Elim ayağım titriyor

Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
Ben gelmek istemiyorum demek ne kadar zor olabilirmi gitmek istemiyorsanız kimse sizi zorla götürecek değil

Tamam işte, madem eşinizle baş başayken iyi anlaşıyorsunuz, kayınvalide ve elti de huzursuzluk kaynağı gibi, o zaman insanlarla araya mesafe koymayı becermeniz gerekiyor. Olmuyor öyle, küçük aile filan lafları biraz bahane. Çağırdığında gitmezsiniz, ziyaretleri azaltırsınız, size laf sokma ya da başkalarından laf taşıma gibi işlere giriştiklerinde tepki gösterirsiniz, zamanla ilişkiniz yeni bir hal alır. Eşiniz zaten sen bilirsin dedikten sonra, yapılmayacak şey mi bu? Bir de eski defterler üstünde fazla düşünmeyin bence. Şuanınıza ve akıl sağlığınıza yazık etmekten başka işe yaramaz.
Evet canım gerçekten piskolojim çok bozuk dayanamıyorum ya ben sakin kimsenin karışmıyacagı bi hayat mutluluk istiyorum

kaynananız bu kadar mukemmel ıyılıgınızı dusunen bır ınsanmıs haksızlıga ugramanıza bukadar hassas davranan bırıymıs madem neden bunca zaman yanınızda olmadı ?

kaynananız eltınıze ne dedıkodunuzu yaptıysa artık bellıkı aranızın ıyı olmasından cekınıyor ortalıgı bulandırıyor sızde oturup kaynananızla eltınızı cekıstırmek yerıne cok ıstıyorsanız eltınıze gıdın madem acın konuyu boyle dedı bana gercek mı ınanmak ıstemedım dıye sorun madem

kendınızı ezdırın falan da demedım carpıtmayın ne kadar abartılı ve telaslısınız normal bır sekılde ıletısım kurmayı bıle saglayamıyoruz surda

ayrıca gıtmek ıstemıyorsanız gıtmeyın dedım ? sorun ne ?

Hemen. Niye yargılıyosunuz ne alakası var kv dem kendi agzıyla söyledi sizin ayrılcaksınız diye seviniyodu oglumun kafasını doldurdular dedi şimdi bu eşti iyimi
Mesajınız da böyle bişey yok ki. Beni aramadı gitmek istemiyorum demişsiniz sadece. Doğru anlaşılmak için eksksiz bilgi önemli.

Şu an şok yaşıyorum kaynnam aradı ben dedi oraya gidicem eltinlere gelicenmi sen bilirsin kızım dedi bende dedimki gitmek gelmiyo içimden ama kızım amcasıyla kuzenlerini özlemiş gelim dedim sonra eltime msj attım müsaitmisn aksam oda yazmışki yok dügüne gidicem bende kaynnamaı aradım böyle söyledi dedim nasıl dügüne gitcekmiş dedi biz gidcez oraya benim evlatlarımı istemeyenin evine bende gitmem dedi okadar zoruna gittiki kvdemin bu saatten sonra kopar bagını dedi ne demek oluypr bu dedi bende dedimki boşver anne sen git hiçbişeyden haberin yokmuş gibi

Şu an şok yaşıyorum kaynnam aradı ben dedi oraya gidicem eltinlere gelicenmi sen bilirsin kızım dedi bende dedimki gitmek gelmiyo içimden ama kızım amcasıyla kuzenlerini özlemiş gelim dedim sonra eltime msj attım müsaitmisn aksam oda yazmışki yok dügüne gidicem bende kaynnamaı aradım böyle söyledi dedim nasıl dügüne gitcekmiş dedi biz gidcez oraya benim evlatlarımı istemeyenin evine bende gitmem dedi okadar zoruna gittiki kvdemin bu saatten sonra kopar bagını dedi ne demek oluypr bu dedi bende dedimki boşver anne sen git hiçbişeyden haberin yokmuş gibi

Back
X