Elim ayağım titriyor

geleneklere çok mu baglısınız?
Eşinizle olan probleme karışmaması gayet iyi onu ilgilendirmedigini anlamış

Ziyarete gitmek yada gitmemek tercihiniz am a karşı taraf tavrınızı anlayacak mı ?

Çok gereksiz abartmışsınız.El ayak titreyip dert edilecek bir durum yok ortada.Aramadı gelmedi diye bu kadar tepki olmaz.Kimse kimseyi aramak zorunda değil.Görünce der belki geçmiş olsun üzüldüm ama arayamadım benim şu derdim meşguliyetim vardı falan diye.Ki olmasa da içinden gelmediyse aramaz elti sonuçta kız kardeşiniz değil.abatmayın

ben olsam ben de aramam ki. kadın babasının evine dönmüş ama ben o evdeyim hala. illa laf taşınır arada konuşurken. kimse tutamaz kendini. o da böyle bir duruma girmek istememiş olabilir. zaten bu davranışınıza bakınca iyi ki de aramamış. bu seferde ben döndüm ama eltim şöyle şöyle demişti elim ayağım titriyo yazacaktınız.

Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
Benzer bir konu yaşadım. Gitmek istemiyorsan gitme. Hacca mı gitmiş. Hiçbirşeyi de takma. Elin ayağın niye titriyor.

Ya artık dayanamıyorum gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlar bundan 1 ay önce biz eşimle boşanmadan döndük 15 gün İstanbul’da babamda kaldım sonra anlaştık evime döndüm eltim bu süreçte beni ne aradı ne sordu şimdi onlar gitti 10 gün kaldılar bugün döndüler istanbuldan giderkende kaynanamı görmeden gittiler kv dediki bende ona hoşgeldine gitmicem dedi ondan sonra bugünde diyoki kızıma amcanlarda geldi yarın gideriz görmeye yani beraber gideriz demek istedi bana derse gidelim beraber diye ne dicemnasıl sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce ablalarım dan fikir bekliorum

10 gün tatile giderken gidiş gelişte tören mi düzenleniyordu ?Ben hiç duymadım öyle bir şey

Banada demek istiyor yani gel gör diye ben okadar istanbulda kaldım boşanmalardan döndüm evime geldim o gelmedi bana
Gelseydi de bu sefer laf arıyor diyecektiniz.
Eli ayağı buna titreyen insan kesinlikle bunu der.
Dert ettiğiniz şeye bakar mısınız ? Kaynanasına gitmemişte kaynanası gidecekmiş.
İstemediğimiz şeye HAYIR diyoruz. Deneyin ,sıkıntınız geçecektir.

Eltisi ile samimi demek ki,bir hal hatır sormasını beklemiş. Bende böyle durum yaşadım. Haftada 2 gün evine giderdim gelirdi. Eşimin teyzesi. Bende Çok zor zamanlar yaşadım. 8 ay bir bir kez aramadı. Öncesinde hemen hemen her gün telefonlaşırdık. Şimdi gitmiyorum, aramıyorum
Bir araya gelince konuşuyorum gayet normal.

İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz, önce bunun farkında olmanız gerekiyor. O bunu yapmış, şunu yapmamış, bunu demiş, hiçbir önemi kalmaz bunu fark ederseniz, o zaman da böyle küçük meseleler için eliniz ayağınız titremez. Kayınvalide size gel derse, şuan gelmek istemiyorum, ileride duruma göre bakarız diye geçiştirirsiniz, olur biter. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama büyükse ve amcasını, eğer kuzenleri varsa, onları görmek istiyorsa, babaannesiyle gidip gelebilir. Sonuçta eltinizin yaptığı tek şey sizi arayıp sormamak. Bunu büyük bir düşmanlık sebebi haline getirmeye gerek yok. Mesafeli bir ilişkiniz olabilir ama o kısmı anlarım. Kayınvalidenizle aralarındaki ilişki de sadece onları ilgilendirir.

Ya artık dayanamıyorum gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlar bundan 1 ay önce biz eşimle boşanmadan döndük 15 gün İstanbul’da babamda kaldım sonra anlaştık evime döndüm eltim bu süreçte beni ne aradı ne sordu şimdi onlar gitti 10 gün kaldılar bugün döndüler istanbuldan giderkende kaynanamı görmeden gittiler kv dediki bende ona hoşgeldine gitmicem dedi ondan sonra bugünde diyoki kızıma amcanlarda geldi yarın gideriz görmeye yani beraber gideriz demek istedi bana derse gidelim beraber diye ne dicemnasıl sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce ablalarım dan fikir bekliorum
Canın gitmek istemiyorsa rahatsızım veya işim var ben gitmicem diceksin olup bitecek.
Elti şunu yapmış bunu yapmış diyede çok araştırmayın bir bakmışsınız Sağlıgınız bozulmuş.

ben olsam ben de aramam ki. kadın babasının evine dönmüş ama ben o evdeyim hala. illa laf taşınır arada konuşurken. kimse tutamaz kendini. o da böyle bir duruma girmek istememiş olabilir. zaten bu davranışınıza bakınca iyi ki de aramamış. bu seferde ben döndüm ama eltim şöyle şöyle demişti elim ayağım titriyo yazacaktınız.
Hemen. Niye yargılıyosunuz ne alakası var kv dem kendi agzıyla söyledi sizin ayrılcaksınız diye seviniyodu oglumun kafasını doldurdular dedi şimdi bu eşti iyimi

