeyin ben iyiyim icim pirprir ediyor ama uzgun tedirgin hatta korkak degilim her seyin bir ilki gibi birsey ben hayatimda ilk dafa idrar testi aldim yaptim ha aci oldu o baska simdi ilk defa kendim test icin kan verecem onuda tatmak lazim zaten insanoglu acininda sevincinda her rengini yasarken tatmiyormu amaaaaaan canim sagolsun diyorum tür bebek sözünü aldimya birazda ondan rahatim dahada olmadi hanimlar giderim istanbula tüp kristalden beebegide bulurum bir yerden degilmi kristal biliyormusunuz hic kendimi tanimiyorum bugun ben hep paniklerim hersey ya söyle olursa ya böyle olursa der der kafamda kurardim ama bu rahatlik bana cok yabanci sanirim böyle olmamdaki en buyuk etken sizinde hayal kirikliklariniza ekran basinda da olsa sahitlik edip aciyi nasil yeendinizi görmemden herhalde ya bu kadin milletini ben hic anlamiyorum yaaaaaaaa ici kan aglar ama yine öburüne destek verir ya duasiyla ya tesellisiyle ha kayib olmam korkmayin haber kötüde olsa tesellimi almaya gelirim öglen
derin kizkardesimin toprak abimin cocugunun adi ikisinide cok severim adiyla hayirli bir evlat olsun canimiyim hayatım iyi geçti dinlendim hiçbir belitim yok halaaaaaane uyku ne bulantım gerçi 6. haftadan sonra başlarmış ama bakalım bu perşembe doktora gidicem ilk kontrol çok heyecanlıyım nasıl beklicem bilmiyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyy aşkım bende de var o damardan yani test yapmadan tam 2 hakta önce belirdi ben ona güvenip test yapmıştım ama bişi çıkmamıştı daha sonra 1 hafta sonra tekrar denedim çıkmıştıı sende de mi var yoksa yaa hadi inşş canım ayyyy
yok canim damar mamar yok olanlarda sanki cekildi elimdeki bile görünmüyor bugun hayirlisi canim ya yanliz dr. gidecegim sanirim kirmizilara malum oldu ahanda deninden beri belim agriyor
inş. teselli almaya gelmezsin bize müjde verirsinde benim toprağımın yada derin'imin ( yani bebeğimin ismi ) arkadaşı oluyor diye sevinirim
derin kizkardesimin toprak abimin cocugunun adi ikisinide cok severim adiyla hayirli bir evlat olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?