Elim ayagim buz kesti

aaa dengesiz kıza bak senn ben bile sinir oldum şimdi kıza ,bence şikayetinizi geri almayın derim

bence şikayetini alma canım en azından ona iyi bir ders olur..kıskançlığında bi sınırı var sana laf atacağına gözü oynayan sevgilisine laf atsın..ne tuhaf insanlar var yaa..

Senin kaybedecek bir şeyin yok..ben olsam almam şikayeti. Yanında çocuğun da olabilirdi.
Geçen benim de başıma şöyle bir şey geldi…
AVM de WC sırası bekliyoruz kızımın tuvaleti var. Ve klozetli maalesef. Benden önce 18-19 yaşlarında bir kız girdi içeri ve çıktı biz girdik. Allah’ım görseniz nasıl nokta nokta kapak.. her yeri kirli yani.. ve düzenli temizlik yapılıyor artık avm lerde biliyorsunuz. Çocuğu nasıl tutacağımı şaşırdım. Ve kendi kendime dedim: Allah Allah azcık temiz kullansanız olmuyor mu?
AAA bir baktım kız kapıyı yumrukluyor.. sanane be sananeeee neler neler diyor..
Benim gözüm karadır ama yanımda çocuk var. İnsanların ne olacağı belli değil. Çok tehlikeli kızlar var… o kadar korktum ki çıkışta rezalet olacak diye.. bir kere birinin yanında çocuk varsa o insanla kavgaya girilmez…
Neyse Allahtan gitmiş ben çıkana kadar.
Yani burası dağ başı değil. Hangi hakla gelip bağırır dağ eşkıyası gibi..
Bir musibet bin nasihatten iyidir. Haddini bilsin.

Bence de şikayetinizi geri almayın..

Zaten işlenen suç sizin şikayetinize bağlı olduğu için Savcılık sizi uzlaşmaya davet edecektir henüz mahkeme aşamasına gelmeden..
Uzlaşmayı da bir bilirkişi sağlamaya çalışıyor, bu aşamada akla ve hukuka uygun herhangi bir şey talep edebilirsiniz şikayetinizden vazgeçmek için.. Kamuya yararlı bir iş yapmasını isteyebilirsiniz, para talep edebilirsiniz, hatta bana göre kıskançlıkla ilgili tedavi olmasını dahi isteyebilirsiniz, çünkü bence kıskançlık değil hastalık onunki.. Böylelikle siz de çok fazla uğraşmadan, kendisinin de ders almasını sağlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun

Allah sana akıl fikir versin "bayan".

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=622133

Aile sorunları olan,psikolojisi bozuk birisinden anca böyle yorum beklenir.

Çok geçmiş olsun sana da.

Kalitenizle ilgili teorimi desteklemek için bu kadar acele etmenize ve çaba sarf etmenize gerek yoktu.Ama teorimi çeşitli örneklerle destekleyip güçlendirdiğiniz için teşekkür ederim:)

Bu karşı tarafa cevap vermek için seçilecek en çirkin ve haince yöntem.Bir insana cevaben özel hayatındaki sorunları ortaya dökmek çok bel altı bir hareket. Kişi aklını kullanamazsa saklıyı kullanırmış. Kalite teorisinden yola çıkarak bu kadar çirkinleşmenize şaşırmadım aslında.

Sadece ikiyüzlülüğünüze şaşırdım. Siz bu kadar saldırgan bir tutumla,vicdansızca çirkinleşebilirken konu sahibine bağışlayıcılık ve vicdanla ilgili öğütler vermeniz ne kadar samimiyetsiz ve ikiyüzlü bir davranış. Kendi yapamadığınız,beceremediğiniz erdemleri başkalarına nasihat vermek ne kadar kolay değil mi? Konuşmaya gelince insanlar tarafından tutulmak için en ideal,en doğru, en yüce ve vicdanlı olalım, ama eylemlere gelince istediğimiz kadar çirkinleşip, maskemizi düşürüp çirkin olan gerçek yüzümüzü gösterelim insanlara değil mi ? Bazı insanlar gerçek benliklerini en ufak bir zaaf anında gösteriyorlar işte asıl o zaman o insanı gerçekten tanıyorsun demişti bir arkadaşım, bu çok doğru.Sadece bir kıvılcım demişti...Sizin kıvılcımınızı görmek de bize nasip oldu.Aman ha dışarda bu kadar dikkatsiz davranıp kendinizi ele vermeyin.

Bu arada dini öğretiler,hadisler insanların kendilerini sizin gibi kötü insanlara karşı koruması için var, sizin için değil :)

İnsanın içinde iki benlik vardır.Biri bilinen,görünen diğeri derinlerde başka bir sesin benliği.İşte anlamsız ve erdemsiz ruhlarda o benlik ait olduğu insanı sevmez,o insan da bu yüzden kendisini sevemez ve sürekli erdemsiz davranışlar sergilemeye layık görür.Sizin sorununuz bu.Sizi sevmeyen ve kurtulmaya çabalayan zavallı benliğinizin sizi azat etmesi dileğimle...baybayy

Son düzenleme:
gecenin bu saatinde bu kadar zahmete ne gerek vardi?
Kalemine,murekebbine,gozune kuvvet

gecenin bu saatinde bu kadar zahmete ne gerek vardi?
Kalemine,murekebbine,gozune kuvvet

Merhaba arkadasim, yazini okuyunca yeni evliyken yasadigim bi anim aklima geldi. Esimle bi cafeye gitmistik aksam ustu, kucuk kardesimin arkadaslarinin arkadaslari (sima olarak taniyodum bi kacini) 7 8 kiz 2 masa yanimizda oturuyolardi. Surekli bizi isaret etmeler fisir fisir konusmalar kahkahalar, donup donup arkalarini bakmalar, cok rahatsiz ediciydi. Hatta esim rahatsiz olup tavirlarindan yerini deismisti. Kendileri icin cok kucuk dusurucu ve bizim icin rahatsiz edici bi olaydi, kalkip baslarina bi bardak su dokmedim elbet :) ama cok sinirlendigimi animsiyorum. Bilemiyorum acaba o kiz yanlis anlamis olabilirmi, yada senin masandaki arkadaslarin farkinda olmadan rahatsizlik vermis olabilirmi. Yani cok mantiksiz gelip o sekilde saygisizlik etmesi. Tabiki kizin yaptiginin bir aciklamasi olamaz ama. Bence buyuklugunu goster, ozur de dilemisse. Senin onu sikayet etmen ona pek bi zarar vermicek, hapislerde curumucek hos. Seninde canin sklcak degmez bile. Nacizene fikrim bosver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…