- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
Hayırlı geceler kardeşim.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kimse sizin düştüğünüz duruma düşmesin.
Eşinize anlatmanız iyi olmuş.
Yalnız bir durum da söz konusu. Beni yanlış anlamayın,neden illakide de gözü sizi kestirdi o kızın? O mekanda sizden başka hatun yokmuydu? Iyi düşünün,ya belki azcıkta olsa,gözucu bakmış olmayasınız arkadaşına? Hani bir Ata sözü vardır,"kab yere düşmeyince sesi çıkmaz" diye.
Bu soruya cevabı kendinize verin,buraya yazmaya da bilirsiniz,o cevaba göre davranın bence.
Bir daha geçmiş olsun.
Ay tokat attığında ne yaptın ?
Birde konuşmaya mı gittin ?
2 şeye dayanamam bir bana edilen hakarete 2 üstüme yürünmesine.
Hiç acımam o an ağızburun dağıtırım .
Oyüzden ağız dalaşına giremem mesela sinirliyimdir dediği basitte olsa gelemem .
Sen bide konuşmaya gitmişsin o an dövseydin bir güzel
ay cnm tam tokat atarken refleks olarak kafamı cevrdim tokat da boğazıma geldi ve nefesm kesildi resmen.o an bişey yapacak durumda değilm arkadaslar aldı götürdü hemen beni. sonra işte bnm bişeyden haberm yok demeye gittim yine bağırıp çağırdm ama hani dövmeym demiştm.snra baktım hala hakaret ediyo bende dövdüm hemde sağlam dövdm yakın arkadasım da vardı oda dayanamadı sac baş yoldu kızın
İşte bu şüpheye başkaları da girmiş midir diye şu an içim içimi yiyor.. Malum ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir lafımız da vardır. İnanın onları farketmedim bile. ben gittiğim mekanlarda masalara bakmam. Hatta bunu görgüsülük olarak adlederim. Adam bana baktıysa bilemiyorum. Belki de adam bana bakınca kız ben de ona bakıyorum diye düşünmüştür. Bu konuda hiç bir fikrim yok.
İşte bu şüpheye başkaları da girmiş midir diye şu an içim içimi yiyor.. Malum ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir lafımız da vardır. İnanın onları farketmedim bile. ben gittiğim mekanlarda masalara bakmam. Hatta bunu görgüsülük olarak adlederim. Adam bana baktıysa bilemiyorum. Belki de adam bana bakınca kız ben de ona bakıyorum diye düşünmüştür. Bu konuda hiç bir fikrim yok.
Bide ne cesaret ya , nasıl bir güven ya karşındaki bir dövse seni.
Şöyle bir durumda ben sevgilimle görürüm derdimi sağa sola çatmak ne saçma iş ya.
Ay valla elleriniz dert görmesin.
Böylesine en güzeli dayak .
Haddini bilecek herkes.
Sikayetini geri alanlar her zaman boyle uzulmeye mahkumdurlar. Esiniz biliyormus ne diye geri alacaksiniz sikayetinizi? Ya sizi o ofkeyle itseydi ya ustunuze sicak cay vs atip yaksaydi ki az namuslu ol sozu hepsinden de can yakici... Yada esi nisanlisi sorunlu bir bayan bunu yasasa ayrilmasina bile neden olurdu.. Hala sikayetimi geri alacagim diyebiliyorsan saygi duyarim ama cok yazik girdiginiz yolun sonunu gormeden kolaya kacmayin lütfen
benim için zorluk yok, bir kaç defa davaya çıkılır en fazla, ki avukat halleder gerisini. Telefondaki konuşması kafamı bulandırdı, biri benimle öyle yalvarır gibi konuştu mu dayanamam ben. Ama işte insanların aklına nasıl kalacağım ve yer edeceğim şüphe beni çok kızdırıyor. Mekana sürekli gittiğim için beni tanıyanlar da vardır. Gerçi hiç böyle bir olayımı görmedikleri için bilirler tahmin ederler herhalde benle ilgisi olmadığını ama, işte ...
Acaba diyorum yarın kız mekana gitse oradakilere "dün ki rahatsızlık için özür dilerim, bayanın hiç suçu yokken sinirle kalktım bunu yaptım" dese. nasıl olur. Kız beni yarında arayacak tahmin edebiliyorum. Git oraya durumu açıkla desem nasıl olur.
Acaba diyorum yarın kız mekana gitse oradakilere "dün ki rahatsızlık için özür dilerim, bayanın hiç suçu yokken sinirle kalktım bunu yaptım" dese. nasıl olur. Kız beni yarında arayacak tahmin edebiliyorum. Git oraya durumu açıkla desem nasıl olur.
Sizi çok vicdanlı, hanımefendi biri gibi algıladım. üslubunuzdan belli... biz olsak orda bi güzel döver cezasını verirdik. e siz belli ki pek öyle şeylerin içine giremiyorsunuz yada girmiyorsunuz. Kız korkmuş zaten, dediğiniz mantıklı, gitsin konuşsun mekanda bu konuda burda kapansın.
Sizi çok vicdanlı, hanımefendi biri gibi algıladım. üslubunuzdan belli... biz olsak orda bi güzel döver cezasını verirdik. e siz belli ki pek öyle şeylerin içine giremiyorsunuz yada girmiyorsunuz. Kız korkmuş zaten, dediğiniz mantıklı, gitsin konuşsun mekanda bu konuda burda kapansın.
Evet hanımefendiliğine ve vicdanlılığına cidden ben de çok şaşırdım.Ben de olsam cidden epeyce ortalığı karıştırmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?