Elim ayağım buz kesti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RagnarLodbrok

Ölürken gülüyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
3.666
5.473
158

Bu videodakiler doğru mudur? Video sahibi videodaki anlatılanların gerçek dökümanının linkini de koymuş açıklama kısmına.

Bu videodakiler doğru mudur? Video sahibi videodaki anlatılanların gerçek dökümanının linkini de koymuş açıklama kısmına.
ıstıhbarat subayının gızlı kımlıgını nerden bılıyormus

galeyana gelmeyın

Subay kendisi istihbarattan olduğunu söylemiş. Videodaki sadece sesli anlatım yapıyor.
ajanlar kımlıgı acıga cıkmasın dıye bın takla atıyorlar ben gızlı servıs calısanıyım dıyecek
2 sanıyede bulurlar adamı

vıdeodakının sadece seslı anlatım yaptıgını anladım zaten :)
neyse dedıgım gıbı dunyayı ınsanlıgı yok etmek ısterse bazı ınsanlar 1 gunluk ıs
bu tarz vırusler zaman zaman oldu
bılerek veya bılmeyerek sarbon gıbı kus grıbı gıbı xxx hastalıgı gıbı 2 - 3 senede bır dunyayı veya belırlı bolgelerı yoklar bu tarz seyler . sız toplum ıcınde dıkkat edın hıjyene ozen gosterın yapacak baska bırsey yok zaten

100de 100 ölüm diyor. Tedavisi kesin yok diyor. Ölüm ensemizde gibi hissediyorum. Küçücük bebeğim var. Bana bakıyor . Ona bi şey olur korkusuyla çıldıracakmış gibi oluyorum.

Aynı korkudayım kızım şu an önümde bağıra çağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
100de 100 ölüm diyor. Tedavisi kesin yok diyor. Ölüm ensemizde gibi hissediyorum. Küçücük bebeğim var. Bana bakıyor . Ona bi şey olur korkusuyla çıldıracakmış gibi oluyorum.
bence sızın yardıma ıhtıyacınız var, cok mu yoruluyorsunuz yakın zamanda uzuldugunuz bırsey mı yasadınız
fazla panıksınız bır kac konuda benzer bu tarz yorumlarınızı gordum
hem sızın hem cocugunuz ıcın bıraz rahatlamanız gerek

Ya yuzde yuz ölüm zaten hayatin bir kurali .
Ote yandan en agresif kanser ölümü bile yuzde yüz degil.
Allah askina kendinize gelin . Anne olmak sizin ruhunuzda patolojik bir endişe yaratmis ama hepimizin cani tatlı.
Yardim alin

ensemizde tabi.. kafana saksı düşüpte ölebilir insan..
daha tr de olmayan virüs için bu kadar endişe tuhaf.

Bunu kendinize de baskalarina da yapmayın lutfen. Bu tarz paylasimlar panikten baska hicbirseye yaramayacak. hicbir gecerli kaynagi yok. Sadece bir internet sitesi. Sizce bunlar gercek olsa bizim erisimimize ulasabilir mi? Su zaman kadar engel yemez mi? Makale cince degil ingilizce bu arada. 1984 adli kitabin basit bir replikasi. Sakince dinleyin 1984 un ilginc ve cok benzer cumleleri var

Yahu hakkaten nabalim.
Korkuyla ölecek bu gidişle millet.
Ölüm oyle ya da boyle yokmu zaten.
Virüs vesilesiyle olacaksa kaçarimiz zaten yok.
Yani rahat olun. Fazla korku psikolojiyi etkiler psikoloji kotüleştimi bağisiklik etkilenir.
Yani zaten insanoglunun basina heran herşey gelemiyormu. Bak gecen deprem oldu burda kadin 3 cocugunu kaybetti. Rabbim kuvvet versin.
Zor çaģlardayiz dunyanin sonu elbet bir gün gelecek.. Allah bilir en iyisini

Benim de bi kızım var ve sırf bu yorumu yapmak için giriş yaptım şuraya! Evlatlarımız da bize emanet Allah verdi Allah alacak. Hepimiz bir gün öleceğiz ama geç ama erken.. Allah ermansız dert vermemiştir. Bu arada unutmayın. Ölen insan sayısından daha çok iyileşwn insan sayısı var. Komplo teorilerine de kulak asmayın.. Allah yardımcımız olsun...

Postpartum depresyonundaymışım.

Postpartum depresyonundaymışım.
tovbe yarabbım o da neymıs ılk kez duyuyorum ama depresyon heralde duz halıyle
anlasım sımdı
boyle seyler ızleyıp kendınızı ruh halınızı sıkıstırmanın anlamı yok madem oyle ozel bır durumunuz var barı boyle seyler ızlemeyın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…