- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.461
nfakon tombis ben sen cuma günü başlayalım birimiz için 1 haftada bitiririz kime okunursa oda tövbesni yapar sonra kendi ne zaman okuduuğun önemli değil bunda kaç kişi olduğun sadece sayısı önemli olan
tamam canım nihat hatipoğlu sayılara takılmayın allah tan yürekten kalpten isteyin diyor ama bu dua için de hep sayıya vurgu yapılıyor her yerde. Hadi hayırlısı bakalım. Cuma uygundur.
tamam canım nihat hatipoğlu sayılara takılmayın allah tan yürekten kalpten isteyin diyor ama bu dua için de hep sayıya vurgu yapılıyor her yerde. Hadi hayırlısı bakalım. Cuma uygundur.
kızlar cuma günü akşam mı başlıyoruzz şimdi ayrıca size niyet edicem birde bebeğime niyet edebilirmiyim yani 2 şey için
5 kişi olarak başlarsak herkese 888 adet düşer sadece kimin için okunuyorsa o 892 okusun sonra inş.
mesela bu hafta kimin adet tarihiyse ona göre başlayalımmı
bendeee okuruummm kızlarrr ama ne okucağımı söyleyin ve nasıl
bence yumurtaya göre yapalım orda oluyo zaten ne oluyosa
adetliyken olmaz adetli olan arkadaşlar o hafta katılmazlar ozamanadetliyken başlanmaz değil mi, yoksa sonuçta duadır kuran ayeti değil başlanabilir mi bilmiyorum ki, başlayadabilirim isterseniz.
Bu arada bilmeyenler için anlamı çok güzell;
“allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
salati tefriciye duasının anlamı
“allahım! Bizim efendimiz muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara o’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar o’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
adetliyken olmaz adetli olan arkadaşlar o hafta katılmazlar ozaman
ben yazayım bari bat 18 ağustos 0v. 5i gibi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?