Eli uzun arkadaşım :(

22 yaşım msj attim dedim cocukmu kandırıyor kac gündür oyaliyosun beni aksam tekrar gidicem bakalm

Ailenizden korkunuzu anlamadım, her ne olursa olsun hayatta aileniz ile paylaşmalı ve onların desteğini almalısınız. Karşınızda ki insan ve ailesi nasıl insanlar bilmiyorsunuz? Evlerine gittiğinizde başına birşey gelmeyeceğinin garantisi var mı? Kızı hırsız olan anne baba acaba ne? Bu yapılan aleni hırsızlık, ya yanınıza güvendiğiniz bir erkek arkadaşınızı-kuzeninizi falan alın, ya da polise gidin. Aslında doğru olan aileniz ile paylaşmanız ve aileniz ile o hırsızın evine gitmenizdir.

Arkadasimi tanımış oldum Allah bildigi gibi yapsın onu insanligini görmüş oldum aksam son kez bir kere daha gidicem sonrası Allaha havale ediyorum

Ay rezalet ya.
Benimde başıma geldi benzeri.
Yanlız yaşarken annemin komşusunun kızı iş buldu bana yakın bir yerden,annem dedi düzenini kurana kadar gelsin kalsın sende,hem yanlız kalmamış olursun tamam dedim.
Kız geldi anlaşamadık tabi,çok dağınıktı vs.
Ben işteyken eşyalarını toplamış,toplarken benimkilerdende baya birşeyler toparlamış. Baya sonra farkettim aradım sordum bana demezmi"sen onları hiç giymiyordun ondan aldim"diye. Ben şok. Giymesemde benim yani,sor giymiyorsan alabilirmiyim de,zaten verirdim ama al git haber dahi verme olacak iş değil. Uzun zaman gectiği için geri istemedim ama rahatsızlıģımı dile getirdim. Dolayısıyla hiç şaşırmıyorum var böyle insanlar.
Sizin yerinizde olsam,evine gider,annesiyle paylasirım"kızınız hiç sormadan evimden bunları bunları alıp çıkmış, kendisiyle iletişim kurmaya çalıştım,getir dedim getirmedi bu sebeple sizinle paylaşıyorum,zaten ailemde duydu,eğer vermezseniz,hırsızlık suçundan işlem başlatacaklar polise gidip,ben olaylar büyümesin diye geldim"derim. Kızla bir daha muhattap olmam.

Ben de arkadasima odunc vermistim ustelik benimkileride ayni senin gibi ablam almisti ve cok pahaliydi.Ben kac kere mesaj attim surekli bir bahane buldu.5 6 ay sonra artik ailesinin yaninda aradim babasi getirdi utana sıkıla.

Bence evlerine git direk annesini ya da babasini bul soyle.Bugun onlar bana lazim ve Xe de haber vermeme ragmen kac gundur getirmedi de
Sob kez gidip ailewi ile muhattap olucam yazik arkadaşımızı da görmüş olduk nerde kaldi arkadaşlık çok tsk ederim ilginiz için herbirinize

bi yaşıma daha girdim. bu ne ayol:confused: neci kim bu kız, berduşmudur sarhoşmudur.
Yaptıkları anormalin üstünde

Bırak arkadaşı kardeşim bile bneden izin almadan esyalarima dokunmaz ki bende oyleyimdir. Her insanın özeli vardır ona özel eşyaları kardeş bile olsa izin isteyerek almalıdır hadi izin istemese bile kardeş der geçersin. Peki ya bu nedir hayret ettim doğrusu. Ben olsam o kızı iyi bir korkutup ağzının payını verirdim. Resmen hırsız yahu.

