Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kızlar bu sıra pis patlar ya bir hafta sadece 1 kişiye okursak şimdiden 3 kişi aynı haftadayız random bi kura mı çekelim ne

benim bat 20 ağustos. bu arada bakıyorum biçok yerde adetliyken de namaz abdesti alıp okunabilir yazıyor ama szi bilirsiniz. zozdemirin batı yok evet ne güzel darısı başımıza

kızlar benim batım 28 temmuz yani 2 gün var bu hafta regl olursam okuyamam ama hamile kalırsam okurum ok

haticemavi hayatım o zaman sen organize et bu işi tamam mı her zaman takip edemeyebilirim
ama ben de okurum haber verirsin tamam mı

Kızlarrr selaaaaaaaaaammmm!
Nabersiniz, Temmuz topiğinden beri??? Özledim sizii
Ben kırmızılar gördüğümden beri ara verdim biraz kafamı dinledim veee artık bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum

kıssss hoşgeldin tatlış
ne çabuk bitti hastalıın yada bana mı öle geldi=)

kıssss hoşgeldin tatlış
ne çabuk bitti hastalıın yada bana mı öle geldi=)

Hoşbuldum canımmm,
Yokk kızz 6. gün. bir an hiç bitmeyecek sandım, hep özenirim zaten şöyle 3-4 günde bitenlere nerdeeeeeeeee
Zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor

Yaa bişi sorucam, sorularım ve ben yine geldim :))
Diyelimki yumurlama günü ayın 3'ü, ayın 2'sinde mi çalışmak daha makbul yoksa tam o gün mü 3'ü mü olması lazım :))

canım bence hiç sorgulama ben öle yaptım oldu stresde yapma sen direk gir olaya ciddi söylüyorum güldüğüme bakma hemen hemen hergün dene bence

canım bana sorarsan yumurlama gününün 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası çalışın derim çünkü tam gününü bilmen için ovülasyon testi lazım bir sperm ana rahminde 2 gün yaşar bir yumurta ise 1 gün ona göre hesapla işte

canım bence hiç sorgulama ben öle yaptım oldu stresde yapma sen direk gir olaya ciddi söylüyorum güldüğüme bakma hemen hemen hergün dene bence

Evet evet doğru diyosun tatlım bu ay zaten bende hiç öyle takip etmiycem kendime söz verdim, sadece hani şu açıdan dedim
Gün aşırı olsun diyorlar ya o günü arada kaçırmayım diye dedim, hergün olunca da kalitesiz oluyor diyorlar öyle değil mi :)

Hımmm, tamam şimdi anlaşıldı, sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…