- 16 Aralık 2012
- 637
- 295
- 323
- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
Bu gun iki arkadasimla bir cafede oturuyoruz. Ne oldugunu anlamadan, bir kiz geldi. " Azcik namuslu ol be" diyerek masadaki bardagi ustume doktu. Ben saskina dondum, "napiyosun sen, guvenlik yok mu" diye seslendim. Yaninda da bi adam kizi tutmaya calisiyor." Sacini basini yoldurtma bana" duyor birde. Neyse cafenin guvenligi geldi kizi cekti kenara kiz cikmak istedi musade etmedim. Polis cagirttim. Sikayetci oldum. Kizin erkek arkadasi bakmis bu da kiskanlik krizine girmis. Aksam aradi ozur diliyor sikayetimi alayim diye. Hayir yani arkadaslarimin yaninda da rezil oldum evli cocuklu kadinim. Benim adama baktigimi falanda dusunebilirlerdi.sikayeti alsam mi kararsiz kaldim. Elim ayagim titredi buz kesti cok kotu durum. İftira gibi oldu yani
Aa terbiyesize bak. Eşinize anlattınız mı? Eşiniz durumu biliyosa bence şikayetinizi almayın ayıp yani ay nasıl sinirlendim.
Anlatmaz olur muyum, kıza kızdı önce ama telefon konuşmasından sonra, boş ver uğraşma belli ki psikoloji dengesi yerinde değil dedi.
ayyy yanımda ya çocuğum olsaydı, gözüm doldu şu an. yavrum nasıl korkardı o bağırıştan, benim düştüğüm durumdan.
benm de basıma benzer bi olay gelmişti...fakültede biz kız X die bi çocuğa aşıkmış X de bana aşıkmış benm de haberm falan yok kz bunu biliyomuş bana kinlenmiş resmen.. sonra bigün bahcedeyiz cocuk bana bakıyomuş bnm hiçç ama hç haberm yok ne beni sevdginden ne baktığından. bu kız benm yanıma geldi ve bana cattt diye tokat attı sen nye X e bakıyosn diye. ben sikayet falan etmedm ertesi gün kızla konşmaya gittim baktım bana tersleniyo hakaret ediyo bende bi güzel dövdüm valla dayanamadım artık ! sikayetini de al uğrasma bence boşverrr
Tamam eşiniz bildikten sonra ben olsam hiç geri adım atmam o kızın da aklı başına gelsin ne öyle namuslu ol ne demek ya. Ben olsam geri çekilmem zaten hapis vs olmaz sonunda para cezası gibi bişi olur sanırım ama en azından akıllansın.
Avukatımda öyle söyledi, para cezası olur en fazla, alma şikayetini dedi. Yarın bir daha konuşayım yaptırım durumuna göre karar vereyim en iyisi. Yumuşamaya başlamıştım aslında ama çocuğum orda olsaydı, buna şahit olsaydı. Bu düşünce, yine kızdırdı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?