• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eleştiriler , cevap verememe , kavgadan korkma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenin tepkisi hiç garip değil. Eğer böyle tepkiler istemiyorsan insanların yanında tartışmayın, tartışmalarınızı da kimseye anlatmayın. İnsanlar tartıştığınızı görür, sizin gönlünüzü aldığını görmez sonuçta. Eşinin ailesi tartışmalarınıza şahit olsa onlar da senden nefret ederdi emin ol.

Benim çok yakın bir arkadaşımı eşi sevgiliyken ve nişanlıyken aldattı. O affetti evlendi. Ben hala adamı hiç sevmiyorum. Eşlerimizi tanıştıralım falan diyor, oralı olmuyorum. Evime sadece arkadaşımı davet ediyorum. Adamla hala muhatap olmuyorum.
Hiçbir zaman önlerinde tartışmamız olmadı . Eşimin onların yanında bana saygısızlığı yok onkara da yok ama moralimin bozukluğunu , hastalığımi her şeyi eşime bagliyorlar . Aradan kaç yıl geçti sorsan eşim çok iyi derler ama evlerine gidince suratimiza bakmıyorlar çok zoruma gidiyor.

Sizi uzunca bir süre üzgün, mutsuz görmeleri bile eşinize bilenmeleri için yeterli bir sebep. Size haksızsınız demiyorum, aileniz de haklı onları da anlayın diyorum. Yoksa biz de eşimle ciddi krizler yaşadık. Uzak olunca yansıtmadık. Bu durumu düzeltmek sizin elinizde. Sizi mutlu huzurlu gördükçe içleri rahat edecektir. Annenizin eşinize "senin de bu inadın" demesinde de bir sorun göremedim. Sonuçta o da evladı sayılır, eşiniz sanırım kendisine laf söylenmesine hiç tahammül edemiyor, o da biraz alttan alsın.
Iyide evladim kizim
Denir ama gercekte oyle degil.. insanlar birbirini kandiriyor kizim gibi oglum gibi diyerek..degil iste.. bu yuzden kendi cocugun gibi aklina geleni soylememeli kimse.. icinde kin biriktiriyodur suan bu damat

Bu durumu nasıl çözeceğim ben peki arkadaşlar ? Kavga gürültü olmasın dedikçe gerçekten ben çok yoruldum. Eşimle aramız 2.5 yıldır çok iyi dediğim gibi severek evlendik ama her mutlu animizda yalan der gibi bakmalari , bizi hiç adam hesabına almamalari.. yani eşim de artık uzak.duruyor bu sefer de annem beni hiç aramıyor diyor eve gelince yüzüne bakmıyor uzaktayken arasın diyor. 😑

Hakaret edip rencide etmedi ise ufak sürtüşmeleri böyle büyütmemeleri gerekir. Belki unutamadıkları bir sözü olmuştur? Bizimde ufak sürtüşmeler oluyor aile yanında ama bizimkiler eşim için hiç kötü konuşmazlar bana ve hatta ben azıcık korur insan ne biçim abisin derim.

Iyide evladim kizim
Denir ama gercekte oyle degil.. insanlar birbirini kandiriyor kizim gibi oglum gibi diyerek..degil iste.. bu yuzden kendi cocugun gibi aklina geleni soylememeli kimse.. icinde kin biriktiriyodur suan bu damat
Annem eşime evlendiğimizden beri oğlum demedi . Ben diyemiyorum diyor ..artık eşim de beklemez oldu . Velhasıl bana göre eşim günah keçisi ve ne yapsa yaranamayacak. Ben eşimi koruma modunu bırakayım, eşim nasıl istiyorsa.oyoe davransın , ben de biraz geri mi cekileyim ne yapayım ?

Annem eşime evlendiğimizden beri oğlum demedi . Ben diyemiyorum diyor ..artık eşim de beklemez oldu . Velhasıl bana göre eşim günah keçisi ve ne yapsa yaranamayacak. Ben eşimi koruma modunu bırakayım, eşim nasıl istiyorsa.oyoe davransın , ben de biraz geri mi cekileyim ne yapayım ?
Evet geri cekil ailenden.. kardesin zaten gereksiz, evlendigi kadinla herhalde hic sorun yasamayacagini saniyor garibim😐😂

Buarada banada anne baba demek
Tuhaf geliyordu zorluyodum kendimi.. valla kimse insanin oz annesi babasi gibi degildir. Biz
Milletce kendimizi kandirmayi sevdigimiz icin iste.. karsidakinide kandiririz saniyoruz.

