Elim mi dağınık benim ya ?

kiz hem evlisin hem cocugun var nasil yapiyorsun sen benim canim cikardi

kiz hem evlisin hem cocugun var nasil yapiyorsun sen benim canim cikardi

Belli bir rutine oturtarak, bugünün işini yarına bırakmayarak. Zaten öyle bir lüksüm de yok pek yarına bıraktığımda yarın ki işlerle birlikte iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor durum. Ama düzenliyim çocuklara da aynısını öğrettim. Oynadığınız oyuncağınızı ya da kullandığınız bir eşyanızı işiniz bitince lütfen yerine koyun diye diye.

benim ev bom boş bibloda yok her şeyide atarım satarım ama benim ev hep dağınık ve aradığımız bulunmaz.bazaların altı derli toplu dolaplar desen boş öle hınç hınca dolu değil gel görkü derli toplu kalamıyor.ama ben beceriksiz olduğumu düşünüyorum birazda benim çocuklar bana inat darma duman yaşıyorlar.eşim desen bir o toplu oda sadece kendine kendi eşyalarına.off ben ne dertliymişi,m bee

evet sanirim bunlari anlatirsam daha guzel yardim alirim somut ornek soyle anlatayim evde cok esya yok klasik bekar evi esyalari koltk takimi yatak odam su bu mutfakta ayni ihtiyacim kadar esya .
kirliler kirli sepetnden baska yerde asla olmaz ama toplandiktan sonra katliyorum koydugum yerde unutuyorum ya da dolaba yerlestirmeye useniyorum.
haliyle oyle kaliyor ben mutfakt yemek yaparken bile br yandan bulasik yikarim o yonden sikintm yok sukur ama evde cok hali yok cogu yer fayas ya da parke ve surekli ustune saclarim dokuluyor surekli sildigim halde kil tuyden kurtulamadim saclarim da baya uzun su an kotu goruntu oluyor.
tv masasi ve evdeki normal sehpa uzerleri cok esya dolu ne kadar kaldirirsam kaldirayim doluyor karmakarisik duruyor engel olamiyorum.
makyaji banyoda yapiyorum camasir makinasi ustunde birakiyorum simdi koyarim diye diye orada duruyor

Sadece çocuklara mı eşime bile öğrettim ki, ilk evlendiğimiz zamanlarda oldukça dağınık bir insandı kendileri. Kirli çoraplarını yatak odasının kapısının arkasında bırakırdı. Akşam oldu mu elinden tutup banyoya götürürdüm. Bak hayatım kirli sepeti sen, sen kirli sepeti tanıştınız artık o halde kapının arkasındaki çoraplarını buraya atabilirsin diye diye.

senin dağınıklık sehpada o zaman

orayı ayıkla ve gereksiz hiçbir şey koyma

örneğin gazeteyi okuyunca geri dönüşüme at

bulaşık vs sorun değilmiş

katladığın çamaşır koltukta kalsın o kadar da sorun değil bence

benim evde de halı yok; yerler de haftada bir siliniyor ki bende çocuk var

sen bekarsın ne kadar kirlenir

saçlardan şikayetçi isen kıl toplama aletleri var ya onlardan al şöyle bir gezdir

belki pratik kurtulursun

makyaj malzemelerinin yeri çamaşır makinesinin üzeri olsun

hani hepsinin bir yeri olsun

mesela ikeanın dolap içi düzenleyicileri var

15-20 tl arası fiyatlarda

şık beyaz-siyah vs renkleri de var

koy makinenin üstüne

rujlar bir göze, kalemler diğerine vs vs

evet bunu da deneyebilirim tesekkur ederim canim

pratik temizleme aletlerin olsun artık o kadar güzel temizlik aletleri ürünleri var ki pis kalmak mümkün değil ıslak mendil mesela benim kurtarıcım mobilyalarım siyah oldugu için çok toz oluyo ıslak mendılle 1 dakıkada siliyorum pratik elektirikli aldım onunla süpürüyorum diğeri yoruyor , akşam mutfagı temızlemeden yatmıyorum sabah kalktıgımda ocak falan mis gibi bulmam lazım , aldıgını yerıne koymak çok önemli bunları yaparsan mum gibi evin olur :)

Bekarim. Mutfaga bi giriyorum savas alnina donuyo ortalik. Benim yemek yapmam insanlik icin uygun degil bence. Odam derseniz haftada bir topluyorum. O yuzden fazla dagitmamaya calisiyorum. Temizlik derseniz en son ne zaman yaptim hatirlamam. Allah tan arkamda su an bunlari yapacak birileri var. Kendi basima kalsam yaparim sanirim. Ama ruh halim daginiksa neyleyim ben toplu evi. Birak daginik kalsin

Yeminle feyz aldım şu an
Takdir ettim ya.

bende çok tembelim ya. misafir gelince odaların kapılarını kapatıyom, iyi oluyo :)

hahahhahhah benim de yapmışlığım var

Benim evimde çok az eşya var. ama odalar küçük, o odaya ait olmayan her şey odayı dağınık gösteriyo.
mesela akşam çay mı içtik, hemen bardakları yerine YANİ TV ÜNİTESİNİN ÜST RAFINA koyarım
Meyve mi yedik, tabaklar hemen aynı yere
sonra kıyafetlerimizi mi çıkardık, eşim hemen yatak odasının kapısının arkasına fırlatır
banyoya girerken de öyle.
sonraa domates soğan falan kestik, kabukları tezgahın üstünde.
siyah renkli kedim de beyaz halılarda yuvarlanıp tüylerini dökmeyi çok sever.
çamaşırları yıkayıp çamaşırlığa asarım, sonra bi dahaki çamaşırlar yıkanana kadar askıda kalırlar
yenileri yıkanınca kuruyanları alıp katlarım ama yerine yerleştirmeye üşenirim çünkü gardrobun içi zaten dağınıktır

offff ya benden kadın olmaz

Bir elin hep toplasın
Buna bende sonradan alıştım
Nasıl yani dersen
Mutfağa çay koymaya gideceğim, bi bakınıyorum salonda mutfağa gidecek bişey varsa alıyorum, çöp varsa da 'kullanılmış peçete gibi' hemen alıyorum. Bi taşla bi kaç kuş vuruyorum kendimce ( : Örnekler çoğaltılabilir.

Mesela eşim işten gelir gelmez kol saati, cüzdan, anahtarlarını filan tak çıkarır tv nin yanına koyardı
Uyuz oluyorum tam karşım kalabalık olunca, oraya dekoratif bi sepet koydum. Bak dedim artık bunun içine koyarsın Yoksa hergün toplamaya bende üşenirim öyle hamarat filan değilimdir de düzenleyiciler candır

Bende pilli gırgır var
O çok pratik tavsiye ederim
Ben masanın altı için kullanıyorum daha doğrusu kızımın mama sandalyesinin dibi için kullanıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…