- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
aynı benarkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
aynen kardes ya elalem bir iki saatte gul gibi yapiyor ben saatlerce de yapsam ayni tas ayni hamamaynı ben
yavaş yapıyorum, uğraşıyorum ama olmuyor arkadaş.
hep dağınık hep çamaşırlar sepette hep mutfak tezgahı allahlık
her seyin yeri inan ki belli ama yine olmuyorBelli bir düzenin yoksa yaptığın temizlikten de bir şey anlamazsın. Önce düzeni sağla.
Herşeyin yeri belli olsun.
cok dolap yok aslinda ,bulasik haric bir cok seyi erteliyorum ;(dolaplar işinizi çözer.
yemek yenildimi toplamak. bugünün işini yarına bırakmamak işi çözer
her seyin yeri inan ki belli ama yine olmuyor
cok dolap yok aslinda ,bulasik haric bir cok seyi erteliyorum ;(
yok canim degil evde cok esya yok sinirimi bozan da bu goze gelen sus esyasi biblo su bu olmadigi halde daginikEşyaların (mobilyalar) mı fazla peki. Biblolar, aksesurlar gibi ufak tefek şeyler çoksa onlarda sürekli tozlanır.
topluyoruz canim ama dedigim gibi daginik gorunuyor acaba bana mi oyle geliyortek başına da olmaz o iş. evde kaç kişi yaşıyorsa herkes kendi döküntülerini toplaması lazım...
cizelge nasil yapiliyor canimPlansız yaptıgın için olabilir. Çizelge yap kendine. Ben öyle cok rahat ettim. Ha gene dağınığım ama çatkapı misafir gelse göze batmayacak şeyler kalıyor artık.
bacim biz resmen tedavisi olmayan vakayizKimisinin evi müze gibi dimi :) bende kıskanıyorum onları ama nasıl oluyosa en fazla öğlene kadar heryer derli toplu kalıyo. Sonra yetişemiyorum. Dediğin gibi pis değil ama bi düzensiz gibi görünüyo gözüme. Annemler falan aldığını aldığın yere koyarsan etraf dağılmaz diyo ama bende o bile işe yaramiyo :)
hemen koyamiyorum iste bir saate koyarim diye diye gidiyorTemizlikten sonra dağıtıyorsunuz demek ki yine. :) Kullandığınız şeyleri yerine koyarsanız rahat edersiniz.
hemen koyamiyorum iste bir saate koyarim diye diye gidiyorbazen de hemen koyarim benim kafama nasil geliyorsa ama duzenli olmam sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?