Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

şükür çok iyyim ne ağrım var nede başka bişeyim baktım bebiş olup kendimi güzelleştiremiyorum bende kuaföre gittim saçımı kestirdim rengini değiştirdim ay mutluyum kız ii geldi valla

güzel haberler alırsın inş , tombişcim ben de bebekten vazgeçtim gibi bu ayda pek verimli olmadı geçmişi okursan anlarsın, gerildim yine aklıma geldikçe artık oluruna bırakıyorum
canini sikma fistigim aksam okurum önemli olan senin saglikli olman daha yasin basin ne bence oluruna birakan herkes hamis kaliyor okudum kadariyla anladim sen takdik degistirdin dedimya cok sakinim deliligim gitti tombistombis oldum bugun garip valla

ay ne kadar da geç veriyorlarmış tahlili ben de meraklandım bak, inşallaaaaahhhhh bebek vardır, yoksa da inşallaaaahhhh enn kısa zamanda hayırlısıyla gelir annesine

eeeeeee nasilsin bayansu zoz bebis nasil

iyi canım nolsun hafta sonu evde değildim giremedim ama merak ettim hep sizi yeni bi haber vamı die bugünde kan vericeni duyunca çok sevindim...
çenemde sivilce çıktı regle yoruyorum bakalım nolck
sen nasılsın cnm?

şükür çok iyyim ne ağrım var nede başka bişeyim baktım bebiş olup kendimi güzelleştiremiyorum bende kuaföre gittim saçımı kestirdim rengini değiştirdim ay mutluyum kız ii geldi valla
iyi etmisin canimbende bir gidebilsem ama bugun gidecem tirnaklar kazma oldu sacimi kendim boyuyom benim aslinda göz dr. gitmem lazim ama jinekologlardan firsat bulursam gözlüklerimi kaybettim lensinde gunu bitti yesil gozde kizaran göz bir seeksi duruyorki sorma gitsin

wayyy kokoşş wayyy...
hangi renkti hangi renk yaptn cnm?

buarada bebişimide sormuşsun teyzesi iyidir inşş. bi bilgim yok bana hiçbirşey hissettirmiyor kii bizde preş. doktora gidicesss onu nasıl beklicem bilmiyorummmmmm

öyle de kayınvalide torun bekler, bide bu ay çok hevesliydim ben, gerçi adetime daha var ama bir iki deneme ile tutar mı bilmem , kaçırdık yine günleri ayy çok sinirleniyorum o nedenle oluruna bıraktım kafama takmıyorum , inş senin güzel haberinle sevinirim bugün

iyim sen nasılsın yaaa neden bu kadar uzun nerde kan verdinnnn yaaa ben meraktan çatlıcam ben 1,5 saat sonra almıştımmm
bizim sistem cok farkli calisiyor git parani ver kani ver sonuc al yok be gulum dr. öngörürse yapiyor ben bugun labaratuara verdim onlarda saat 6 da dr. sonucu yollayacak
tabiki bebeklerimizi soracaz kiz seninki simdi uslu ama karamanin koyunu sonra cikar oyunu olmasin bir doguyor anam gunuz uyuyor gece sana calar saattttttttt

wayyy kokoşş wayyy...
hangi renkti hangi renk yaptn cnm?

yok kiz kocise calisma mativasyonu olsun diye kiyak cekti o bizden kacarmiiiiiiiii

olsun o olsun sağlık bir şekilde Allah'ın izniyle gece gündüz hiç fark etmez

GREENMOON sagol canim dileklerin hepimizin hayali tesekkür ederim

KKBAYANSU kiz melek63 te öyle söyledi onuda adet olacak gibi sivilcesi cikmismis ama müjdeledi bizi insallah sende de öyle olurda kurtuluruz su sivilce cikti alarm adet geliyor korkusundan

kizlar kendinize iyi bakin aksama yok yok okadar bekletmem sonucu aliyim yazarim simdilik allhin emri peygamberin kavliyle bn gidiyom kacmadim bak kisssssssss

yafff ne bilem herkeşlerden geri kalmiim didiydim:)
seni kacak nerdesin kiz haftasonu kapaniyon yoksun himmmmmmmmmmmmm
manastıra çekiliom hafta sonları
küllü açık sarıydı şimdi saray bakırıyla karameli karıştırdık canım
eminim çook güzel olmuştur şekerim

bencedeeee..bende seviom böle kafamı rengarenk yapiim ama benim kocişim koyu renk sevio ve sarı yapınca yada turuncu başka biriymişim gibi davranıo alışana kadar bende sadeceee kızıl çikolata yapıorum güzel bi renk

Son düzenleme:
geriye dönüp okumadim simdi gördüm seni nasilsin canim yeni birsey varmi esinin yanina gitmissin umarim degerlendirmissindir

yok canım daha gitmedim, 10 gün önce yanından dönmüştüm onu diyosan bi işe yaramadı değerlendirmelerim, 20 ağustos yeni tarihim, yine yumurtlama zamanlarını denk getirip gidicem ama bidahaki haftasonu. hayırlısı..

inşallah canım zaten hamişmiyim değilmiyim stresinden sıyırmadığıma şükür bi sivilceyi çok görmüyorum=)

Son düzenleme:
slm kızlar 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum dün test yaptım tekrar silik çıktı acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…