Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

nfakon tombis ben sen cuma günü başlayalım birimiz için 1 haftada bitiririz kime okunursa oda tövbesni yapar sonra kendi ne zaman okuduuğun önemli değil bunda kaç kişi olduğun sadece sayısı önemli olan

tamam canım nihat hatipoğlu sayılara takılmayın Allah tan yürekten kalpten isteyin diyor ama bu dua için de hep sayıya vurgu yapılıyor her yerde. hadi hayırlısı bakalım. cuma uygundur.

tamam canım nihat hatipoğlu sayılara takılmayın allah tan yürekten kalpten isteyin diyor ama bu dua için de hep sayıya vurgu yapılıyor her yerde. Hadi hayırlısı bakalım. Cuma uygundur.

kızlar cuma günü akşam mı başlıyoruzz şimdi ayrıca size niyet edicem birde bebeğime niyet edebilirmiyim yani 2 şey için

tamam canım nihat hatipoğlu sayılara takılmayın allah tan yürekten kalpten isteyin diyor ama bu dua için de hep sayıya vurgu yapılıyor her yerde. Hadi hayırlısı bakalım. Cuma uygundur.

tamam perşembe günü kim nekadar okubilekse sayısını belirtir cuma günü başlarız 1 haftada bitiririz belki daha katılan olur ama sayı önemli kızlar ona göre kim için başlayalım bu hafta

canım sırayı nasıl belirliycez daha da çok kişi olursak bazılarımıza 2 ay sonra ancak okuruz. gerçi önemli olan niyetimiz heralde .

kızlar bence dua sonuçta bir kişiye okuruz ama okuyan biz olduğumuz için bizim içinde iyi olur hem annem hep sen birine dua edersen melekler de sana dua edermiş derdi iki tarafta karlı yani

adetliyken başlanmaz değil mi, yoksa sonuçta duadır kuran ayeti değil başlanabilir mi bilmiyorum ki, başlayadabilirim isterseniz.

bu arada bilmeyenler için anlamı çok güzell;

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Salati Tefriciye duasının anlamı

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

adetliyken olmaz adetli olan arkadaşlar o hafta katılmazlar ozaman

tamam canım isterseniz sizler hemen başlayın organize olup ben 2. etapta başlarım, bazen topiğin hepsini okuyamıyorum, bana özelden haber verin cuma biter ctesi başlayabilirim en erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…