merhaba kızlar bu iş yeri beni siinr hastası yapabilir bu gün sinirlendim rahatlamak için yazıyorum yorumlarınız bekliyorum bu gün bizim mal aldığımız biyerden bi adam geldi zaten parası var zengin diye hava binbeşyüz gerçi babasının işi her geldiğinde atıp tutmalar insan aşağılamalr bu günde geldi işte eleman değilmi hepsi aynı parasın veriyosun senin elinde gibi laflar etti bide patronun oğluna güya şaka yapıyo sen babanın elemanısın hahah haha diyo küçümsüyor ben çok snir oldum paraları var diye bu ne küstahlık anlamıyorum sanki biz bedavaya para alıyoruz onların kölesiyiz çok moralim bozulduzengin şımarık
Kendini bilmez neoldum budalası olmuş küçük insancıklar işte....Benim eski patronumda daha beterdi..Müşterilerin önünde yerin dibine sokardı bizi...Sen bilmezsin sen anlamazsın falan filan bisürü laf...Bigün tepem attı "Şirket sahibi olmuşsun ama adam olamamışsın.Yöneticilik kim sen kim dedim" vurdum kapıyı çıktım gittim... Düşünüyorumda ne güzel yapmışım yawww hakketti çünkü Allah böylelerini bi lokma ekmeğe muhtaç etsin de görsünler günlerini...
hadiya keşke bende yapabilsem evet banada diyo sen muhasebeden anlamıyon diye ama madem anlamıyom niye bana hesap emanet ediyon bugünde milletin yanında senin matemetiğini ben çözemedim dedi ah diycektimki o anda ben senin matemetiğne başlarım al paranı başına çal diye ah ama ihitiyaç olmasa dur sen biraz kenidimizi toparlayalım yüz üstü bırakçam onu senin dedğin gibi desem içim rahatlar ha
Böylelerine acımayacaksın arkadaşım..Pat diye çekip gidicen kalsın ortada anlasın hanyayı konyayı...Valla kuş gibi oluyosun böyle yapınca içinde kalıp seni rahatsız edeceğine bırak onun içine dert olsun...Başka bi iş bulunca hiç düşünme çık git...
Valla kızlar ben çalışma hayatına 18 yaşında başladım.Şuan 31 yaşındayım...İş hayatında asla duygusal davranılmaması gerektiğini 30 yaşımda öğrendim.Geç oldu evet ama bana da iyi bi ders oldu...Asla ve asla kimseyi düşünmeyeceksiniz yok zor durumda kalırlar yok şöyle yok böyle demeyeceksiniz....Herşey sizin çıkar ve menfaatiniz doğrultusunda olmalı...Çünkü hayat acımasız ister özelde ister kamuda olsun kolayca harcanabilirsiniz...
kesinlikle katılıyorum
ben erken farkettim demek ki
ben 4 kişilik ofis ortamını da biliyorum.kafa dengi bir patron hanım en az onun kadar kafa 3 çalışan 10m2lik odada huzur
kahkaha,gırla gidiyor.haliyle işler de güzel.bu salak patronlar bir anlasa çalışanımı motive edersem bana da kazancı olur diye
bir düşünse keşke..ama kurumsal yere değil hıyar ahmet in şirketine girersen olacağı bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?