Şampuan ve Saç Kremleri ELİDOR "MÜKEMMEL DÜZ" ---> kullananlar buraya !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Q

qisil

Ziyaretçi
.....

ELİDOR "MÜKEMMEL DÜZ"

Arkadaşlar kullananlar biliyorlardır. Gerçekten saçları düzleştiriyor mu? Cevaplarınızı bekliyorum... :) :) :)

.....

hayır düzleştirmiyor...bence hepsi aynı... yok kıvırcık, yok katlı saçlar, yok düz saçlar için yazanların hepsi rant amaçlı...hepsini kullandım hepside aynı etkiyi yapıyor...sadece biraz elektriklenmesini önlüyor o kadar başka da bir işe yaramıyor...

Elidor mükemmel düzü ben de şu anda kullanıyorum eh fena değil.Fakat daha önce Pantene kullanıyordum daha iyiydi fakat onda da biraz dökülme olayı oluyor falan diyorlar bilemiyorum zaten dönem dönem dökülme oluyor o zamana rastladımı farkında değilim.aman kadın olmakta zor be yok saç boyası, yok şampuanı,tüy dökücüsü falan filan

:içelim:a.s.

Son düzenleme:
pantenin neyini kullandın... kreminimi şampuanınımı ?? kaç paraya aldın cnm

Bende panten saç kremi kullanıyorum kokusu hoşuma gitti ben nemli saça uyguluyorum düzleştirirkende kıvırcık yaparkende çok işime yarıyor yumuşatıyor..ama bana göre de hepsi aynı ya sadece yumuşatıyor ve elektriklenmeyi önlüyorkaydirigubbakcemile5

Bu arada qisilcim krem 6 tl fln..:1hug:

pantenin neyini kullandın... kreminimi şampuanınımı ?? kaç paraya aldın cnm
ben panten in düzleştirici etki serisinden şampuanını kullandım.büyük boy 8-9 tl idi yanında da promosyon şampuanı vardı.ama birdaha bulamadım aynı yerde.çıkıp aramakta zor geldi bu havada.benim saçlarım hafif dalgalı,bazen elektrikleniyor.bu serinin hem şampuanını ham kremini birlikte denemeyi düşünüyorum.

bende aldım ama bir işe yaramıyor ayrıca bana saçımı yağlandırdı gibi geldi

ben biara kremiyle kullandım elektrikleneyi önlemede yararlı bide fön dha kalıcı oluor:)

Bendee ileri derecede faydası oldu. Kıvırcık olan saçlarım dikkatinize.

elle tutulur bir fark yok canım. denemekte fayda var fiyatı uygun. az sürmek lazım saça yoksa yağlanma yapıyor.

Ben bir işe yarayacağını sanmam onun...

ben kendimi bildim bileli elidor düz kullanıyorum son olarak mükemmel düz ü çıkardılar onu kullanıyorum öyle aman aman bir düzleştirme yok tabi ama artık duştan çıktıktan sonra saçlarımı düzleştrmeden dışarı çıkabiliyorum hafif bir düzleştrme yapıyor. tabi çok uzun zaman kullanmanız gerekiyor ve kremleriyle birlikte kullanırsanız daha etkili olur..

Benim saçlarım dalgalıydı (hafif) ben saçlarımın dümdüz olmasını istiyordum markette gördüm aldım.
..ve evet gerçeten işe yarıyor dümdüz denilecek kadar , düzleştirmiyorum yani. :)
(Kremini aldım , şapmuan değil onu da alırım belki.)

fönden önce sürüldüğü zaman fönün daha uzun süre dayanmasını saglıyo ve fönlerken hemen düzleşiyor

hiç bir işe yaramıyor. ayrıca ben mükemmel düz ve onarıcı bakım 'ın arkasına bakıp karşılaştırdım. hepsinde aynı malzeme var. kutuyu değiştirip değiştirip bizlere yutturuyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…