- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
evet canım..yönlendirmeyide sizin sayenizde öğreniyorum yavaş yavaş..etrafımdaki insanlardan bile bukadar destek ve ilgi görmedimhepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .bu benim bu yola başladığımdan beri ilk zaferim :))canım sevgılin bak ne guzel saldım cayıra mevlam kayıra değil
senı merak edıyor demekkı aslında yonlendırebılecegın bı erkek sana karsı sevgısı var
bak bence kurslara başla yetenek en guzel bızelıktır, hayranlık uyandırır bı gun o senın pesınden kosmaya baslıcak yazcaksın o zaman buraya
evet canım..yönlendirmeyide sizin sayenizde öğreniyorum yavaş yavaş..etrafımdaki insanlardan bile bukadar destek ve ilgi görmedimhepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .bu benim bu yola başladığımdan beri ilk zaferim :))
canım kursfikrikesinlikle aklımayattıı..önlisans mezunuyum ama mesleğimle ilgili iş buamıyorum..oysa ne hayallerim vardı...mesleğimde ilerlicektim kariyer sahibi olucaktım..ama mesleğimle ilgili işler daha çok istanbul taraflarında var maalesef..ama kurs olayı sanırım benim için çok iyiolucakŞeniz
haklısın canım..innşallahhh..istediğim kıvama bi getireyim onu başka birşey istemiyorum:dance:bak guzelım nası kıvama gelıyor
boyle gıdersen onu kendıne yenıden asık bıle edebılırsınŞeniz
canım keşke o yoğunluğu yakalayabilecek bşy olsa hayatımda..o yoğunlukta en iyi işbulmakla olur sanırım ama hele kişu zamanlarda hiçkolay değil ya..parlaacım sevmiyo diyosun işte senin hallerin çocuğu bunaltıyo bitanem bak sen aradığında yenimi aklına geldim falan deseydin daha kötü olurdu morali bozulur kapatırdı seni çok iyi anlıyorum bizim evde işimiz yok bişeyimiz yok aklımızdan yazıp çizip oynuyoruz ama onun işi var dersleri var emin ol sende bi kaç zaman yoğun olsan yazmazsın bile bişe adım gibi eminim hele bi misafir gelsin eve hep sen ilgilen yemekti çaydı bulaşıktı yada işin olsa öyle böyle derken akşam olur anca akşam yazarsın nasılsın diye meşguliyetin yok senin ondan oluyo meşgul olsan emin ol o yazacaktırki napıyon neden hiç kendinden haberdar etmiyon diyecektir ama sen fırsat vermiyonki çocuğa yapsın aynı benim gibsina.s.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?