Elim ayağım titriyor

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Ya artık dayanamıyorum gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlar bundan 1 ay önce biz eşimle boşanmadan döndük 15 gün İstanbul’da babamda kaldım sonra anlaştık evime döndüm eltim bu süreçte beni ne aradı ne sordu şimdi onlar gitti 10 gün kaldılar bugün döndüler istanbuldan giderkende kaynanamı görmeden gittiler kv dediki bende ona hoşgeldine gitmicem dedi ondan sonra bugünde diyoki kızıma amcanlarda geldi yarın gideriz görmeye nasıl sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce ablalarım dan fikir bekliorum

Kızınız amcasıyla görüşmesinni mi yani

Siz barıstıysanız hersey silip yeniden başlamalısın.

Kaynananın ne yaptıgndan size ne ki. O kırılmamış demek ki, onu görmeden gitmelerine.

Boşver bence ne yaparlarsa yapsınlar sana bulaşan olmasın da

Ya artık dayanamıyorum gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlar bundan 1 ay önce biz eşimle boşanmadan döndük 15 gün İstanbul’da babamda kaldım sonra anlaştık evime döndüm eltim bu süreçte beni ne aradı ne sordu şimdi onlar gitti 10 gün kaldılar bugün döndüler istanbuldan giderkende kaynanamı görmeden gittiler kv dediki bende ona hoşgeldine gitmicem dedi ondan sonra bugünde diyoki kızıma amcanlarda geldi yarın gideriz görmeye nasıl sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce ablalarım dan fikir bekliorum
Eliniz ayağınız böyle her önemsiz şeyde titrer mi? 😂😂 Ya bi salın kendinizi, derin bi nefes alın ve şunu tekrarlayın "eltim babamı mı öldürdü" bu ne kin, bu ne nefret..

Kendi tartışmaniza çocuğunuzu niye dahil ediyorsunuz anlamadım. Çocuk gidip amcasını görebilir bunda sinirden eli ayağı titrecek ne var ?

Kendi tartışmaniza çocuğunuzu niye dahil ediyorsunuz anlamadım. Çocuk gidip amcasını görebilir bunda sinirden eli ayağı titrecek ne var ?
Anlatamıyorum kaynanam baana söylemek istadi yani gidip görürüz diye o bana gelmedi ya ben öyle bişe yapsaydım

Sanırım seni önemsemedikleri, adam yerine koymadıları algısına kapıldın. Sakin ol ve git.. sen bişey kaybetmezsin nasılsa çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. De malum. Aynı evde yaşıyorsun sanırım kv ile

Sanırım seni önemsemedikleri, adam yerine koymadıları algısına kapıldın. Sakin ol ve git.. sen bişey kaybetmezsin nasılsa çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. De malum. Aynı evde yaşıyorsun sanırım kv ile
Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum

Burada sizlik ne var anlamadım. Size ne kaynananızın kime küsüp kimle barıştığından?

Back
X