- 25 Kasım 2020
- 397
- 304
- 53
- 34
- Konu Sahibi birkimsecik
-
Ah evet son dönem telefonları maalesef öyle. Kapitalizm.. her yerde :/Bir de oyle bir sey ki ben yeni telefon aldigimda bu uygulama direkt yukluydu ben indirmedim.
Resmen bir batak. Dusen cikamiyor
Hani şu meşhur bir dizi, film izleme sitesi var ya orada konu ile ilgili belgeseller var arama yaptığında önüne düşecektir. Seni tebrik ediyorumTam destek...
Ben de yeni başladım şimdiden 9 gr altınım oldu...
Az önce minimalizmden bahsetmiştin bu bizi ihtiyaç fazlası alışverişlerden uzaklaştirir....minimalizm candır. Ben de her seyimi sadelestiriyorum. Bu konuda belgesel izlemek aklıma gelmemişti duymam iyi oldu sağ olasın.
Sağım solum borç olmuş arkadaşımBorca gir yada gram al.
Sağım solum borç olmuş arkadaşımKredi batağına da düştüm..
Gece yastığa başımı koydugumda yarinla ilgili şunu yapmaya niyet ediyorum diyorum sadece. Nette bu konu ile ilgili uzman kişilerin çalışmaları var çeşitli ritüeller yapıyorlar onları dinleyip uygularsinız. Başlarda çok inanmadiğimizdan olsa gerek fayda göremiyoruz ama ısrarla devam ettiğimizde mucize gerçekleşiyor. Bilinçaltı kodlarını silme falan olayları da var...derya deniz bir konu ...kalbinizden bunları bulma ümidini geçirerek az bir zaman ayırın çok güzel uygulamalara eriseceksiniz. EminimNasıl yapabilirim ki? Belki bu konuda yardımcı olursunuz :) Biraz fikirlerim var, olumlamalar vs dinlerim uygulamaya çalışırım. Yoga da yapıyorum ama nasıl bir insansam fayda etmiyor bende yahu!
Kurda gelelimO zaman gram altın.
Grup kuracağım burada
Gram altın candır
Ben inanırım ya. Bakalım bir deneme yapalım bu akşam :) Tekrarlamak önemli sanırım değil mi? Tavsiye ettiğiniz bir çalışma, kanal vs var ise özelden paylaşmanız beni memnun eder :)Gece yastığa başımı koydugumda yarinla ilgili şunu yapmaya niyet ediyorum diyorum sadece. Nette bu konu ile ilgili uzman kişilerin çalışmaları var çeşitli ritüeller yapıyorlar onları dinleyip uygularsinız. Başlarda çok inanmadiğimizdan olsa gerek fayda göremiyoruz ama ısrarla devam ettiğimizde mucize gerçekleşiyor. Bilinçaltı kodlarını silme falan olayları da var...derya deniz bir konu ...kalbinizden bunları bulma ümidini geçirerek az bir zaman ayırın çok güzel uygulamalara eriseceksiniz. Eminim
Kurda gelelimÖyle yapacağım inşallah
Yakında ben de seni tebrik edeceğim.Hani şu meşhur bir dizi, film izleme sitesi var ya orada konu ile ilgili belgeseller var arama yaptığında önüne düşecektir. Seni tebrik ediyorumBaşlıyorum bende bu ay! :)
Olmaz mı...Ben inanırım ya. Bakalım bir deneme yapalım bu akşam :) Tekrarlamak önemli sanırım değil mi? Tavsiye ettiğiniz bir çalışma, kanal vs var ise özelden paylaşmanız beni memnun eder :)
Maaş alır almaz 1-2 gram alıp hesaba atıyorsun.
Sonrasında geçinmeye çalışman lazım
Evet evet tam olarak orasıYakında ben de seni tebrik edeceğim.
Filikşli bir yer di mibakarim oraya...çok teşekkür ederim.
çok zor olacak benim için ama yapmam lazım ayıptır günahtır. 3 yıldır boşa çalışıyorum. Yeter bu kadar yediğim. Çeyiz param bile yok.
O zaman özele alalım sizi :) :)Olmaz mı...
Kazasız belasız kullanın inşallah. Ah arkadaşım şu dönemde ne ev ne araba. Hiç kolay değilBen çalışırken 2.yılda araba almıştım.
Borca girmeden olmaz.
Sen yapamıyorsan paranı bana yolla ben sana yapar atarım her ay.
Evlenirken istersin gönderirim
Ben sildim ama bu seferde googleden giriyorumTelefonunuzdan Tre...ol uygulamasini silin faydasini goreceksiniz.
Denendi.
Iste insanin icinde alisveris sevgisi olunca önüne duvar koysan durduramazsinBen sildim ama bu seferde googleden giriyorum
Hiç kolay değil düşüncesini hayatımızdan tamamen çıkarmak ilk şartımız...Kazasız belasız kullanın inşallah. Ah arkadaşım şu dönemde ne ev ne araba. Hiç kolay değilHahah güzel fikir Düşünelim.
Kazasız belasız kullanın inşallah. Ah arkadaşım şu dönemde ne ev ne araba. Hiç kolay değilHahah güzel fikir Düşünelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?