Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

günaydınnn cannlarrrrr nasılsınız....

neden iki agustoski bebişin kaç hafta oldu canım

melekcim daha 3.5 haftalıkmış:) 2 ağustosta 5. haftaya girceksin ozaman kendini gösterir dedi doktorum. bide b hcglerden hesap yaptı ozaman değerin tam bebeği göreceimiz orana gelir dedi.:) hayırlısı heycanla bekliyorumm...

walla tatlık helal olsun hamiş kaldın yine bizi yanlız bırakmadın keşkwe herkes senn gibi olsa hamiş kalan gdio o kadar sıkıntılarımızı paylaşıoruz istedikleri olunca sen sağ ben selamet

aşk olsun bizde burdayızzz

kizlar hic okudunuzmu battan 4 gun önce kanda ciktini

tombiş bnm 5 gn önce çıkmıştı. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. bebeklerimize kardeş gelcek inş:)

günaydın canım iyim sen nasılsın var mı bi değişiklik uyku muyku burada diğer topikde okudum değerlerin normalden daha yüksekmiş ikizmi yoksaaaa

uyku var cnmda sabahları uyuyamıom midem bulanıo sanki böle bi tuaf oluyom kalkıyom ki normalde sabah uykusunu çok severim ben
bebeğim günaydın dio bana:)
evet değerlerim normalden yüksek çıktı ihtimalimiz var. bekliom merakla. 35 40 beklerken değeri 86 çıktı allahın ii işte 10 üstü çıksın diye bekle bekle sonrada birden zıplasın değerler.
sen nasılsın nasıl gidio

bende iyim hayatım hala tık yok perş. bende doktora gidicem ya nasıl beklicem o güne kadar bilmiyorum çatlicam yanım 6. haftamınız içinde olacağınız sanırım doktotrun dediğine göre bakalım keseyi görebilicesmi kalp atışları ne zaman başlıyor bilmiyorum ama belki onu da duyarız ALLAH'ım izin verirse çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkk birde korku var tabikide

Günaydın kızlar, haftasonu hiç giremedim , geçmişte çok fazla okuyamadım umarım güzel haberler vardır...

Ben bu aydan umudumu kestim ve artık bebek istemiyorum çok kötü iki gün geçirdim , yumurtlama günlerim boşuna gitti , bundan sonra da yapılan tutmaz artık, olacak mı olmayacak mı stresi beni yordu, ve başka başka sebepler , her şeyi oluruna bıraktım artık bu ay bitti benden vee artık çabalamayacağım , çok üzgünüm çok ağladım ama yapacak başka bişey yok

Günaydın canım.Herşeyin hayırlısı seni anlıyorum benimde hasta olmama 12 gün var artık beklemek o kadar zor geliyorki.Ben bu ay yumurtlama testi kullandım.Elimden geleni yapmaya çalışıyoruz eşimde bende ama bu ayda olmazsa bende artık çabalamayacağım psikolojim bozuldu artık.Ve dün 1AYLIK EVLİ OLAN KUZENİMİN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ÇOK SEVİNDİM AMA KUZENİM İSTEMİYOR BU BEBEĞİ VE BEN BUNA ANLAM VEREMİYORUM.NE DİYELİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.

Tuubacım aynen senin durumundayım , bişeyleri belirli günlere bırakınca sanki daha isteksiz oluyor insan, eşime hadi bugün yapmamaız lazım , bugün de bugün de vee hiç verimli olmuyor çünkü yoğunlaşılan durum belli ve biz yıpranıyoruz , sorunlar yaşadık ve psikolojim alt üst olduherşeyi oluruna bıraktık ne zaman nasipse o zaman olsun, ve Allah isteyen herkese versin, kuzenin bence haline şükretsin

insanları anlamak güç gerçekten..benim de abimin eşi ilk bebeklerini hiç istememişti ama şimdi o kadar pişmanki ben nasıl istememişim diye kendine kızar hala

canım değerin böyle artması gayet sağlıklı olduğunu ve iyi tutunduğunu da gösterir, ikiz olup olmadığnı tahmin etmek zor, bakalıminşallah sağlıkla devam eder çok sevindim artmasınai kahverengi lekelenmem oldu demişitn, çok dikkat et lütfen, bol bol dinlen, bol su iç o da önemli.. bebek iyice bi tutnana kadar cinsel ilişkiye de girmeyin kahve lekelenme olduysa. ayy ne güzel ne heyecanlı bekleyişş maşallahh diyelim sana.

canım ben de eşimle aram bozulınca hep bebek yapmıycam diyordum ama bu iş aklına bir girdi mi bir daha çıkmıyor, takıntı oluyor resmen, sen daha çok yenisin, bence de takma ama ''istemiyorum'' deme , Allah tan sabırla istemeye devam et. olur zaten merak etme, yumurtlama başka başka zamanlarda da olabiliyor üzme kend,ni lütfen.

Evet canım haklısın.Yorucu bir dönem.Böyle oldukça inancımıda kaybetmeye başlıyorum.Ama yapabileceğimiz tek şey dua etmek umarım yakında tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin güzel mutlu haberlerini duyarız :)

Artık kafama takmıyorum canım , sürekli sürekli beynimi kurcalıyor eşim de çok rahat sürekli ben dürtüyorum, iyice sinir oluyorum, yapı olarak stresli ve sinirliyim böyle gidersem bebeğe de zarar veririm, akışına bıraktım her şeyi Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur ama bu ay çok istekliydim malesef olmadı , bi denemeyle tutmaz

Amin canım inş. kayınvalidem de bu ay bekliyor çocuk olacak diye o beni daha çok strese sokuyor , torun istiyorum diyip duruyor

Amin canım inş. kayınvalidem de bu ay bekliyor çocuk olacak diye o beni daha çok strese sokuyor , torun istiyorum diyip duruyor

benim kayınvalidem 2 yıldır bekliyor, bu konuyu çok konuşuyodu bir ara bozdum, bu ara yine taktı kafayı, o da haklı ama napabilirm, ben istemiyomuyum sanki.. neyse canım sana tavsiyem yumurtlam günlerini falan söyleme eşine, ben geçen ay yumurtlama testi kullandım eşimin haberi yoktu, söyleseydim sürekli soracaktı bugün mü yarın mı, bir de rahat olamayacaktı, bunaltma boşver, ikinizin de hevesi kaçmasın şimdiden.

bende yaklaşık 2 yıllık evliyim , hadi hadi diyip duruyor kayınvalidem, sıkılıyorum bende , eşimde bir tuhaf çok afedersiniz sürekli isteyen adam iki aydır tam da yumurtlama zamanı uzak duruyor , psikolojisi bozuluyor sanırırm, sıkıntı basıyor beni artık takmıyorummm kafama

benim kayınvalide evlendiğimden beri der nerdeyse alıştım onu stres yapmıyorum
ama çocuk düşünmezken daha çok stres yapıyordum istemiyorum diye
bir de yumurtlama günümü eşime söylemiyorum demişsin ya greenmoon ben o günlerde ağrıdan duramıyor oluyorum
sonuç ne benim halim oluyo ne de eşim ben o haldeyken bana yanaşıyo
sonuç boşa giden bir yumurta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…