Elim mi dağınık benim ya ?

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
arkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi

aynı ben

yavaş yapıyorum, uğraşıyorum ama olmuyor arkadaş.
hep dağınık hep çamaşırlar sepette hep mutfak tezgahı allahlık

Plansız yaptıgın için olabilir. Çizelge yap kendine. Ben öyle cok rahat ettim. Ha gene dağınığım ama çatkapı misafir gelse göze batmayacak şeyler kalıyor artık.

Kimisinin evi müze gibi dimi :) bende kıskanıyorum onları ama nasıl oluyosa en fazla öğlene kadar heryer derli toplu kalıyo. Sonra yetişemiyorum. Dediğin gibi pis değil ama bi düzensiz gibi görünüyo gözüme. Annemler falan aldığını aldığın yere koyarsan etraf dağılmaz diyo ama bende o bile işe yaramiyo :)

bacim biz resmen tedavisi olmayan vakayiz

Temizlikten sonra dağıtıyorsunuz demek ki yine. :) Kullandığınız şeyleri yerine koyarsanız rahat edersiniz.
hemen koyamiyorum iste bir saate koyarim diye diye gidiyor bazen de hemen koyarim benim kafama nasil geliyorsa ama duzenli olmam sart

hemen koyamiyorum iste bir saate koyarim diye diye gidiyor bazen de hemen koyarim benim kafama nasil geliyorsa ama duzenli olmam sart

Hemen koymadığınızda o hemen yerine koymadıklarınız büyüyüp dağ gibi oluyor ve sonrasında toplaması daha da zor oluyor. Ben çalışıyorum ve iki çocuğum var. Eee iki çocuğun dağınıklığını da düşünürsek dağınıklığı hemen topladım topladım yoksa eve girmekte zorlanırız.

ama dağınık dediğiniz ne

somut örnek verin

örneğin salonda akşamdan kalan fincan var

size göre dağınıklıklar böyle mi

benim için sıkıntı değil

ya da mesela mutfakta yemek yaparken soğan kabuğunu nereye soyuyorsunuz direkt çöpe mi tezgaha mı tabağa mı

nasıl dağıtılıyor oma bakalım

eve girdiniz çıkan kirli nerede çıkardığınız yerde mi kirli sepetinde mi

evim dağınık ama biz toplamak istemediğimiz için ama toplarsak da 10-15 dakikada toplanır çünkü çok eşya vs yok

dağınıklıklar bardak tabak ve oyuncak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…