- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Yahu hakkaten nabalim.
Korkuyla ölecek bu gidişle millet.
Ölüm oyle ya da boyle yokmu zaten.
Virüs vesilesiyle olacaksa kaçarimiz zaten yok.
Yani rahat olun. Fazla korku psikolojiyi etkiler psikoloji kotüleştimi bağisiklik etkilenir.
Yani zaten insanoglunun basina heran herşey gelemiyormu. Bak gecen deprem oldu burda kadin 3 cocugunu kaybetti. Rabbim kuvvet versin.
Zor çaģlardayiz dunyanin sonu elbet bir gün gelecek.. Allah bilir en iyisini
Aşı karşıtları şey falan der, içinde yarasa fetüsü varmışyada çinliler helal olmayan şeylerden yapmış falan :)
Valla burdan arkadas mesaj atiyor diyorki sakin oraya gitme sakin buraya gitme,Yeminle et yiyen bakteriden ölme olasılığımız şu an daha çok. Millet takmış coronaya..
Valla burdan arkadas mesaj atiyor diyorki sakin oraya gitme sakin buraya gitme,
Valla gidicem buralardan.. vs vs
Yahu dedim sanki virüs bizim olduģumuz ile ozel.. heryerde risk var yani psikolojik savaşa dur demeliyiz.. tamam kalabaliklara bende girmiyorum eşim eve gelince elini yuzunu yikayip öyle gorusuyoruz dikkat ediyoruz ama oturup coronayi dusunmuyorum saatlerce valla..
O "eeeh elinin körü" diye cevaplama hissiyatı bende de varKahkaha attım
Ay artık "elinin körü kesin lan sesinizi!" diye çığlık atasım geliyor biri corona dediği zaman.
Bir de o kadar enfekte olup tedavi olan varken hala "yüzde yüz ölüm diyoo" demiyorlar mı?
Görmemişin salgını olmuş hesabı. Geçmiş zaman kimler neler gördü.
O "eeeh elinin körü" diye cevaplama hissiyatı bende de var
Hayır gördüğümüz ilk salgın değil ki görmemişin salgını olsun. Kuş gribinden başlayıp domuz gribi, sars, mers, ebola gibi bir sürü salgın gördük şu ahir ömrümüzde.
Domuz gribi mesela, hala var ama artık "domuz gribi patladı ölücez" seviyesinden "ha bilmemkimin kızı da domuz gribi olmuş yazık, şu tuzu uzatsana" seviyesine indi.
İçim kurudu yeminle, virüs ülkeye gelmeden korkusundan öleceğiz ülkece.
Burası pek öyle olmaz muhtemelen, biraz daha karışır olaylar. Radyasyon olmadığını ispatlamak için çay içen bakanların soyundan geliyoruz neticedeVirus ulkeye gelince de bir sey olmuyor gercekten, burada her gun onaylanmis vakalarin aciklandigi ve basin aciklamasi yapilan bir saat var. Artik o saat geldiginde koca kisisini durtukleyip ac ac bakalim kac vaka onaylanmis, diger vakalarla baglantili miymis, aaaa orada da mi cikmis diye gunluk diyalog haline geliyor :))
O "eeeh elinin körü" diye cevaplama hissiyatı bende de var
Hayır gördüğümüz ilk salgın değil ki görmemişin salgını olsun. Kuş gribinden başlayıp domuz gribi, sars, mers, ebola gibi bir sürü salgın gördük şu ahir ömrümüzde.
Domuz gribi mesela, hala var ama artık "domuz gribi patladı ölücez" seviyesinden "ha bilmemkimin kızı da domuz gribi olmuş yazık, şu tuzu uzatsana" seviyesine indi.
İçim kurudu yeminle, virüs ülkeye gelmeden korkusundan öleceğiz ülkece.
Şu güzel yorumlarınız içimi rahatlatıyor. Karşıt düşünceleri bu kadar seveceğimi aklıma getiremezdim.
Burası pek öyle olmaz muhtemelen, biraz daha karışır olaylar. Radyasyon olmadığını ispatlamak için çay içen bakanların soyundan geliyoruz neticede
Ama valla illallah dedim artık şu felaket teorilerinden. Virüs de Türkiye'yi atlayıp Avrupa'ya gitti zaten, o bile hakkında söylenenlerden korktu herhalde.
zaten soylenene gore 9 yas altinda hic olum vakasi yok cocuklari tutmuyormus yani... bu video iyi bir film senaryosu olabilir ama o kadarAz önce haberlerde yenidoğan bebeğin coronayı atlattığını verdiler hani %100?
Burada kimseye güven yok. Yetkili kurumlara yeterince güvenilmiyor. Hastalık geldi saklıyorlar, kesin bir saçmalık olacak, önlemleri yetersiz, başa çıkamayacaklar, teşhis konulduğunu saklayacaklar, ölü olursa saklayacaklar... Büyük çoğunluk sizin dediğiniz gibi kontrol edilemeyeceğinden korkuyor bence. Bu siyasi partiler üstü bir durum, dolayısıyla siyasi değil kültürel bir durum bence bu.Ben de Italya ve Iran karisimi bir surec olacagini dusunuyorum.
Bu forumda bile kac kisi uzakdogudan kimse gelmesin, sinirlar kapatilsin diyor. Bize de burada Iran ve Italya`ya zorunlu seyahatlar harici seyahatlerinizi iptal edin uyarisi yapiliyor kac gundur :)) Cunku olay salginin baslamasi degil ki, salgin ile basa cikmaya hazir olabilmek. Duzgun bir strateji ile ilerleyip en az hasarla atlatabilmek butun mesele. Acaba Turkiye`deki salgin korkusunun sebebi kontrol edilemeyecegi korkusu mu diye dusunmuyor degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?