- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.481
tamam canım isterseniz sizler hemen başlayın organize olup ben 2. Etapta başlarım, bazen topiğin hepsini okuyamıyorum, bana özelden haber verin cuma biter ctesi başlayabilirim en erken.
Kızlar bu sıra pis patlar ya bir hafta sadece 1 kişiye okursak şimdiden 3 kişi aynı haftadayız random bi kura mı çekelim ne
grenmoon ark başlayalım o dedi zaten hem sayı çok az kristal ve diğerleride gelsin cuma başlayalım 100 den fazla okumaz zaten bi kişi artalım o yüzden
farketmez canım düşündüğün için teşekkürler. Siz cuma gününe kadar kişileri sırayı net belirleyin başlarız ok.
Kızlarrr selaaaaaaaaaammmm!
Nabersiniz, Temmuz topiğinden beri??? Özledim sizii
Ben kırmızılar gördüğümden beri ara verdim biraz kafamı dinledim veee artık bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum
tablo nerde ben vardım dimii
kıssss hoşgeldin tatlış
ne çabuk bitti hastalıın yada bana mı öle geldi=)
katılmak istersen niye olmasın canım cuma günü başlıcaz 1 hafta da okucaz bat tarihini yaz perşembe bölüşçez sayıyı
nedir o okuduğunuz kızlarr?
Hoşbuldum canımmm,
Yokk kızz 6. gün. bir an hiç bitmeyecek sandım, hep özenirim zaten şöyle 3-4 günde bitenlere nerdeeeeeeeee
Zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor
Yaa bişi sorucam, sorularım ve ben yine geldim :))
Diyelimki yumurlama günü ayın 3'ü, ayın 2'sinde mi çalışmak daha makbul yoksa tam o gün mü 3'ü mü olması lazım :))
Hoşbuldum canımmm,
Yokk kızz 6. gün. bir an hiç bitmeyecek sandım, hep özenirim zaten şöyle 3-4 günde bitenlere nerdeeeeeeeee
Zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor
Yaa bişi sorucam, sorularım ve ben yine geldim :))
Diyelimki yumurlama günü ayın 3'ü, ayın 2'sinde mi çalışmak daha makbul yoksa tam o gün mü 3'ü mü olması lazım :))
canım bence hiç sorgulama ben öle yaptım oldu stresde yapma sen direk gir olayaciddi söylüyorum güldüğüme bakma hemen hemen hergün dene bence
canım bana sorarsan yumurlama gününün 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası çalışın derim çünkü tam gününü bilmen için ovülasyon testi lazım bir sperm ana rahminde 2 gün yaşar bir yumurta ise 1 gün ona göre hesapla işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?