Elim ayagim buz kesti

O zaman bu söylediklerinizi biraz kendiniz uygulamaya çalışın.
Kolay gelsin.

Biz saygı çerçevesinde,insanları kırmadan,konuşmalarımıza dikkat ederek yorumlar yapmaya çalışıyoruz. Fakat karşıdan gelen saldırılara da gereğince cevabı verecek haldeyiz.

Kötü bir söz söylemedik.

Kendini savun,şikayetini geri alma diyen,taciz eden insanın saçını başını yol bırak diyen arkadaşlar,buyurun,biz medenice kendimizi savunduk,ne oldu? Neden bizim savunmamız ağır geldi birden???

Son olarak,o yorumcu arkadaşın ilk yazısını okusaydınız direk benim alıntıdan yorum yaptığını ve hatta gereksiz bir yorum yaptığını görecektiniz.

Son düzenleme:
anacım karışmış bura. e ama arkadaşalar kadın yani rose, gayet iyi niyetle affetmeyi tavsiye ediyo diye, ne kadının o kız olmadığı kaldı nede başka bişey. ne güzel şeylerden bahsetmiş, almış olayı tecavüzcülere kadar vurmuşlar. ee kadında insaoğlu iyi niyetinden diyo başka amacı ne olaki, çok üstüne gelinip kabalaşılınca oda dayanamamış artık. kim kime ne dedi tam ayrıt edemesemde, kadına sen o musun yoksa niye affetsin diyince zaten orda ayar kaçmış bence.

Okurken sok oldum resmen kiza bak ya. Hayir yani madem erkek arkadasi size bakmis o suyu erkek arkadasina dokseymis ya

bak bende gerildim haksızlığa hiç gelemiyorum. Kadının verdiği ayet örnekleri bu konu için. ne olayı tecavüzcülere kadar genişletiyorsunuz. neymiş affet demiş. o onun düşüncesi uslübunda da bir problem yok hani. canını acıtmaya çalışmışsınız, kendini savunuyo öyleyse böyle diye... azcık adaletli yaklaşın. tamam geçmişten vurma pek olmamış ama başkalarının kadına yaklaşımıda olmamış

:) olur ablam böyle anlaşmazlıklar. Konudan bihaber olunca sonuc budur işte.
Neyse,geçer inşallah. Diyorum ya büyük arkadaşlıklar kavgayla başlar. Burası sanal,kimse kimseyi tanımadan yorum yapıyor.
Önemli olan,birşeyler öğrenmemiz. Etrafımıza faydalı insan olmamız.

Arkadaşlar boş yere tartışıpta birbirinizi kırmayın sonuçta burası forum sitesi binlerce üyesi olan bir site olumlu olumsuz bir sürü yorum olabilir herkesin düşüncesi fikri farklı,bir tek rose arkadaşımız değil şikayetini geri al diyen başka arkadaşlarda demiş şikayetini al istersen diye,fakat rose hanımın üzerine biraz fazla gelinmiş o kadın senmisin yoksa diye ,bunun söylenmemesi gerek sonuçta oda kendi fikrini yazmış, Benimde fikrim şikayetini geri almasın konu sahibi sonuna kadar gitmeli.

Yok kardeşim,ben zaten üzerime alınmadım "o senmisin" kelimesini:)))

3 çocuk annesinin ne işi olur öyle şeylerle?

ay nasil bi cingenelik bu ya madem sevgilin bi kiza bakiyor sevgiline git o iceceyi at oburune niye kiziyosunki ay tam gerizekali

Ben sikayetini alma derim de, bu manyaksa boyle sonradan daha cok basina bela olmasindan da korkarim acikcasi, ne bileyim?

Manyak oldugu orta da bunun, bugun bunu yapan yarin ne yapar diye dusunmekten kendimi alamadim. Aslinda tam bir ders vermelik bu durum inanki! Ceza mutlaka verilmeli, ben sana zarar gelmesinden korkarim canim benim...

ben anlamayamdım baktıgınızı dusundugu ıcın mı yaptı bunu sıkyatınızı cekmeyın oyle buyuk bı olay gelmez basına ama en azından anlar sonucta anlar kotu bırsey yaptıgını bu ne ya ben olsam ıkı tokat yapıstırırdım orda

Şurda gayet saygılı tartışıyoruz biz tartışanlar sizin kadar gerilmedik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…