canım benım bıldıgım kız zaten beyaz esya almazkı bunu senden beklerseler ayıp valla bızde tum beyaz esyayı da normal esyayı da erkek tarafı alır kız sadece ceyızlık yapar ıste mutfak esyası alır yanı hıc takma bosver basa kakınc olacak bısey degıl bu ınankı :1no2::1hug:
tamda düşündüğümü söylemiş arkadaş..ben zar zor yaptim ve destekcilerim azdi demissin...
iste bu yüzden kendine gurur duymalisin...
a.s.
Yakın bir zaman sonra evleniyorum binbir zorlukla çeyiz yaptım ..Ama tek bir beyaz eşya alamadım çeyizime çalışmıyorum diye kısmet bu yahalbuki çok istemiştim çalışayım bir şeyler yapayım diye ama acele oldu sanırsam biraz ama şimdi hüzünlü ve ilersi için endişe duyuyorum yarın öbür gün yüzüme kakılır bu durum diye de ödüm patlıyor hayır işi uzatmamak lazım diye evet dedim ama inşallah sonu iyi olur diyorum ama elimde değil korkuyorum...ah şu paranın gözü kör olsun diyorum ...başka da bir şey gelmiyor ki içimden bir de neden çok uzun şu çeyiz listeleri ömrümü yedi...evleniyoruz mu sıkıntı sürüncemesine mi giriyoruz anlamadım ah ahh ne zor ne zor...muş meğer ...Allah kimseyi zorda ve darda bırakmasın ben gibi
Değerli yorumlarınız için teşekkürler hepinize ama şu konuya açıklık getirmek hasıl oldu beyaz eşyalar ,yatak odası vs. perdeler dahil damat yaptı yani ezik ve mutsuz olmamanın sebebi buydu yani aslında ben elimden birşeyler gelsin çok isterdim ama nasip değilmiş herşeyi karşı taraf yaptı ben sadece çeyiz hazırladım işte ne lazımsa onu da yaparken ömrümden ömür verdim şimdi çok ama çooook yorgun ve hissiz bir gelin olucam sanırsamyani sonuç yalnız destekçisiz çeyiz hazırlamakda evlenmek de çok zor Allah tüm bekarlara da hayırlısını verir inşallah ama destekçimin olmaması ruhumu çok ama çok derinden yaraladı şimdi mutlu ve de huzurlu düğünümü bekliyorum desem yalan olcak ...önümde uzun upuzun bir yol var ve umarım bu ben dahil tüm genç kızlar için mutluluk yolu olur ...dilerim ki...hepinize destek yazılarınız için sonsuz teşekkürü borç bilirim arkadaşlar...sağolun ..a.s.a.s.
Yakın bir zaman sonra evleniyorum binbir zorlukla çeyiz yaptım ..Ama tek bir beyaz eşya alamadım çeyizime çalışmıyorum diye kısmet bu yahalbuki çok istemiştim çalışayım bir şeyler yapayım diye ama acele oldu sanırsam biraz ama şimdi hüzünlü ve ilersi için endişe duyuyorum yarın öbür gün yüzüme kakılır bu durum diye de ödüm patlıyor hayır işi uzatmamak lazım diye evet dedim ama inşallah sonu iyi olur diyorum ama elimde değil korkuyorum...ah şu paranın gözü kör olsun diyorum ...başka da bir şey gelmiyor ki içimden bir de neden çok uzun şu çeyiz listeleri ömrümü yedi...evleniyoruz mu sıkıntı sürüncemesine mi giriyoruz anlamadım ah ahh ne zor ne zor...muş meğer ...Allah kimseyi zorda ve darda bırakmasın ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?