Son düzenleme:
aile terbiyesi almamış hiç bir sınırı yok.eminim çok kötü bir arkadaş cevresi vardır ve yakında daha kötü şeyler duyarsınız

Bence o eşyaları bir daha getirmeyecek. Geçmiş olsun. Git evine önce işte sonra alamazsan polise git şikayet et.

yani bu kızı hiç tanımıyormuşsun sen sanırım :/ versin eşyalarını. git annesine babasına söyle cingar çıkar. madem zor şartlarda aldın versin.

Terbiyesiz çok gıcık oldum. Git evine al herseyini. Baban ne sartlarda veriyor acaba o on liralari.sen de biriktirmissin almissin. Bırakma sakin. Olmazsa polise bile git yani.

Ben özkardeşlerimin bile hiç birşeyini izinsiz almam. Asla da kardeşlerim dahil tek bir çöpümün izinsiz alınmasına müsaade etmem. Böyle insanları sokmayın evinize ya. Dağ ayısı resmen kaba oldu kusura bakmayın da... Gidip alın herşeyinizi bir daha da evinizin önünden geçemesin.

Merhaba.. fazla arkadaş cewresi olmayan bir insanım sayılı arkadaşım var, az ve iyi arkadaş düşüncesinden yanayım konuma dönersek..
Ara sıra görüşüp konuştugum bi kız arkadaşım var bize geldi oturmaya yedik içtik , muhabbet sohbet derken yatak odama girip uzandı yatağıma. Önce bir afalladım ama izledim ardından dedimki.. üstüne bişeyler vereyim öyle yat ( pantolon falan sokakta gezdiğin kıyafetle yatakta yatması hoş deil ama farkında deil sanırım) tamam ver dedi üzerine bişeyler verdim sarjimi verdim bende oturma odasında yatarım dedim çıkarken bişey istiyormusun? dedim. Hayır dedi.. çıktım odadan bi garibime gitti ' bu gece sizde kalabilirmiyim demesini beklerdim' herneyse sabah uyandığımda evde kimse yoktu annem oturmaya arkadasina gitmisti peki kız arkadaşım da nerdeydi dedim işi çıkmıştır aradım açmadı , kendi kendime alındım insan giderken kaldırırdı benide tsk ederdi falan.. odama gittim giydigi pjama takımını katlamadan koltuğumun üstüne fırlatmış.. ve şeytan dúrttú dolabima baktim:KK43: deri ceketim dün üzerimde olan kot'um , kol çantam içinde olan makyaj malzemelerim bide yeni aldığım onada gösterdigim spor ayakkabılarm :KK43: giymiş , almış gitmiş.. ben şok insan bi sormazmiydi alablirmiyim diye zaten sevmem kimsenin bişeyini almayıda vermeyide yinede sor yani değilmi ? Çok uzadı konum ama msj attım dedim bana sormadan eşyalarımi alman hoş degil makyaj malzemelerimn hepsi g
Hic giymediğim giyemediğim ayakkabılarım, deri Ceketim çantam:KK43: getirirmisin herseyimi dedim eversi gün msj attı akşam gelicem diye gelen yok ve 3 gün geçti şimdi ben ne yapmayalım ve bu kız bizim üst mahallede oturuyor gidiyimi evine yoksa ne yapiym akıl verin lütfen hepsi içime oturdu babamın verdiği günlük 10 lira harçlıkları ne kadar zamanda biriktirip aldım ben onları acıtasyon inanin yapmıyorum.. yemin ederim öyle bu kıza nasıl ne demeliyim herseyimi alıp , arkadaşlıgımi bitirmeliyim.. şimdiden tsk ederim hakkınızı helal edin

Yazdıklarını okuyunca aklıma bekarken eski ev arkadaşımın bana yaptığı aklıma geldi (yeni aldığım bir sürü kıyafetim , makyaj malzemelerimi çalmıştı evden ayrılacağı vakit ).Kesinlikle evine gidip almalısın.Tepkin hafif kalmış bence.Yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı bende çok arkadaş edinen birisi değilim , çok zor güvenir kendi hayatıma alırım.Eşyalarını alırken bir de suratına tükür..

fena sinir oldum kıza öyle böyle değil.msj atarım hemen getir diye yoksa geliyorum evinize almaya derim.hiç tahammülüm yok böyle şeylere!!!

