- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.201
canini sikma fistigim aksam okurum önemli olan senin saglikli olman daha yasin basin ne bence oluruna birakan herkes hamis kaliyor okudum kadariyla anladim sen takdik degistirdin dedimya cok sakinim deliligim gitti tombistombis oldum bugun garip vallagüzel haberler alırsın inş , tombişcim ben de bebekten vazgeçtim gibi bu ayda pek verimli olmadı geçmişi okursan anlarsın, gerildim yine aklıma geldikçe artık oluruna bırakıyorum
eeeeeee nasilsin bayansu zoz bebis nasil
iyi etmisin canimbende bir gidebilsem ama bugun gidecem tirnaklar kazma oldu sacimi kendim boyuyom benim aslinda göz dr. gitmem lazim ama jinekologlardan firsat bulursam gözlüklerimi kaybettim lensinde gunu bitti yesil gozde kizaran göz bir seeksi duruyorki sorma gitsinşükür çok iyyim ne ağrım var nede başka bişeyim baktım bebiş olup kendimi güzelleştiremiyorum bende kuaföre gittim saçımı kestirdim rengini değiştirdim ay mutluyum kız ii geldi valla
eeeeeee nasilsin bayansu zoz bebis nasil
şükür çok iyyim ne ağrım var nede başka bişeyim baktım bebiş olup kendimi güzelleştiremiyorum bende kuaföre gittim saçımı kestirdim rengini değiştirdim ay mutluyum kız ii geldi valla
canini sikma fistigim aksam okurum önemli olan senin saglikli olman daha yasin basin ne bence oluruna birakan herkes hamis kaliyor okudum kadariyla anladim sen takdik degistirdin dedimya cok sakinim deliligim gitti tombistombis oldum bugun garip valla
wayyy kokoşş wayyy...
Hangi renkti hangi renk yaptn cnm?
bizim sistem cok farkli calisiyor git parani ver kani ver sonuc al yok be gulum dr. öngörürse yapiyor ben bugun labaratuara verdim onlarda saat 6 da dr. sonucu yollayacakiyim sen nasılsın yaaa neden bu kadar uzun nerde kan verdinnnn yaaa ben meraktan çatlıcam ben 1,5 saat sonra almıştımmm
wayyy kokoşş wayyy...
hangi renkti hangi renk yaptn cnm?
bizim sistem cok farkli calisiyor git parani ver kani ver sonuc al yok be gulum dr. öngörürse yapiyor ben bugun labaratuara verdim onlarda saat 6 da dr. sonucu yollayacak
tabiki bebeklerimizi soracaz kiz seninki simdi uslu ama karamanin koyunu sonra cikar oyunu olmasin bir doguyor anam gunuz uyuyor gece sana calar saattttttttt
yafff ne bilem herkeşlerden geri kalmiim didiydim:)hayirlisi olmazsada umurumda degil canim dualar yanima kar kalir öbür aya saklarim
nasilsin canim
cokta inanma su testlere ben artik inanmiyorum burda cogundan duydum negativ gösteriyorken göbüste bebis oluyor kan baba kesin yasasin kan tahlili
manastıra çekiliom hafta sonlarıseni kacak nerdesin kiz haftasonu kapaniyon yoksun himmmmmmmmmmmmm
eminim çook güzel olmuştur şekerimküllü açık sarıydı şimdi saray bakırıyla karameli karıştırdık canım
bizim sistem cok farkli calisiyor git parani ver kani ver sonuc al yok be gulum dr. öngörürse yapiyor ben bugun labaratuara verdim onlarda saat 6 da dr. sonucu yollayacak
tabiki bebeklerimizi soracaz kiz seninki simdi uslu ama karamanin koyunu sonra cikar oyunu olmasin bir doguyor anam gunuz uyuyor gece sana calar saattttttttt
yok kiz kocise calisma mativasyonu olsun diye kiyak cekti o bizden kacarmiiiiiiiii
geriye dönüp okumadim simdi gördüm seni nasilsin canim yeni birsey varmi esinin yanina gitmissin umarim degerlendirmissindir
GREENMOON sagol canim dileklerin hepimizin hayali tesekkür ederim
KKBAYANSU kiz melek63 te öyle söyledi onuda adet olacak gibi sivilcesi cikmismis ama müjdeledi bizi insallah sende de öyle olurda kurtuluruz su sivilce cikti alarm adet geliyor korkusundan
slm kızlar 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum dün test yaptım tekrar silik çıktı acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?