teşekkürler canım verdiğin bilgiler için bende aynı sitede görmüştüm de işte tam güvenemedim plastikleri güzelmi değilmi diye bi daha görürsem alırım hemen
İste bende bu ceyiz isine sardirdim kendimi kafami cok dagitiyo valla
Aynen bende :9 Örgüler falan birsürü bişiler yapmaya çalışıorum. İnternette değişik şeyler var çok. O kasnak işi salon takımları falan yaptım. Onun dışında bide araştırıp duruorum işte nerde ne uygun alayımda koyayım çeyizime :) İyi bir şeyi indirimde yakaladımmı hiç affetmiyorum vallaee kız şeyizi dediğin afilli olcak azcık
valla ben ev işi dantel salon takımları falan pek sevmiyorum kullanmam gibime geliyo babannem eminönünden güzel boncuklu salon takımı almıştı içinde galiba masaörtüsü falanda var umarım rengi ilerde eşyalarımın rengine uyaruymazsada babannem zorla serdirir valla ben mutfak işine ağırlık verdim hatta dün hisarın setini aldım uzun bi zaman bişey almamam lazım paralar suyunu çekti malum
Ya dantel falan bende sevmiyorum zaten. Benim yaptıklarımda incikli boncuklu şeyler. Ama evimin her köşesinde bana ait emekler olsun istiorum.O yüzden baya sardırdım bu işlere.
Dediğin gibi bnmde paralar suyunu çekti. En son o beyaz yatak örtüsünü aldım. Mutfak için o saklama kaplarını aldım. Saklama kapları ucuz bişey de yatak örtüsünü bitmesi lazım bide diğer hisardan aldıklarımın taksitleri daha bitmedi. :26: Onlar bitmeden büyük şeylere el süremicem gibi duruo. Ama ufak tefek bişiler bulursam alırım yine.
Sen ne aldın hisardan? Paylaşsana fotosunu da görelim bizde
ekledim canım
o tencere takımlarının ıkısıde bıtırdı benıarkadasın olsam sana gezmeye gelsem tencereler gorsem gozumden nazar olurlar vallaaaa
gule gule kullan canım
Süper kız :) Bir örnek kullancazÇatal bıçaklarda çok güzelmiş bu arada. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin arkadaşım
allah hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi nasip etsin aminn
Süper kız :) Bir örnek kullancazÇatal bıçaklarda çok güzelmiş bu arada. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin arkadaşım
allah hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi nasip etsin aminn
Oda var tabi :) Banada nasip etsinnnnaminnnnnnnnnnn
Rabbim hayırlısıyla sevdiğinle kullanabilmeyi nasip etsin
canim herseyin özenle secilmis güzel günlerde kullanirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?