Canim bence tek gitme evine yaninda biriyle git nolur nolmaz manyak belliki kiz

Bu pasiflikle hayatta hiçbir istediğini alamazsın ben sana söyliyim.
Kız alenen hırsızlık yapmış belki evden annenin altınlarını da çaldı hala yok ailem duymasın yok polis duymasın.
Yahu kızı arayıp desene en yakın karakola gidiyorum herkese rezil olacaksın gibi şeyler.
Sen o eve kırk kere git istersen asla evde bulamazsın ki bilerek kapıyı açmıyor işte.
Hayır 22 yaşında bu pasiflik neden???

Merhaba.. fazla arkadaş cewresi olmayan bir insanım sayılı arkadaşım var, az ve iyi arkadaş düşüncesinden yanayım konuma dönersek..
Ara sıra görüşüp konuştugum bi kız arkadaşım var bize geldi oturmaya yedik içtik , muhabbet sohbet derken yatak odama girip uzandı yatağıma. Önce bir afalladım ama izledim ardından dedimki.. üstüne bişeyler vereyim öyle yat ( pantolon falan sokakta gezdiğin kıyafetle yatakta yatması hoş deil ama farkında deil sanırım) tamam ver dedi üzerine bişeyler verdim sarjimi verdim bende oturma odasında yatarım dedim çıkarken bişey istiyormusun? dedim. Hayır dedi.. çıktım odadan bi garibime gitti ' bu gece sizde kalabilirmiyim demesini beklerdim' herneyse sabah uyandığımda evde kimse yoktu annem oturmaya arkadasina gitmisti peki kız arkadaşım da nerdeydi dedim işi çıkmıştır aradım açmadı , kendi kendime alındım insan giderken kaldırırdı benide tsk ederdi falan.. odama gittim giydigi pjama takımını katlamadan koltuğumun üstüne fırlatmış.. ve şeytan dúrttú dolabima baktim:KK43: deri ceketim dün üzerimde olan kot'um , kol çantam içinde olan makyaj malzemelerim bide yeni aldığım onada gösterdigim spor ayakkabılarm :KK43: giymiş , almış gitmiş.. ben şok insan bi sormazmiydi alablirmiyim diye zaten sevmem kimsenin bişeyini almayıda vermeyide yinede sor yani değilmi ? Çok uzadı konum ama msj attım dedim bana sormadan eşyalarımi alman hoş degil makyaj malzemelerimn hepsi g
Hic giymediğim giyemediğim ayakkabılarım, deri Ceketim çantam:KK43: getirirmisin herseyimi dedim eversi gün msj attı akşam gelicem diye gelen yok ve 3 gün geçti şimdi ben ne yapmayalım ve bu kız bizim üst mahallede oturuyor gidiyimi evine yoksa ne yapiym akıl verin lütfen hepsi içime oturdu babamın verdiği günlük 10 lira harçlıkları ne kadar zamanda biriktirip aldım ben onları acıtasyon inanin yapmıyorum.. yemin ederim öyle bu kıza nasıl ne demeliyim herseyimi alıp , arkadaşlıgımi bitirmeliyim.. şimdiden tsk ederim hakkınızı helal edin
Aaa ben şok git tabiki evine vermiyorsalar annesine söyle kesinlikle al bugün bu ne terbiyesizlik de bağır gel insan kardeşi olsa izin vermiyor bu Nasıl bir kız arkadaşlığınıda kes ama emin ol o kıyafetler eskitmiştir benimde bi arkadaşım vardı ayakkabımı istedi verdim geri aldığımda ulan dedim maçmı yaptın dedim 3ayda eskitemediğimi 3günde eskitmişti keşke annesine söyleseydim

Back
X