Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

ayy canım ya eğer yumurtlama tarihin hep aynı zamanlarda oluyorsa yumurtlamadan önceki 2 gün ilişkiye girin sperm biraz uzun canlı kalıyor o şekilde de hamile kalabilirsin. o kadar ağrıyanı duymamıştım o kadar şiddetli olur mu yaa, bi dra gittin mi başka bişey olmasın

gittim normal diyor anlamadım ben de genelde acilde oluyoruz zaten soğuk soğuk terleme tansiyon düşmesi ağrı gibi şikayetlerim oluyor
dr sen hele bir çocuk doğur onların hepsini geçircem ilaç vercem diyor ama hamile kalamıyorum işte

evet doğum kontrol hapları hem yumurtlama hem adet ağrılarını ortadan kaldırıyor. ama önce bir doğur ondan sonra. dediğim gibi tahmini yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye gir en azından.

tombişimmmm müjdeli haberleriin bekliyorum inşallah bacım hadii

kızlar mrbb naslsınızz ne var ne yok tombiş gelmedi daha sanırım inş güzel haberlerle döner bende yazlıktayım arada bi girmeye çalışıorum malum yazlıkta yemekti bulaşıktı iş bitmez hepinizi seviorum

benmde teyze kızı aşılama oldu bugün bütün dualarım tombiş teyze kızı ve anne olmak isteyen herkes için

lugesma ve zozdemiride unutmamak lazım tabi onlarda hamiş kalıp bizi bırakmayanlardanlar iyiki varsınız

güzel haberler alırsın inş , tombişcim ben de bebekten vazgeçtim gibi bu ayda pek verimli olmadı geçmişi okursan anlarsın, gerildim yine aklıma geldikçe artık oluruna bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…