Ben olsam anneme aileme gidip gelmeyi azaltır eşimi hiç sokmam. Sanki boşansanız aileniz mutlu olacak her ailede ufak tefek tartışılır ailenizi hiç anlamadım. Eşinizi ailenize böyle ezdirmeye devam ederseniz bir patlak verir sizin sağlığınızı düşünmüş adamcağız.

Evet geri cekil ailenden.. kardesin zaten gereksiz, evlendigi kadinla herhalde hic sorun yasamayacagini saniyor garibim😐😂

Buarada banada anne baba demek
Tuhaf geliyordu zorluyodum kendimi.. valla kimse insanin oz annesi babasi gibi degildir. Biz
Milletce kendimizi kandirmayi sevdigimiz icin iste.. karsidakinide kandiririz saniyoruz.
Ya geri çekilecem ama mesela telefonda soğuk konuşunca annemin ilk tepkisi kavga mı ettiniz oluyor tövbe estağfurullah ya diyorum . Kardeşime ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu sefer de şimdi dügün öncesi yine hayatı mahvolmasin bizim yüzümuzden sanki naptiysak arabada toplasan 15 dk yüzüm asıldı yani
Ne olursa olsun kendi nişanlısına toz bile kondurmaz ama benim.esim.hep tü kaka

Ben olsam anneme aileme gidip gelmeyi azaltır eşimi hiç sokmam. Sanki boşansanız aileniz mutlu olacak her ailede ufak tefek tartışılır ailenizi hiç anlamadım. Eşinizi ailenize böyle ezdirmeye devam ederseniz bir patlak verir sizin sağlığınızı düşünmüş adamcağız.
Artık ben de böyle düşünüyorum onlar yanımda yüzüne bakmıyor ben kalkıp bı şey diyemiyorum orada misafir olunca ..siz olsanız ne derdiniz yüzüne bakilmasa , yanınızda oturulmasa , hep elestirilse eşiniz ?
Yani bizi hep suçlu hissettiriyorlar bile isteye ama ben konuşsam saygısız , birliği bozuyor konumunda olacam

Ya geri çekilecem ama mesela telefonda soğuk konuşunca annemin ilk tepkisi kavga mı ettiniz oluyor tövbe estağfurullah ya diyorum . Kardeşime ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu sefer de şimdi dügün öncesi yine hayatı mahvolmasin bizim yüzümuzden sanki naptiysak arabada toplasan 15 dk yüzüm asıldı yani
Ne olursa olsun kendi nişanlısına toz bile kondurmaz ama benim.esim.hep tü kaka
Agauahha kardesin gorecek anyayi konyayi merak etme, sasmaz bu asla… gelip sana soylemez belki ama illaki tartisma yasarlar yani.. tartismasiz aile
Mi
Olur?

Annene acik acik soyle surekli
Sormasin.. eger devam ederse telefonlarinida acma.. ya da binde bir ara yani..surekli dirdirdir problem..

Ben en yakinimdakilerden osuruktan nem kapanlari hayatimdan cikardim.. sonra 1 sans daha verdim
Ama
Bu defada iyi
Niyetimi
Suistimal ettiler.. emin ol
Bazen az gorusmek ya da gorusmemek daha iyidir.. surekli basin agriyacagina hayatinda az olurlar ya da olmazlar.. kafan nasil rahatlar

Artık ben de böyle düşünüyorum onlar yanımda yüzüne bakmıyor ben kalkıp bı şey diyemiyorum orada misafir olunca ..siz olsanız ne derdiniz yüzüne bakilmasa , yanınızda oturulmasa , hep elestirilse eşiniz ?
Yani bizi hep suçlu hissettiriyorlar bile isteye ama ben konuşsam saygısız , birliği bozuyor konumunda olacam
Esinin ailesinin sana boyle yaptigini dusun.. eehh yetti be demez misin karsi tarafa? Onlara demesende kocana derdin, ki sanirim senin esin boyle
Muamele gorurken senin sesin cikmiyor😐🙄

Agauahha kardesin gorecek anyayi konyayi merak etme, sasmaz bu asla… gelip sana soylemez belki ama illaki tartisma yasarlar yani.. tartismasiz aile
Mi
Olur?

Annene acik acik soyle surekli
Sormasin.. eger devam ederse telefonlarinida acma.. ya da binde bir ara yani..surekli dirdirdir problem..

