Elim ayagim buz kesti

İşte bu şüpheye başkaları da girmiş midir diye şu an içim içimi yiyor.. Malum ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir lafımız da vardır. İnanın onları farketmedim bile. ben gittiğim mekanlarda masalara bakmam. Hatta bunu görgüsülük olarak adlederim. Adam bana baktıysa bilemiyorum. Belki de adam bana bakınca kız ben de ona bakıyorum diye düşünmüştür. Bu konuda hiç bir fikrim yok.

Bide ne cesaret ya , nasıl bir güven ya karşındaki bir dövse seni.
Şöyle bir durumda ben sevgilimle görürüm derdimi sağa sola çatmak ne saçma iş ya.

Bence şikayetinizi geri almayın. Büyük ihtimal adam size baktı kız da niye baktın diyince adam sıyırmak için o baktı demiş olabilir. Ne olursa olsun iftiraya uğrayan sizsiniz ve bence almayın şikayetinizi.

ay cnm tam tokat atarken refleks olarak kafamı cevrdim tokat da boğazıma geldi ve nefesm kesildi resmen.o an bişey yapacak durumda değilm arkadaslar aldı götürdü hemen beni. sonra işte bnm bişeyden haberm yok demeye gittim yine bağırıp çağırdm ama hani dövmeym demiştm.snra baktım hala hakaret ediyo bende dövdüm hemde sağlam dövdm yakın arkadasım da vardı oda dayanamadı sac baş yoldu kızın

Ay valla elleriniz dert görmesin.
Böylesine en güzeli dayak .
Haddini bilecek herkes.

O zaman bir büyük tavsiyesi istiyorsanız eğer,bir daha iyice düşünün bu sözümü;" soğan yememişsen eğer,için yanmasın" bence büyüklük yapmanız gerek. Merhametinizi gösterin,utanan utanmıştır zaten.

Son düzenleme:

Acıkcası konuyu ilk okudugumda bende bayan gibi düşündüm.Sonuc olarak cafeden bahsediyorsunuz,kalabalık ortamlar.Kadın psikopat olabilir ama su dökmeye,namussuz demeye hakkı yok.Şikayetinizi bence geri
çekmeyin.Biz okurken düşünebildiysek baskalarıda düşünebilir.

Sikayetini geri alanlar her zaman boyle uzulmeye mahkumdurlar. Esiniz biliyormus ne diye geri alacaksiniz sikayetinizi? Ya sizi o ofkeyle itseydi ya ustunuze sicak cay vs atip yaksaydi ki az namuslu ol sozu hepsinden de can yakici... Yada esi nisanlisi sorunlu bir bayan bunu yasasa ayrilmasina bile neden olurdu.. Hala sikayetimi geri alacagim diyebiliyorsan saygi duyarim ama cok yazik girdiginiz yolun sonunu gormeden kolaya kacmayin lütfen

Ay valla elleriniz dert görmesin.
Böylesine en güzeli dayak .
Haddini bilecek herkes.

ayy daha sonra cok uğrastı benle ama hiç bişey yapamadı ... o cocuğa da bağırdım gelmş bide bzim kavgamızı ayırmaya calışıyo. cekil surdan be ddm delikanlı gibi ya gelip bana söyleseydn sevdiğini yada kmseye demeseydin ddm.tanımadığm bi erkek içn kavgaya giriştim aptl mısın sen falan dye bağırdım hay Allahım ne günlerdi.bende konu sahibi gibi hissetmiştm kendimi ama ordaki insanları boşverin insan kendini bildikten sonra Allah bildkten sonra km ne derse desin,bence.......

