- 23 Eylül 2013
- 25.700
- 53.337
- 798
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Cnm bende bir saatte evi ışıl ışıl yaparım bütün evim tertemiz olur rahat otururum kolay kolayda dağılmaz..arkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
Kesinlikle size katılıyorum asla işleri erteleme hemen o an yap ve ev işi gerçekten çok nankörMutfagi ve banyomu asla ihmal etmem. Her daim topludur ve temizdir.
Dusakabin camim duz cam oldugu icin
Banyodan sonra akitmassam leke kaldigi icin çikmadan bi sabunlayip su tutarim.
Arkasini yapmaya gerek kalmiyor.
Wc yide oglum ve kuzim ilk tuvaletine ciktiktan sonra siler hertarafini temizlerim ve gecede yatmadan domestos dokup bekletirim
Mutfagimi gece kac olursa olsun 1 bardak birakmadan tertemiz birakirim. Dun gece yemege ve caya kalabalik misafirim vardi. Gece 1.5 a kadar makineye sigmayanlari yikadim.
Gece yatmadan koltuklarin yadtiklarini duzeltirim. Oyuncsklari vs toplarim , kirli falan cocuklarin biseyi varsa etrafta onlari makineye hazir ederim. Ben sabah kalktigimda evi toplu gormek istiyorum yoksa pisikolim kaldirmiyor. Geceden yazdigim rutin isleri yapincada gunduz islerimi kolaylastiriyor.
Gunduzleride evi supurup siliyorum, camasir yemekle dalan geciyor. Benimde dolaplarim yetersiz o yuzden cok dagilir ama her utuden sonra elden gecirip yerlestirince duzen oturuyor.
Buyuk supurgem haricinde dikey supurge kurtaricim. Sulu oldugu icin buyugu gunde 1 kere supuruyorum. Gun icindede dokulenleri dikey supurgemle hallediyorum
Bende takinti bu temizlik. Daginikliga tahammulum yok. 2 cocuk oluncada cok zor oluyor. Oyuncak daginikligini takmiyorum cocuk bapsin butun gun. Ama asla ellerine bisey verip birakmam. Kahvalyimiz ve aksam yemegini masada beraber yiyoruz. Ara ogunlerini ortu serip ustunde yiyorlar. 3 yasinda kucugum o bile ortu ister bisey yerken.
Asla bi isi aman sonra yaparim deme. Asil bu kural olmali. O anda yapmadigin 5 dk is artilariyla birikiyor.
Hiz konusuna gelirsek ben hiperaktifim. Kendimi parcaliyorum is yapcam diye
Sunuda unutmamak lazim ev isi nankordur:)
eger ise baslarsanz ay suna aybuna diyemeyeceginz için eviniz daha temiz eliniz daha cabuk olur...bir de size soyle bir sey diyeyim temizlige cok mola veriyorum ay sigara iceyim ay kahve iceyim su mesaja bakayim derken uzuyor
Cnm bende bir saatte evi ışıl ışıl yaparım bütün evim tertemiz olur rahat otururum kolay kolayda dağılmaz..[/QUOTEnedir bunun sirri
kim fircaliyormus ?Pardon koltukları neden fırçalıyosunuz anlamadım...Ben de çok özenirim günün her saatinde tertemiz jilet gibi düzenli evlere.Ben de maalesef öyle değilim,olamıyorum.
Ama siz gayet titiz kategorisindensinizMutfagi ve banyomu asla ihmal etmem. Her daim topludur ve temizdir.
Dusakabin camim duz cam oldugu icin
Banyodan sonra akitmassam leke kaldigi icin çikmadan bi sabunlayip su tutarim.
Arkasini yapmaya gerek kalmiyor.
Wc yide oglum ve kuzim ilk tuvaletine ciktiktan sonra siler hertarafini temizlerim ve gecede yatmadan domestos dokup bekletirim
Mutfagimi gece kac olursa olsun 1 bardak birakmadan tertemiz birakirim. Dun gece yemege ve caya kalabalik misafirim vardi. Gece 1.5 a kadar makineye sigmayanlari yikadim.
Gece yatmadan koltuklarin yadtiklarini duzeltirim. Oyuncsklari vs toplarim , kirli falan cocuklarin biseyi varsa etrafta onlari makineye hazir ederim. Ben sabah kalktigimda evi toplu gormek istiyorum yoksa pisikolim kaldirmiyor. Geceden yazdigim rutin isleri yapincada gunduz islerimi kolaylastiriyor.
Gunduzleride evi supurup siliyorum, camasir yemekle dalan geciyor. Benimde dolaplarim yetersiz o yuzden cok dagilir ama her utuden sonra elden gecirip yerlestirince duzen oturuyor.
Buyuk supurgem haricinde dikey supurge kurtaricim. Sulu oldugu icin buyugu gunde 1 kere supuruyorum. Gun icindede dokulenleri dikey supurgemle hallediyorum
Bende takinti bu temizlik. Daginikliga tahammulum yok. 2 cocuk oluncada cok zor oluyor. Oyuncak daginikligini takmiyorum cocuk bapsin butun gun. Ama asla ellerine bisey verip birakmam. Kahvalyimiz ve aksam yemegini masada beraber yiyoruz. Ara ogunlerini ortu serip ustunde yiyorlar. 3 yasinda kucugum o bile ortu ister bisey yerken.
Asla bi isi aman sonra yaparim deme. Asil bu kural olmali. O anda yapmadigin 5 dk is artilariyla birikiyor.
Hiz konusuna gelirsek ben hiperaktifim. Kendimi parcaliyorum is yapcam diye
Sunuda unutmamak lazim ev isi nankordur:)
evcil hayvani olabilir ya da saclari dokuluyor olabilir2kediannesi çizelge yapmış,koltukları fırçalıyomuş.Merak ettim acaba ben mi bilmiyorum dedim
Oylemiyim..Ama siz gayet titiz kategorisindensiniz
Konu sahibine ilk etapta minik hareketler lazım
Bana göre titizsiniz yaniOylemiyim..
Siz yine kibarsiniz esim hasta oldugumu dusunuyor bense duzenliyim ve şart şurtum var diyorum.
Aslinda icine nasil siniyorsa insanin oyle olmali. Sinmiyen bi durumda varsa titizlik var demektir konu sahibesinin gibi..
Ilk evlendigimde bende beceremezdim ama zaman gectikce ogreniyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?