Ben en yakinimdakilerden osurukta nem kapanlari hayatimdan cikardim.. sonra 1 sans daha verdim
Ama
Bu defada iyi
Niyetimi
Suistimal ettiler.. emin ol
Bazen az gorusmek ya da gorusmemek daha iyidir.. surekli basin agriyacagina hayatinda az olurlar ya da olmazlar.. kafan nasil rahatlar
Bı sey dicem annemin her gün arar eğer geç açarsam üst üste hem.beni hem eşimi arar . Açınca mesela anne yemek yapiyordum.desem eşin neden açmadı der . Yani her gün onunla konuşmak zorundayim ona iyi olduğumuzu hissettirmek heyecanlı bı ses tonuyla konuşmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Arama da diyemem ya nasıl bı batağa düştüm 😒

Bı sey dicem annemin her gün arar eğer geç açarsam üst üste hem.beni hem eşimi arar . Açınca mesela anne yemek yapiyordum.desem eşin neden açmadı der . Yani her gün onunla konuşmak zorundayim ona iyi olduğumuzu hissettirmek heyecanlı bı ses tonuyla konuşmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Arama da diyemem ya nasıl bı batağa düştüm 😒
Bi uyar once, surekli
Sormasin.. eger devam ederse telefonlarini bi daha acmayacagini soyle ki dikkat eder belki

Esinin ailesinin sana boyle yaptigini dusun.. eehh yetti be demez misin karsi tarafa? Onlara demesende kocana derdin, ki sanirim senin esin boyle
Muamele gorurken senin sesin cikmiyor😐🙄
Çıkaramıyorum.ve bence.esimde benden onu korumami bekliyor . Ben aileme koruyunca da onlar bana düşman olacak , zaten babam da öldü yine sorun çıkaran bizmisiz gibi olurum diye susuyorum. Yani bir kez yapılanı yıllardır gerek hareketleri gerek suratları ile cezasını çektiriyorlar. Bazen yeter artık ne istiyorsunuz diye bağırmak geliyor içimden. Ve kardeşimin düğünü.5 ay sonra . Hem suratıma bakılmıyor hem düğünde en mükemmel abla rolünde.olmam bekleniyor. Eee sonrasında eşimle ben yine hep en kötü oluyoruz ben bu işten hiçbir şey anlamadım

İlk yıl boşanma noktasına kadar geldik demişsiniz.
Yanlarında kavga etmeseniz bile her halinize yansımış eşinizle aranızdaki problemler belli ki.
Sonrasında annenizin tedirgin olması gayet normal geldi bana.
Ne yaşadığınız umurunda olmasa daha iyiymiş demek ki.

Çıkaramıyorum.ve bence.esimde benden onu korumami bekliyor . Ben aileme koruyunca da onlar bana düşman olacak , zaten babam da öldü yine sorun çıkaran bizmisiz gibi olurum diye susuyorum. Yani bir kez yapılanı yıllardır gerek hareketleri gerek suratları ile cezasını çektiriyorlar. Bazen yeter artık ne istiyorsunuz diye bağırmak geliyor içimden. Ve kardeşimin düğünü.5 ay sonra . Hem suratıma bakılmıyor hem düğünde en mükemmel abla rolünde.olmam bekleniyor. Eee sonrasında eşimle ben yine hep en kötü oluyoruz ben bu işten hiçbir şey anlamadım
Sende yabanci gibi git pastani ye takini tak gel.. oyle saca boyle tarak🙄

Bakmasin.. ne olacak 2 tansyonu firlar alisir.. yoksa devam edecek sen bilirsin.

Sen hem
Karnim doysun hemde pastam dursun diyorsun🙄
Hep babamın annemi aglattigi annemin hastalandığı bı ailede büyüdüm. Şimdi benim yüzümden ağlamasını istemiyorum ama ben her gün resmen ölüyorum.
Her lafa cevap verebilmeyi öğrensem.aslinda bu kadar içimde birikmez

Onu diyemem ki, bunu diyemem ki, şöyle yapamam ki, öyle de olmaz ki, böyle olur mu ki… diye diye oturun icten ice kendinizi yiyin madem. Susa susa büyümesin o halde düsünceleriniz.

Ayrıca cocuk musunuz neden yüzünüzü asıyorsunuz en ufak güzel bir günü bile 15 dk yüzünüzü asarak enerjinizle mahvedebilirsiniz ortamı neden olmasın? Rol yapın, tartısmamıs gibi durun ama yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X