B
blue_sea
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blue_sea
-
kim başına kakıcaz kıss?
böyle birşey başa kakılır mı hiç?
eşya para pul evet lazım ama en önemlisi huzur.
huzurn olsun gerisi olur zamanla.
bir süre bulaşık makinen de olmayıversin ne çıkar.
evlilik öncesi dert etme böyle şeyleri.
toplanan altınlarla paralarla yaparsınız.
Allah tamamına erdirsin canım.
eskiden kız tarafı sadece sandık çeyizini yapar ..birde alan yatak odası alırdı..
sen kendin alamdın diyemi yoksa her iki tarafta alamadımı diye üzülüyorsun..
bak ben evlenirken düğünmü kendim yaptım ne aldıysam düğün için yeme içme giyme hatta takılarımın parasına kadar ben ödedim..
evime hiç eşya almamışlardı tv bile yoktu düşün...
ee şimdi a dan z ye herşeyim var eşimle el ele verip herşeyimizi aldık ..
hiçte üzülmedim eşyam yok diye çünki huzurum vardı en büyük hazine yani..
eşimle el ele verip taksitel yeri geldi peşin herşeyimiz aldık ..
ee bitiyomu hayır hala bitmiyo insanın gözü doymuyo..
yeterki huzurn olsun geçim olsun para ile alınan şeyler zaten olur..
Yakın bir zaman sonra evleniyorum binbir zorlukla çeyiz yaptım ..Ama tek bir beyaz eşya alamadım çeyizime çalışmıyorum diye kısmet bu yahalbuki çok istemiştim çalışayım bir şeyler yapayım diye ama acele oldu sanırsam biraz ama şimdi hüzünlü ve ilersi için endişe duyuyorum yarın öbür gün yüzüme kakılır bu durum diye de ödüm patlıyor hayır işi uzatmamak lazım diye evet dedim ama inşallah sonu iyi olur diyorum ama elimde değil korkuyorum...ah şu paranın gözü kör olsun diyorum ...başka da bir şey gelmiyor ki içimden bir de neden çok uzun şu çeyiz listeleri ömrümü yedi...evleniyoruz mu sıkıntı sürüncemesine mi giriyoruz anlamadım ah ahh ne zor ne zor...muş meğer ...Allah kimseyi zorda ve darda bırakmasın ben gibi
Yarın öbür gün laf edenlere haddini bildirmek de eş namzetine düşer...sağolun destekleriniz için ama sorun olmaması değil ki keşke öyle olsaydı var onlar ama ben alamadım yani benim yapabildiklerim hep sınırlı kaldı ne bileyim işte acı olan benim destekçilerim azdı ben zar zor yaptım bir şeyler hep ucuza kaçarak genelde istediklerimi alamadım ama olduğu kadarıyla dedim dünya malı sonuçta dünyada kalcak ama hani duyarız ya yarın öbür günh lafı olur...muş diye ben de de olur mu diye endişeleniyorum tuhaf mıyım yoksa böyle düşünmem ince fikirli olmamdan mı geliyor acaba?ama sağol teşekkürler moralin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?