- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
Büyüklerinizden iyice öğrenememişsiniz demekki. Öğrenseniz bir insanı yaşadıklarından vurmadan önce ölçüp tartardınız. :)
O zaman bu söylediklerinizi biraz kendiniz uygulamaya çalışın.
Kolay gelsin.
anacım karışmış bura. e ama arkadaşalar kadın yani rose, gayet iyi niyetle affetmeyi tavsiye ediyo diye, ne kadının o kız olmadığı kaldı nede başka bişey. ne güzel şeylerden bahsetmiş, almış olayı tecavüzcülere kadar vurmuşlar. ee kadında insaoğlu iyi niyetinden diyo başka amacı ne olaki, çok üstüne gelinip kabalaşılınca oda dayanamamış artık. kim kime ne dedi tam ayrıt edemesemde, kadına sen o musun yoksa niye affetsin diyince zaten orda ayar kaçmış bence.
Arkadaşlar boş yere tartışıpta birbirinizi kırmayın sonuçta burası forum sitesi binlerce üyesi olan bir site olumlu olumsuz bir sürü yorum olabilir herkesin düşüncesi fikri farklı,bir tek rose arkadaşımız değil şikayetini geri al diyen başka arkadaşlarda demiş şikayetini al istersen diye,fakat rose hanımın üzerine biraz fazla gelinmiş o kadın senmisin yoksa diye ,bunun söylenmemesi gerek sonuçta oda kendi fikrini yazmış, Benimde fikrim şikayetini geri almasın konu sahibi sonuna kadar gitmeli.
Bu gun iki arkadasimla bir cafede oturuyoruz. Ne oldugunu anlamadan, bir kiz geldi. " Azcik namuslu ol be" diyerek masadaki bardagi ustume doktu. Ben saskina dondum, "napiyosun sen, guvenlik yok mu" diye seslendim. Yaninda da bi adam kizi tutmaya calisiyor." Sacini basini yoldurtma bana" duyor birde. Neyse cafenin guvenligi geldi kizi cekti kenara kiz cikmak istedi musade etmedim. Polis cagirttim. Sikayetci oldum. Kizin erkek arkadasi bakmis bu da kiskanlik krizine girmis. Aksam aradi ozur diliyor sikayetimi alayim diye. Hayir yani arkadaslarimin yaninda da rezil oldum evli cocuklu kadinim. Benim adama baktigimi falanda dusunebilirlerdi.sikayeti alsam mi kararsiz kaldim. Elim ayagim titredi buz kesti cok kotu durum. İftira gibi oldu yani
Rose sen ne tatlı kadınsın ya
bak bende gerildim haksızlığa hiç gelemiyorum. Kadının verdiği ayet örnekleri bu konu için. ne olayı tecavüzcülere kadar genişletiyorsunuz. neymiş affet demiş. o onun düşüncesi uslübunda da bir problem yok hani. canını acıtmaya çalışmışsınız, kendini savunuyo öyleyse böyle diye... azcık adaletli yaklaşın. tamam geçmişten vurma pek olmamış ama başkalarının kadına yaklaşımıda olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?