- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
kiz hem evlisin hem cocugun var nasil yapiyorsun sen benim canim cikardiHemen koymadığınızda o hemen yerine koymadıklarınız büyüyüp dağ gibi oluyor ve sonrasında toplaması daha da zor oluyor. Ben çalışıyorum ve iki çocuğum var. Eee iki çocuğun dağınıklığını da düşünürsek dağınıklığı hemen topladım topladım yoksa eve girmekte zorlanırız.
cizelge nasil yapiliyor canim
kiz hem evlisin hem cocugun var nasil yapiyorsun sen benim canim cikardi
ama dağınık dediğiniz ne
somut örnek verin
örneğin salonda akşamdan kalan fincan var
size göre dağınıklıklar böyle mi
benim için sıkıntı değil
ya da mesela mutfakta yemek yaparken soğan kabuğunu nereye soyuyorsunuz direkt çöpe mi tezgaha mı tabağa mı
nasıl dağıtılıyor oma bakalım
eve girdiniz çıkan kirli nerede çıkardığınız yerde mi kirli sepetinde mi
evim dağınık ama biz toplamak istemediğimiz için ama toplarsak da 10-15 dakikada toplanır çünkü çok eşya vs yok
dağınıklıklar bardak tabak ve oyuncak olur
ay bu cok guzelmis buju deneyecegim sagolÇizelge dediysem öyle kağıda yazdığım haftalık ve aylık program. Kendine, işine göre hazırlayabilirsin. Benim şöyle en dandiğinden mesela. Biri haftalık biri de aylık
Eki Görüntüle 1703382
Allahtan oyle cok gelecek misafirim yok gelenlerde benim ibi genc takimi da anlayisla karsiliyorbende çok tembelim ya. misafir gelince odaların kapılarını kapatıyom, iyi oluyo :)
evet sanirim bunlari anlatirsam daha guzel yardim alirim somut ornek soyle anlatayim evde cok esya yok klasik bekar evi esyalari koltk takimi yatak odam su bu mutfakta ayni ihtiyacim kadar esya .
kirliler kirli sepetnden baska yerde asla olmaz ama toplandiktan sonra katliyorum koydugum yerde unutuyorum ya da dolaba yerlestirmeye useniyorum.
haliyle oyle kaliyor ben mutfakt yemek yaparken bile br yandan bulasik yikarim o yonden sikintm yok sukur ama evde cok hali yok cogu yer fayas ya da parke ve surekli ustune saclarim dokuluyor surekli sildigim halde kil tuyden kurtulamadim saclarim da baya uzun su an kotu goruntu oluyor.
tv masasi ve evdeki normal sehpa uzerleri cok esya dolu ne kadar kaldirirsam kaldirayim doluyor karmakarisik duruyor engel olamiyorum.
makyaji banyoda yapiyorum camasir makinasi ustunde birakiyorum simdi koyarim diye diye orada duruyor
aynen kardes ya elalem bir iki saatte gul gibi yapiyor ben saatlerce de yapsam ayni tas ayni hamam
evet bunu da deneyebilirim tesekkur ederim canimsenin dağınıklık sehpada o zaman
orayı ayıkla ve gereksiz hiçbir şey koyma
örneğin gazeteyi okuyunca geri dönüşüme at
bulaşık vs sorun değilmiş
katladığın çamaşır koltukta kalsın o kadar da sorun değil bence
benim evde de halı yok; yerler de haftada bir siliniyor ki bende çocuk var
sen bekarsın ne kadar kirlenir
saçlardan şikayetçi isen kıl toplama aletleri var ya onlardan al şöyle bir gezdir
belki pratik kurtulursun
makyaj malzemelerinin yeri çamaşır makinesinin üzeri olsun
hani hepsinin bir yeri olsun
mesela ikeanın dolap içi düzenleyicileri var
15-20 tl arası fiyatlarda
şık beyaz-siyah vs renkleri de var
koy makinenin üstüne
rujlar bir göze, kalemler diğerine vs vs
cogu zaman koymam ;(aldıklarını yerine koyuyo musun
ben koymuyorum
Çizelge dediysem öyle kağıda yazdığım haftalık ve aylık program. Kendine, işine göre hazırlayabilirsin. Benim şöyle en dandiğinden mesela. Biri haftalık biri de aylık
Eki Görüntüle 1703382
bende çok tembelim ya. misafir gelince odaların kapılarını kapatıyom, iyi oluyo :)
bende çok tembelim ya. misafir gelince odaların kapılarını kapatıyom, iyi oluyo :)
Bende pilli gırgır varevet sanirim bunlari anlatirsam daha guzel yardim alirim somut ornek soyle anlatayim evde cok esya yok klasik bekar evi esyalari koltk takimi yatak odam su bu mutfakta ayni ihtiyacim kadar esya .
kirliler kirli sepetnden baska yerde asla olmaz ama toplandiktan sonra katliyorum koydugum yerde unutuyorum ya da dolaba yerlestirmeye useniyorum.
haliyle oyle kaliyor ben mutfakt yemek yaparken bile br yandan bulasik yikarim o yonden sikintm yok sukur ama evde cok hali yok cogu yer fayas ya da parke ve surekli ustune saclarim dokuluyor surekli sildigim halde kil tuyden kurtulamadim saclarim da baya uzun su an kotu goruntu oluyor.
tv masasi ve evdeki normal sehpa uzerleri cok esya dolu ne kadar kaldirirsam kaldirayim doluyor karmakarisik duruyor engel olamiyorum.
makyaji banyoda yapiyorum camasir makinasi ustunde birakiyorum simdi koyarim diye diye orada duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?