Elim ayağım buz kesti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine mi bu virüs zıkkımı ya
Sars oldu mers oldu ne bileyim domuz gribi oldu kuş gribi oldu bu kadar abartılmadı...
Karşılaşılan her yeni şey insan da afallatma yapar tıp dunyasında da yaptı elbette
Ama çözümü illaki bulunacak

sorun yok sakin el yıkama ve elinizi yıkamadan gozunuza agzınıza yuzunuze değdirmeyim diyorlar
Benim de annem var babam var hiç birinde böyle etki bırakmadı

endişe edince kimse ölmez kesin
Buradaki herkesin coronodan ölme ihtimali 50 50
Ama ölüm bir ihtimal değil nihai bir son

Yeminle et yiyen bakteriden ölme olasılığımız şu an daha çok. Millet takmış coronaya..

Ölüm oranı %1den az olan bir virüs. Komplo teorilerine gelmeyin Allah aşkına. Şöyle videoların tamamı çok izlenip para kazanmak amaçlı, doğruluk payı asla yok.

Yeminle et yiyen bakteriden ölme olasılığımız şu an daha çok. Millet takmış coronaya..
Valla burdan arkadas mesaj atiyor diyorki sakin oraya gitme sakin buraya gitme,
Valla gidicem buralardan.. vs vs diye..
Yahu dedim sanki virüs bizim olduģumuz ile ozel.. heryerde risk var yani psikolojik savaşa dur demeliyiz.. tamam kalabaliklara bende girmiyorum eşim eve gelince elini yuzunu yikayip öyle gorusuyoruz dikkat ediyoruz ama oturup coronayi dusunmuyorum saatlerce valla..ama deprem den dolayi hala psikolojik sallaniyorum
Hayat devam ediyor nabalim.

Ölüm geldiyse evde otururken patlamış mısırdan bile saniyeler içinde meftayız.

Virüs yağmurla gelecek de tepemize yağacak, kapıların kilidinden girecekmiş gibi gerilim filmi yazmaya ne gerek var? Al alabileceğin önlemi gerisini bırak.

Çevremde herkes de gayet hayatına devam etmekte aslında. Sadece sosyal platformlar bunu malzeme bellemiş.

Reactions: H M
O "eeeh elinin körü" diye cevaplama hissiyatı bende de var

Hayır gördüğümüz ilk salgın değil ki görmemişin salgını olsun. Kuş gribinden başlayıp domuz gribi, sars, mers, ebola gibi bir sürü salgın gördük şu ahir ömrümüzde.

Domuz gribi mesela, hala var ama artık "domuz gribi patladı ölücez" seviyesinden "ha bilmemkimin kızı da domuz gribi olmuş yazık, şu tuzu uzatsana" seviyesine indi.

İçim kurudu yeminle, virüs ülkeye gelmeden korkusundan öleceğiz ülkece.

Bu haberleri , videoları izleyip bu kadar etkilenen arkadaşlar bir süre tüm sosyal ağlardan uzak durun. Sizin ve hepimizin buna ihtiyacı var. Daral geldi yahu

Virus ulkeye gelince de bir sey olmuyor gercekten, burada her gun onaylanmis vakalarin aciklandigi ve basin aciklamasi yapilan bir saat var. Artik o saat geldiginde koca kisisini durtukleyip ac ac bakalim kac vaka onaylanmis, diger vakalarla baglantili miymis, aaaa orada da mi cikmis diye gunluk diyalog haline geliyor :))

Burası pek öyle olmaz muhtemelen, biraz daha karışır olaylar. Radyasyon olmadığını ispatlamak için çay içen bakanların soyundan geliyoruz neticede

Ama valla illallah dedim artık şu felaket teorilerinden. Virüs de Türkiye'yi atlayıp Avrupa'ya gitti zaten, o bile hakkında söylenenlerden korktu herhalde.

Valla bu konuda komplo teorilerini kim kuruyorsa meyvesini de alıyor. Ülkede bir kişi tespit edilse
onlarca kişi kalpten gidecek neredeyse..
Tarihe karışsın artık ben çok sıkıldım..

Ben de Italya ve Iran karisimi bir surec olacagini dusunuyorum.
Bu forumda bile kac kisi uzakdogudan kimse gelmesin, sinirlar kapatilsin diyor. Bize de burada Iran ve Italya`ya zorunlu seyahatlar harici seyahatlerinizi iptal edin uyarisi yapiliyor kac gundur :)) Cunku olay salginin baslamasi degil ki, salgin ile basa cikmaya hazir olabilmek. Duzgun bir strateji ile ilerleyip en az hasarla atlatabilmek butun mesele. Acaba Turkiye`deki salgin korkusunun sebebi kontrol edilemeyecegi korkusu mu diye dusunmuyor degilim.

Az önce haberlerde yenidoğan bebeğin coronayı atlattığını verdiler hani %100?

11 yasindaki oglum da sizin gibiydi , dun iyice bir fircaladim ve youtube izlemesini yasakladim
Yapmayin yahu , bunlar tamamen psikopatlarin sacma sapan komplo teorileri ( simdie yessyess kizacak bana psikopat dedim diye ama valla tam.psikopatlik bu komplo teorileri )

Burada kimseye güven yok. Yetkili kurumlara yeterince güvenilmiyor. Hastalık geldi saklıyorlar, kesin bir saçmalık olacak, önlemleri yetersiz, başa çıkamayacaklar, teşhis konulduğunu saklayacaklar, ölü olursa saklayacaklar... Büyük çoğunluk sizin dediğiniz gibi kontrol edilemeyeceğinden korkuyor bence. Bu siyasi partiler üstü bir durum, dolayısıyla siyasi değil kültürel bir durum bence bu.

Kitlesel bir histeriye döndü olay ve önü alınamıyor. Herkes çıkıp kafasına göre bir şey söylüyor, diğerinin tezini çürütüyor, birbirine burun kıvırıyor falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…