Elimde para tutamama gibi bir derdim var.

Hani şu meşhur bir dizi, film izleme sitesi var ya orada konu ile ilgili belgeseller var arama yaptığında önüne düşecektir. Seni tebrik ediyorum Başlıyorum bende bu ay! :)

Nasıl yapabilirim ki? Belki bu konuda yardımcı olursunuz :) Biraz fikirlerim var, olumlamalar vs dinlerim uygulamaya çalışırım. Yoga da yapıyorum ama nasıl bir insansam fayda etmiyor bende yahu!
Gece yastığa başımı koydugumda yarinla ilgili şunu yapmaya niyet ediyorum diyorum sadece. Nette bu konu ile ilgili uzman kişilerin çalışmaları var çeşitli ritüeller yapıyorlar onları dinleyip uygularsinız. Başlarda çok inanmadiğimizdan olsa gerek fayda göremiyoruz ama ısrarla devam ettiğimizde mucize gerçekleşiyor. Bilinçaltı kodlarını silme falan olayları da var...derya deniz bir konu ...kalbinizden bunları bulma ümidini geçirerek az bir zaman ayırın çok güzel uygulamalara eriseceksiniz. Eminim

Ben inanırım ya. Bakalım bir deneme yapalım bu akşam :) Tekrarlamak önemli sanırım değil mi? Tavsiye ettiğiniz bir çalışma, kanal vs var ise özelden paylaşmanız beni memnun eder :)

çok zor olacak benim için ama yapmam lazım ayıptır günahtır. 3 yıldır boşa çalışıyorum. Yeter bu kadar yediğim. Çeyiz param bile yok.

Ben çalışırken 2.yılda araba almıştım.
Borca girmeden olmaz.
Sen yapamıyorsan paranı bana yolla ben sana yapar atarım her ay.
Evlenirken istersin gönderirim

Ben çalışırken 2.yılda araba almıştım.
Borca girmeden olmaz.
Sen yapamıyorsan paranı bana yolla ben sana yapar atarım her ay.
Evlenirken istersin gönderirim
Kazasız belasız kullanın inşallah. Ah arkadaşım şu dönemde ne ev ne araba. Hiç kolay değil Hahah güzel fikir Düşünelim.

amaan bekarsin, harca diyesim geldi:)
Mecburi odemelerini yaptiktan sonra elinde kalan paranin 3e 1ini annenin hesabina gonder, asla asla geri istediginde bile vermemesini sagla.
3e 2sini afiyetle ye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…