Eli uzun arkadaşım :(

tabiki de gidip almalısın.
durumu olmasa kibarca istese neyse... ama bildiğin yüzsüz. sen gitsen de utanmaz zaten. hatta annenle git. güvenemedim kıza.
günah değil mi yemeden içmeden biriktirip almışsın.
sonucunu da yaz buraya. zira sinirlendirdi beni arkadaşın.
Aileme soyleyemem dediğim gibi önceden de başıma kakarlar verdikleri paradanda olurum birazdan gidicem evine bakalim yazarim son durumu çok sağolun

bence bir saat belirle.
mesela saat 3 e kadar getirmezsen polise gidiyorum ve şaka yapmıyorum de.
mesajlarınızı da silme.
cidden getirmezse 4-5 gibi hakkaten git polise.

kaç yaşındasın?

Yüzsüze bak ya. Nasıl insanlar var şu dünyada. Evine git tabii. Hatta yanına bi akraba arkadaş falan al, şöyle çirkef olanından. Vermem falan derse rezil et.

bence bir saat belirle.
mesajlarınızı da silme.

kaç yaşındasın?

polise gitse bişey elde edemez. bir de başı ağrır yani. ailem duymasın diyor. sürekli gidip takip etmeli hadi etmedi diyelim karakoldan gelip alırlar kızı evinden.
3-5 parça kıyafet için işler çığrından çıkar. o yüzden kendi gidip halletmeli ya da büyük bir hayat dersi olarak kalır.
benim telefonum çalınmıştı. e mail adresi miydi neydi hatırlayamadım vardı bende. gittim şikayet ettim. ömrüm karakollarda savcılıkta geçti. en son şikayetimi geri çektim.

polise gitse bişey elde edemez. bir de başı ağrır yani. ailem duymasın diyor. sürekli gidip takip etmeli hadi etmedi diyelim karakoldan gelip alırlar kızı evinden.
3-5 parça kıyafet için işler çığrından çıkar. o yüzden kendi gidip halletmeli ya da büyük bir hayat dersi olarak kalır.
benim telefonum çalınmıştı. e mail adresi miydi neydi hatırlayamadım vardı bende. gittim şikayet ettim. ömrüm karakollarda savcılıkta geçti. en son şikayetimi geri çektim.
ailesi neden duymasın?

ailesi en azından annesi o ceketi görmeyince, çantayı görmeyince sormayacak mı ki?

iyi de telefonla aynı şey değil ki bu.
alan kişi belli, mesaj atıyor, karşıdaki getircem diyor inkar etmiyor.
polise gitmesini geçtim, en azından öyle kesin konuşursa arkadaşının getireceğini düşündüm.

telefon olayı bizim de başımıza gelmişti.
imei numarası da vardı, dediğin gibi.
ama bulamıyoruz diyorlardı.

ailesi neden duymasın?

ailesi en azından annesi o ceketi görmeyince, çantayı görmeyince sormayacak mı ki?

iyi de telefonla aynı şey değil ki bu.
alan kişi belli, mesaj atıyor, karşıdaki getircem diyor inkar etmiyor.
polise gitmesini geçtim, en azından öyle kesin konuşursa arkadaşının getireceğini düşündüm.

telefon olayı bizim de başımıza gelmişti.
imei numarası da vardı, dediğin gibi.
ama bulamıyoruz diyorlardı.

ben de ailesi duysundan yanayım da. konu sahibi ailem duymamalı yoksa günlük harçlığımdan da olurum diyor.
ahh ahh alan belli olsa da sorun oluyor.
benim de çok hikayem varmış ama bi tane daha var böyle olay.
arkadaşlar doğu görevindeler hep kapıdan ayakkabıları çalınıyor. takip ediyorlar görüyorlar kapıcının karısı alıyor. suç duyurusunda bulunuyorlar.
doğudan geldiler hala mahkemeye çağırıyorlarmış. o değil aranma kararı çıkacak yakında bize diyorlar :D
taa hakkariye gitmek zorunda kalacaklar. o yüzden onlarda şikayeti çekeceklerdi en son ..
korkutma amaçlı olabilir ewt ama bir gitsin önce belki verir .. yoksa polise şikayet etmekle tehdit edebilir.

Ben de arkadasima odunc vermistim ustelik benimkileride ayni senin gibi ablam almisti ve cok pahaliydi.Ben kac kere mesaj attim surekli bir bahane buldu.5 6 ay sonra artik ailesinin yaninda aradim babasi getirdi utana sıkıla.

Bence evlerine git direk annesini ya da babasini bul soyle.Bugun onlar bana lazim ve Xe de haber vermeme ragmen kac gundur getirmedi de

oha
afedersiniz ama oha cidden bu ne be. gıcık olurum bu tiplere. beleşçi asalak.
bir arkadaşın dediği gibi ona mesaj atın şu saate kadar getir diye bir cevap gelmezse annenizle evine gidin. tek başınıza gitmeyin. ailenizden çekinmenizi anlıyorum ama bir iki gün konuşur susarlar ama bu kız dengesiz. bu devirde kimseye güvenilmez. tek başına gitmeyin o eve.

Konuyu okurken çok şaşırdım.
Ne tuhaf insanlar var yahu deli midir nedir.
Evine gidip eşyalarınızı alın sonra da görüşmeyin.

bence bir saat belirle.
mesajlarınızı da silme.

kaç yaşındasın?
bence bir saat belirle.
mesajlarınızı da silme.

kaç yaşındasın?
22 yaşım msj attim dedim cocukmu kandırıyor kac gündür oyaliyosun beni aksam tekrar gidicem bakalm

Mesaj at ''Evine gelmeden Hemen getır esyalarımı'' dıye.. Bir daha da gorusmeyın.O size boyle davranmaya utanmıyor da..

Ben anlamadım yani evde yabancı biri var daha uyuyorsunuz siz de ve anneni sabah sizi öyle bırakıp komşuya mı gidiyor? ayrıca siz bu insanı tanıyorsunuz adını evini biliyorsunuz aldıkları bir iki bir şey de değil nasıl bu kadar cesaret edebiliyor şikayet edeceğinizden korkmuyor ve siz hala getirmesini bekliyorsunuz ben olsam önce telefonda bir kalaylardım getirmediği taktirde polise gideceğimi söylerdim en basiti evine gider bağırır çağırır alırdım ailesi de bu eşyalar nerden geldi demiyor mu bu kıza yani bana baştan aşağı saçma geldi.

Back
X