Benim için zorluk yok, bir kaç defa davaya çıkılır en fazla, ki avukat halleder gerisini. telefondaki konuşması kafamı bulandırdı, biri benimle öyle yalvarır gibi konuştu mu dayanamam ben. Ama işte insanların aklına nasıl kalacağım ve yer edeceğim şüphe beni çok kızdırıyor. Mekana sürekli gittiğim için beni tanıyanlar da vardır. gerçi hiç böyle bir olayımı görmedikleri için bilirler tahmin ederler herhalde benle ilgisi olmadığını ama, işte ...

gerçek hanımlığınızı isbatlayın!

ne gerizekalı..sevgilisine yapacağı şeyi gelmiş sana yapmış idyot. masasının üstündeki bardağı sevgilisinin üstüne dökmesi gerekirken gelip senin masana senin üstüne dökmesi tam bir gerizekalılık örneği aptal... hayır döksün dökmesin demiyorum ama sevgilisinin üstüne döksün.ya inanmıyorum öyle gözü dışarda iğrenç erkeklerden nefret ederim, benim sevgilim olsa ve bana bu muameleyi gösterse masayı onun üzerine devirip suratına bardaktaki içkiyi döker mekanı terk ederdim.Baktığı kız yapmıyor ki bu muameleyi bana sevgilim yapıyor...

ama eğer karşı taraftaki kız da ciddi ciddi bakıyorsa ona da gidip bir şeyler yapardım ama önce yanımdaki ucuz insana on katını yapardım...

Bence eğer siz bakmadığınız halde böyle bir davranış sergilediyse şikayetinizden asla vazgeçmeyin.O bu kadar aptal olursa daha çok başkalarına bakar o sevgilisi...

Acaba diyorum yarın kız mekana gitse oradakilere "dün ki rahatsızlık için özür dilerim, bayanın hiç suçu yokken sinirle kalktım bunu yaptım" dese. nasıl olur. Kız beni yarında arayacak tahmin edebiliyorum. Git oraya durumu açıkla desem nasıl olur.

Ne gecer ki elinize?Hicbişey!!!Siz sikayeti geri alırsınız,ertesi günde gider bana zorla söyletti,partnerimi,eşimi,sevgilimi...bastan cıkardı ben öyle yaptım derse ne olcak o zaman?Tekrar şikayette edemezsiniz.

Büyük arkadaşlıklar kavgayla başlar :) bence siz de gidin,hele ki sürekli gittiğiniz mekan diyorsunuz. Hayat bu,nasıl sürprizler bahş edeceği belli olmaz. (Belliki kız psikolojisi ve morali bozuk anlar yaşıyordur. Bizlerin de bu durumlarda destek olmamız gerek,benim içime sizin büyüklük yapacağınız doğuyor. Merhametli hanım efendi öce öcle cevap vermez,hastaya yardım eder.)
Hz. Ali aleyhisselâma sormuşlar;birisi sana kötülük ederse sen ne yaparsın? Demiş iyilik ederim. Bir daha sormuşlar...bir daha aynı cevabı vermiş...yedi defa sormuşlar,yedi defa iyilik yaparım demiş.

Benden bu kadar hayırlı geceler her kese.

Sizi çok vicdanlı, hanımefendi biri gibi algıladım. üslubunuzdan belli... biz olsak orda bi güzel döver cezasını verirdik. e siz belli ki pek öyle şeylerin içine giremiyorsunuz yada girmiyorsunuz. Kız korkmuş zaten, dediğiniz mantıklı, gitsin konuşsun mekanda bu konuda burda kapansın.

Evet hanımefendiliğine ve vicdanlılığına cidden ben de çok şaşırdım.Ben de olsam cidden epeyce ortalığı karıştırmıştım :)

Evet hanımefendiliğine ve vicdanlılığına cidden ben de çok şaşırdım.Ben de olsam cidden epeyce ortalığı karıştırmıştım :)

Teşekkür ederim, ben hayatta öyle karşı taaruzda bulunamam. En fazla yapabileceğim polisi çağırtmak olur onu da yaptım zaten. Hatta bazen diyorum böyle saldırıya geçmediğim için insanlar şüphelenmiş midir diye; ama benim bir tarzım var, oturuşuma kalkışıma konuşmama kadar çok dikkat ederim(istesem de ağzımı bozamam mesela, o an bile napıyosun sen ya dedim).. Polis çağırdığım için o şüphe varsa da azalmıştır diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…