Canın gitmek istemiyorsa rahatsızım veya işim var ben gitmicem diceksin olup bitecek.
Elti şunu yapmış bunu yapmış diyede çok araştırmayın bir bakmışsınız Sağlıgınız bozulmuş.
Kaynnam a sinirleniyorum olayları biliyosun kendisi söyledi bana tek gelin kalacak diye sevindi ayrılmanıza dedi

İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz, önce bunun farkında olmanız gerekiyor. O bunu yapmış, şunu yapmamış, bunu demiş, hiçbir önemi kalmaz bunu fark ederseniz, o zaman da böyle küçük meseleler için eliniz ayağınız titremez. Kayınvalide size gel derse, şuan gelmek istemiyorum, ileride duruma göre bakarız diye geçiştirirsiniz, olur biter. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama büyükse ve amcasını, eğer kuzenleri varsa, onları görmek istiyorsa, babaannesiyle gidip gelebilir. Sonuçta eltinizin yaptığı tek şey sizi arayıp sormamak. Bunu büyük bir düşmanlık sebebi haline getirmeye gerek yok. Mesafeli bir ilişkiniz olabilir ama o kısmı anlarım. Kayınvalidenizle aralarındaki ilişki de sadece onları ilgilendirir.
Mesafeli olmuyo işte ben istiyorum olamıyorum böyle bi kv varken yemege cagrıyo beni muhattap edio sürekli küçük aileler sürekli herkesin herşeyden haberi var ortak iş yapıyolar abisiyle bide

Mesafeli olmuyo işte ben istiyorum olamıyorum böyle bi kv varken yemege cagrıyo beni muhattap edio sürekli küçük aileler sürekli herkesin herşeyden haberi var ortak iş yapıyolar abisiyle bide
Her çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz ki. Eşinizden hiç bahsetmiyorsunuz, o bu konuların neresinde? Gitmek istemediğinizde sizi anlıyor ve destekliyor mu mesela? Bir ay önce boşanmadan dönmüşsünüz, sanki en büyük probleminiz kayınvalide ve elti gibi yazıyorsunuz. Eşinizle ilişkinize daha çok odaklanmanız, sizi huzursuz ediyorlarsa, kayınvalide ve eltiyi de biraz öteye itmeniz gerekmez mi?

e yasadıgınız onca seyı unutup eve donebılıyorsanız kayınvalıdenızle de bınde bır gorusebılırsınız aramamıssa nolmus ? belkı arasa bırbırınıze bagıracaktınız daha kotu olacaktı belkı ? belkı sakınlesınce doner nasılsa dıye bekledı karısmak ıstemedı belkı ?
bosanmanın esıgıne geldıgınız esınıze donuyorsunuz bagıslamayı unutmayı yenıden baslamayı ıstıyorsunuz kayınvalıdenıze de aynı sekılde yaklasın derım hır cıkarmanın anlamı yok

yok ılla gorusmeyecegım dıyorsanız el ayak tıtreyecek bırsey yok musaıt degılım dersınız olur bıter madem oyle
Yani kendini ezdir git dipsun peki kaynnam bana dediki eştim için o sevindi siz boşanacaksınız diye kafasını doldurdu kocanın dedi kadın kulaklarıyla duymuş buna ne demeli

Her çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz ki. Eşinizden hiç bahsetmiyorsunuz, o bu konuların neresinde? Gitmek istemediğinizde sizi anlıyor ve destekliyor mu mesela? Bir ay önce boşanmadan dönmüşsünüz, sanki en büyük probleminiz kayınvalide ve elti gibi yazıyorsunuz. Eşinizle ilişkinize daha çok odaklanmanız, sizi huzursuz ediyorlarsa, kayınvalide ve eltiyi de biraz öteye itmeniz gerekmez mi?
Okadar haklısın ki canım yemin ediyorum normalde evde çok muyluyuz eşimle ben kv dede eltide çok lafçı ikiside hep dış etkenler yüzünden kavga edyrz ama boşanma ya kalkma nedeni o degildi konuya gelince eşime desem gitmiycem diye sen bilirsin der

Okadar haklısın ki canım yemin ediyorum normalde evde çok muyluyuz eşimle ben kv dede eltide çok lafçı ikiside hep dış etkenler yüzünden kavga edyrz ama boşanma ya kalkma nedeni o degildi konuya gelince eşime desem gitmiycem diye sen bilirsin der
Tamam işte, madem eşinizle baş başayken iyi anlaşıyorsunuz, kayınvalide ve elti de huzursuzluk kaynağı gibi, o zaman insanlarla araya mesafe koymayı becermeniz gerekiyor. Olmuyor öyle, küçük aile filan lafları biraz bahane. Çağırdığında gitmezsiniz, ziyaretleri azaltırsınız, size laf sokma ya da başkalarından laf taşıma gibi işlere giriştiklerinde tepki gösterirsiniz, zamanla ilişkiniz yeni bir hal alır. Eşiniz zaten sen bilirsin dedikten sonra, yapılmayacak şey mi bu? Bir de eski defterler üstünde fazla düşünmeyin bence. Şuanınıza ve akıl sağlığınıza yazık etmekten başka işe yaramaz.

Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
E gitme o zaman. Kendisi de giderse gitsin sana ne ki bundan?

Back
X