Elim ayagim buz kesti

kalbiminaruzvezni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
214
27
0
35
İzmir
Bu gun iki arkadasimla bir cafede oturuyoruz. Ne oldugunu anlamadan, bir kiz geldi. " Azcik namuslu ol be" diyerek masadaki bardagi ustume doktu. Ben saskina dondum, "napiyosun sen, guvenlik yok mu" diye seslendim. Yaninda da bi adam kizi tutmaya calisiyor." Sacini basini yoldurtma bana" duyor birde. Neyse cafenin guvenligi geldi kizi cekti kenara kiz cikmak istedi musade etmedim. Polis cagirttim. Sikayetci oldum. Kizin erkek arkadasi bakmis bu da kiskanlik krizine girmis. Aksam aradi ozur diliyor sikayetimi alayim diye. Hayir yani arkadaslarimin yaninda da rezil oldum evli cocuklu kadinim. Benim adama baktigimi falanda dusunebilirlerdi.sikayeti alsam mi kararsiz kaldim. Elim ayagim titredi buz kesti cok kotu durum. İftira gibi oldu yani

Gözü de Kör Demek Ki Zavallı Erkek Arkadaşı Bakmış Sana Sen Değilki Bu Kadar Kolaymı İftira Atmak

Muhatabı Sen Olmamalıydın Çok Yazık...

Şikayetçi Olun Ve Bide Göz Doktoruna Gitmesini Tavsiye Edin Rezil Şey

Ayy ne deliler var yarabbim.Ben aynı konumda olsam sikayetimi asla geri almazdım.Şikayetinizi geri almanız,arkadaslarınızın gözünde kabul etmekte olabilir.

Ben olsam asla sikayetimi geri almazdim. Ne kadar asagilayici bir olay. Universiteye giderken benimde basima gelmisti bu tarz bir iftira.. Arkadaslarimla bir cafede sohbet ediyorduk ki karsi masadan genc bir adam selam verdi ve tanimiyorum diye kafami cevirdim.. Sonra seslendi sonra da Antalyada bir ay tatilde otelde cok guzel taniyordun beni dedi. Benzettiniz dedim hayir sensin parami yerken iyiydi dedi olay koptu o an.. Adim ne kimim dedim adam bilmiyor ve utanmadan iftirasini sürdürüyor du sonra sahitler de sagolsunlar yardim etti polis cagirdik ve sikayetci oldum davamida kazandim.. Ancak bekardim o zaman simdi siz evlisiniz ve esiniz biluyor mi olayi sonra ates olmayan yerden duman cikmaz deyip sorun cikarmasin canım sana. .

Adamla bakıştığımızı falan mı zannetti acaba, ay hiç olacak şey değil. Özellikle iftiraya uğrayanları çok iyi anladım. ki agresif tavırlarda oldum olası nefret etmişimdir. o su üstüme fırlatılınca çok kötü hissettim kendimi. Kızda bakımlı güzel bir şey yani... hayret ettim. eşimde boş ver, hastalık derecesinde takıntılı demek ki diyor. O mekana bile adım atamam bir daha. İnsan en çok insanların kafasında kuşku uyanır mı diye korkuyormuş böyle durumlarda.

Aslında Yapacaktın ki Saçları Tutucan Sıkıca Duvara Sürtüp Kıvılcım Çıkartıcan Dilini de Çatalla Delikdeşik Edicen Bak Bakalım Bidaha İftira Atabiliyormu

Kesinlikle Sessiz Kalmamak Gerek Canım

Kesinlikle almayin.Ustunuze su dokmekten daha fazlasini da yapabilirdi,asla bilemezsiniz.Etrafta takintili manyak cok.Ugrassin terbiyesiz.Ne cesaret tanimadigi bir kadina oyle yapiyor? O an disari cikmasini engellemek iyi akliniza gelmis.Olayin sokuyla basarim tokadi valla

Yapacaksın Kardeşim Yapacaksın Olmaz Öyle Gerektiğinde Salon Kadını Çizginden Kayacaksın

Herkese Anladığı Dilden Konuşacaksın Bazıları O Kadar Beyinsiz Oluyorki Senin Hanımefendiliğinin Anlayıp da Utanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…