Elim ayagim buz kesti

alma hayatım sikayetini geri... böyle sırf ego tatmını yapmaya calısan aksiyon manyagı dengesizlere müstehak.. sabrına hayran kadım olayın ilk asamasında ben coktan kaliteyi bozmustum insallah hayırlısı olur canım

Aynen.
Bu yoruma katılıyorum..
Hadis yazmakla olmuyormuş demekki; öğrenmek, uygulamak gerekmiş..
İnsanları açtığı konuyla vurup, bir de psikolojik sorunlu damgası vurmak gerçekten ayıp..

* Konuya gelince,
Ben olsam şikayetimi geri almazdım.
Ama orada onun hakkından da gelirdim.

Son düzenleme:
Akli sira erkek arkadasina rol kesti heralde "bak iste boyle deliyim" hesabi, ama sikayet edilince pahaliya patlamis
Pabuc pahali gelince ariyo haaa
Madem aricak ne diye çingar cikarmis o kadar gozu karaysa pasa pasa cezami cekerim desin, nerde kaldi artislik
Cani sıkıldi heralde, macera aramis

Sikayeti geri almayida ben olsam suclu kisinin tavirlarina gore belirlerdim, ozur diliyormu, pismanmi yoksa hala hava 1500 mü

Hayırlı geceler.

Kardeşim,yoruma katılmak ve beğenmek için,yorumun altında sol köşede yıldız işareti duruyor,onu tıklamayız yeterli.

var öyle kompleksli manyaklar maalesef. bence şikayet etmekle gözdağı vermişsin zaten ona yetmiştir o, daha fazla uğraşma derim. arkadaşlarının yanında zaten koymuşsun tavrını onlar senin hiçbir alakan olmadığını anlamışlardır, o kızı da bir daha nerede göreceksin boşver değmez uğraşmaya

Konuyu nerden nere getirmisiniz

Arkadasim ben olsam sikayetle ugrasmazdim sanirim.
Ama buda sirf dedigim gibi 'ugrasmak istemedigimden' olurdu.
Yoksa tabii ki terbiyesizliginin cezasini bir sekilde ödemeli.

Sayfalar cok birikmis okuyamadim.
Telefon numaranizi nerden alip aradi sizi bu kisi onu merak ettim.
Taniyormusunuz yoksa kendini yada 'size bakan erkegi'?

Her duygu güzeldir tadinda yasandiginda.
Kiskanmak ve kiskanilmakta güzeldir.
Ama dedim ya 'tadinda yasandiginda'

Ne kadar iğrenç bir durum.aynen dediğin gibi seninde baktığını düşünmüş olabilir insanlar.pesss artık .
O hareketi sana yapacağına sevgilim dediği ve sana baktığını gördüğü adama yapmış olsa helal olsun gururlu kızmış derdim. Ama şimdi yazıklar olsun özgüvensiz dengesiz paranoyak yaratık diyebilirim

en son neye karar verdiniz bilmiyorum ama ben olsam sikayetimi geri almazdım.
hastaysa gitsin tedavi olsun, baskalarının hayatını karıstırmaya kimsenin hakkı yok.
ya sizin eşiniz cok kıskanc biri olup bunu ogrenince sizi suclasaydı, bosansaydınız veya siddet gorseydiniz?
bugun size camur atan, yarın baska bir kadına da aynısını yapar. kafasına estigi gibi davranamayacagını ogrensin.

Ne alaka kız yanındaki kişi baktı diye size saldıracak sizin en suçunuz var ki yani ayrıca akşam aradı özür diliyor diyorsunuz sizi cafaede ilk defa gören biri numaranızı nereden biliyor da arıyor. Tabii böyle bir şey yaşandıysa şikayetinizi geri almayın ama bir şey çıkmaz bundan şikayeti geri almasanız da dava filan açılmaz yani zannımca barıştırma yoluna giderler. Ya da belli bir para cezasıyla yırtar.

Arkadaş ara sayfalarda numarasını nerden aldığını sormadığını ama büyük bir ihtimalle polis tutanağından ya da devamlı müşterisi olduğu için cafe sahiplerinin vermiş olabileceğini söylemişti.

Göz bu ya bakmasan bile dalarsın,yada ne bilim gözüne tanıdık gelir bişiler bişiler.

Sevgililerini dışarı çıkarmasınlar yada at gözlüğüyle gezdirsinler.

Sevgilisi olan sahsiyet acaba o kıza "şu kız (sen) sürekli bana bakıyor" mu diyip fitili ateşledi acaba.

millet antika olmuş

ayyyy rezaletcanım seni bilmemde asıl madur o kızın sevgilisi:)))
bence sen şikayetini geri alma biraz zorda kalsında bir daha böyle şeyler yapmamayı öğrensin!bazı insanların ders alması için böyle şeyler yapmak gerekiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…