Elim ayagim buz kesti

Aa terbiyesize bak. Eşinize anlattınız mı? Eşiniz durumu biliyosa bence şikayetinizi almayın ayıp yani ay nasıl sinirlendim.

Kızın telefonda sesi çok kötü geliyordu, "Yanlış anladım, ben çok sinirli bir insanım, geçmişim beni bu hale getirdi, bu zamana kadar neler yaşadım"lı bir şeyler söyledi. Beni düşürdüğü durumun zorluğundan bahsettim. Sürekli gittiğim mekana bir daha nasıl gidebileceğimi sordum. Özür diliyor çok. Benimde içimden gelmiyor şikayeti devam ettirmek, kin duygum yok denecek kadar azdır. Da bazı arkadaşların dediği gibi arkadaşlarım farklı bir şey düşünür mü acaba

şikayetinizi geri alsanız da almasanız da olan oldu.. siz utandınız üzüldünüz.. böyle bir haraketi korkmadan yapabilen manyak biri şikayet edildiğine de takılmaz, ders de almaz.. hatta "sevgilime baktı utanmadan şikayet de etti" der.. siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın..

Kimi insanlar ne sevmeyi biliyor ne vazgecmeyi.
Sorarsan edepsize sevdiginden, kiskandigindan yaptigini soyler.
Sevmek boyle bir sey mi yahu?
Nasil bir cesaret her seyden once?
Aklim almiyor valla.

Ben kızı şikayet etmezdim. Saçını başını yolar ağızından kan gelene kadar döverdim araya bir giren olmazsa eğer.
Bana gelip su atacak. Tekmeleye tekmeleye canına okurdum , inanın abartmıyorum
Almayın şikayetinizi geri bence .

Gecmis olsun... Iyi davranmisniz vallah, polisi cagirmak ve sikayet etmekte iyi olmus ben bi afallardim vallah... Almayin sikayetinizi geri ceksin cezasini... Söyledikleride cok agir, ugrasdin birazda anca akli basina gelir, suan özür dilemesi kesin ailesinin falan haberi yok olayi örtmege ugrasiyor, bunlari daha önce düsünmeliydi...

Canım Kardeşim Kendine Bu Saygısızlığı Yapma Sen Haketmedin Bunları Konu Basit Değil Namusa Dil Uzatıyosa Bedeli Ağır Olur Olmalı Yok Öle Şikayetini Geri Alırsan İnsanlar Şüphelenebilir Evet !!!!!

Arkadasim dediginiz insanlar sizin oyle bir sey yapmayacaginizi da biliyorlardir. Bence bu konuda iciniz rahat olsun.
Eger konusmasinda pismanligini ve ozur dilerken ictenligini ve samimiyetini hissettiyseniz affedin. Affetmek buyukluktur.

benm de basıma benzer bi olay gelmişti...fakültede biz kız X die bi çocuğa aşıkmış X de bana aşıkmış benm de haberm falan yok kz bunu biliyomuş bana kinlenmiş resmen.. sonra bigün bahcedeyiz cocuk bana bakıyomuş bnm hiçç ama hç haberm yok ne beni sevdginden ne baktığından. bu kız benm yanıma geldi ve bana cattt diye tokat attı sen nye X e bakıyosn diye. ben sikayet falan etmedm ertesi gün kızla konşmaya gittim baktım bana tersleniyo hakaret ediyo bende bi güzel dövdüm valla dayanamadım artık ! sikayetini de al uğrasma bence boşverrr

Anlatmaz olur muyum, kıza kızdı önce ama telefon konuşmasından sonra, boş ver uğraşma belli ki psikoloji dengesi yerinde değil dedi.

Tamam eşiniz bildikten sonra ben olsam hiç geri adım atmam o kızın da aklı başına gelsin ne öyle namuslu ol ne demek ya. Ben olsam geri çekilmem zaten hapis vs olmaz sonunda para cezası gibi bişi olur sanırım ama en azından akıllansın.

ayyy yanımda ya çocuğum olsaydı, gözüm doldu şu an. yavrum nasıl korkardı o bağırıştan, benim düştüğüm durumdan.

Hayırlı geceler kardeşim.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kimse sizin düştüğünüz duruma düşmesin.
Eşinize anlatmanız iyi olmuş.
Yalnız bir durum da söz konusu. Beni yanlış anlamayın,neden illakide de gözü sizi kestirdi o kızın? O mekanda sizden başka hatun yokmuydu? Iyi düşünün,ya belki azcıkta olsa,gözucu bakmış olmayasınız arkadaşına? Hani bir Ata sözü vardır,"kab yere düşmeyince sesi çıkmaz" diye.
Bu soruya cevabı kendinize verin,buraya yazmaya da bilirsiniz,o cevaba göre davranın bence.
Bir daha geçmiş olsun.

Ay tokat attığında ne yaptın ?
Birde konuşmaya mı gittin ?
2 şeye dayanamam bir bana edilen hakarete 2 üstüme yürünmesine.
Hiç acımam o an ağızburun dağıtırım .
Oyüzden ağız dalaşına giremem mesela sinirliyimdir dediği basitte olsa gelemem .
Sen bide konuşmaya gitmişsin o an dövseydin bir güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi ya her sinirlenen gitsin sinirini esine bakti zanlettigi kisiden yada bazen gercekten bakan oluyo ondan cikartsin, ooooo ortalikta sirf olay olur ozaman... Ceksin cezasini vallah sizin düstügünüz durum cok daha kötü...

Avukatımda öyle söyledi, para cezası olur en fazla, alma şikayetini dedi. Yarın bir daha konuşayım yaptırım durumuna göre karar vereyim en iyisi. Yumuşamaya başlamıştım aslında ama çocuğum orda olsaydı, buna şahit olsaydı. Bu düşünce, yine kızdırdı beni.

ah çok zor bir durum hem o suyun atıldığı an hem de sonrasında kızın vicdan yapması. Kin tutamıyorum demişsiniz, bende tutamıyorum. ilk mesajınızı okurken evet şikayet mantıklı demiştim ama sonrasında hem aramış hem özür dilemiş hem de belli bariz korkmuş sanırım toy birisi ve genç muhtemelen ailesi de bilmiyordur ailem duyarsa ne yaparım korkusu vardır tutuşmuştur. Eşiniz de boşver demiş ee doğal olarak sizin kafanız karıştı. Arkadaşlarım öyle düşünür mü demişsiniz ama arkadaşlarınız gerçek arkadaşlarınızsa eğer ihtimal vermezler veriyorlarsa onlara da dikkat edin derim
Bence bir gün daha korkutup şikayet geri alınabilinir. Ama siz yine de gönlünüze göre davranın iyi geceler

Ay ben olsam hayatta yumuşamam tanımadığım bi kadın gelip üstüme su dökecek namuslu ol diye. Kimsenin namusu ortalıkta değil kimse hazır kıta onun kocasını da beklemiyo ya da sevgilisini adamın ahlaksızlığını senden çıkarmaya çalışmış. Çocuğun şahit olsa onun da ruh durumu etkilenirdi ya da eşin lavaboya gitmiş olsa da tam dönerken buna şahit olsa daha büyük problemler çıkabilirdi. Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…