Saç Şekillendiriciler Elidorun yeni hacim spreyi saçıma yapıştı!! Aman uzak durun!!

kızlar gec okudum bu konuyu. keşke araştırsaymışım. elıdorun saç spreyını sıktım hacım verenını. saçım parça parça koptu. ön kısmı bıldıgınız açıldı. butun saçlarımı bırbırıne yapıştırdı. aradım şimdi. yarın donus yapılacakmış. atmadım kutusunu. şikayet adıcem. aman dıyım uzak durun.

arkadaşlar bahsettiğiniz ürün sıvı şekilde olan mı, yoksa basınçlı kutudaki mi? bugün aldım bu spreyden, şu an gözüm korktu. ben sıvı olanı değil,diğerini aldım. umarım bahsettiğiniz o değildir

Ben de kullandım ama saçıma yapışmadı belki de saç tipi yüzündendir benim saçlarim düz ve fazla yağlı değil buğday tenliyim ama şöyle birşey oldu saçları döküyo benimkini döktü ama bırakınca geri çıktı bide ben bir iki defa kullandım dökünce attım canım iyiki çok kullanmamışım şimdi elimde gliss sıvı saç kremi kuru ve yıpranmış saçlar için olanı var çok iyi kızlar tavsiye ederim A-101 lerde bulabilirsin 7 liraya elidorun gözü kör olsun!! İnşallah saçların düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…