- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.181
benim kayınvalide evlendiğimden beri der nerdeyse alıştım onu stres yapmıyorum
ama çocuk düşünmezken daha çok stres yapıyordum istemiyorum diye
bir de yumurtlama günümü eşime söylemiyorum demişsin ya greenmoon ben o günlerde ağrıdan duramıyor oluyorum
sonuç ne benim halim oluyo ne de eşim ben o haldeyken bana yanaşıyo
sonuç boşa giden bir yumurta
ayy canım ya eğer yumurtlama tarihin hep aynı zamanlarda oluyorsa yumurtlamadan önceki 2 gün ilişkiye girin sperm biraz uzun canlı kalıyor o şekilde de hamile kalabilirsin. o kadar ağrıyanı duymamıştım o kadar şiddetli olur mu yaa, bi dra gittin mi başka bişey olmasın
gunaydin kizlar hepinize umarim saglikli dinc bir sekilde uyanip haftaya baslamissinizdir hamisler bebelere öbürleri yimirtalara iyi bakar insallah
neyse bene uzatmadan dalayim konuya bugun gidecem yok baba gidip layik oldugum aciyida sevincide görecem benimki hafta sonu git diyo biliyor sanirim basina geleecekleri ama yok bu benim kendimle olan sinavim yatarken hüyanin kuzenine busuru dua ettim bu gece kendime etmedim ne bileyim usendim yada evdeki orkit ariya gitsin istemedim hic uyuyamadim rüyamda hep kan geliyor bakiyom kirmizi kirmizi parca parca et gibi rüyamda bile sanki kendimi teselli ediyyom yok yerlesmedir diye kahve olmasi lazim degil ben cok su iciyom rengi böyle herhalde diyom yani karmakarisik bir rüyaydi suyla kanin ne ilgisi varsa iste tombikce bir rüya birde sabaha kadar dislerimi sikmisim esim bile uyanmis beni dürtmüs ama hic duymamisim simdi cenem agriyor neyse hep ceneme vuracak degilya sabah sabah elime vuruyor neyse canlar ben bir dus aliyim giyiniyim gözüm ustunuzde sizde beni gözetliuyorsaniz iki bakiverin maviden yesilden bir damar varmi sizin saatle 10 da dr. da olacam
selam kızlar.yemeğimi yedim geldim....nasılsınız..tombişim ne yaptı acabaa
lugesma ve zozdemiride unutmamak lazım tabi onlarda hamiş kalıp bizi bırakmayanlardanlar iyiki varsınız
bırakırmıyım hiç burda hamile kaldım burdan yola devam daha çoçuklarımızı büyütüces burdaaaa ondan sonra da daha 2. bebek de sıra onun için dertleşicesss
as cnm hoşgeldin bende tombişi çok merak ediorumm sonuç belli oldumu acaba[/QUOTE
canım kanı verdım ıse gıttım aksam 6 da cıkacak sonuc ya mıllet esını dostunu kocasını arar ben ıkı dakıka sızegeldim elimde ekmek pc de sizi okuyom ya sizle tanistimdan beri ammada hamirci oldum beeeeeeee
eeeeeeeeee nasilsiniz hatunlar haftasonu nasildi yeni bir galisme varmi korkunc sakinim hayret bana ben ve sakinliklik tabularim yikildi kz sayenizde
as cnm hoşgeldin bende tombişi çok merak ediorumm sonuç belli oldumu acaba[/QUOTE
canım kanı verdım ıse gıttım aksam 6 da cıkacak sonuc ya mıllet esını dostunu kocasını arar ben ıkı dakıka sızegeldim elimde ekmek pc de sizi okuyom ya sizle tanistimdan beri ammada hamirci oldum beeeeeeee
eeeeeeeeee nasilsiniz hatunlar haftasonu nasildi yeni bir galisme varmi korkunc sakinim hayret bana ben ve sakinliklik tabularim yikildi kz sayenizde
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dön inş. benimde bat'a 4 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama biraz erken biliyorum artık günümü beklicem 2-3 gün geçerse bakarız illaki çaresine
NABER DENİZ 6 YA KADAR ÇATLARIM KIZ BEN YA ALLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH BEBİŞŞŞ GELSİNNNNNNNN
hayirlisi olmazsada umurumda degil canim dualar yanima kar kalir öbür aya saklarimNABER DENİZ 6 YA KADAR ÇATLARIM KIZ BEN YA ALLAHIM İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH BEBİŞŞŞ GELSİNNNNNNNN
nasilsin canim
cokta inanma su testlere ben artik inanmiyorum burda cogundan duydum negativ gösteriyorken göbüste bebis oluyor kan baba kesin yasasin kan tahlilihadi hayırlısı canım güzel haberlerle dön inş. benimde bat'a 4 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama biraz erken biliyorum artık günümü beklicem 2-3 gün geçerse bakarız illaki çaresine
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dön inş. benimde bat'a 4 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama biraz erken biliyorum artık günümü beklicem 2-3 gün geçerse bakarız illaki çaresine
seni kacak nerdesin kiz haftasonu kapaniyon yoksun himmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?