parla....
ara ara gelip neler yaptığına bakıyorum.. doğru yoldasın arada ölçüyü kaçırıyorsun ama normal hır-gürle geçmiş uzun yıllardan bir anda kurtulamazsın..
şimdi gelelim son dönem yaptığın hatalara.. o seni aramadan sen onu arama parla! bu küsmek,kapris yapmak tarzında birşey değil ama sadece arama.. beni niye aramadın parla,beni merak etmiyor musun ?
diyeceği güne kadar arama!
bırak hep o seni arasın,merak etsin,özlesin.. haa bırakır mı unutur mu soğur mu diyorsan?
ee zaten soğusun bununla soğuyacaksa,bu güne kadar yaptığın bütün uç davranışlara tahammül ettiyse zaten soğumaz merak etme!
"görüşecek miyiz,ne zaman görüşeceğiz,ee hadi görüşelim,bak 15 gün oldu,yok ben hazırlanmıştım .."
türünden cümlelerden de kurtul,o sana "görüşelim parla" demedikçe mevzuyu açma? diyelim ki bu hafta görüşmeyelim dedi sende "aa iyi oldu ben x kişiyle şuraya gideceğim,hemen ona haber vereyim bari " de!
adam mahçup olmasın,ona ayak bağı olan ,sürekli mızmızlanan bir kız gibi görünme,ona muhtaç olmadığını,kıymetli olduğunu izah et.. elbette davranışlarınla..
normal ilişki de budur aslında,hiç bu sitede veya sosyal hayatta her dakika mesajlaşıyoruz,bensiz bir gün bile geçiremiyor vb türünde laflara inanma.. doğrudur ama en fazla ilişkinin "tavlama" kısmında böyledir.. yoksa hayat hepimizi öyle bir savuruyor ki aşka ayıracak vakit kalmıyor ya da özen kalmıyor.. amaç bu hayatı sevdiğimiz kadın veya adamla birlikte sırtlayarak "huzurla" yaşamak.. sende huzur bulmaz ise bu ilişki biter parla..
davranışlarınla senden özür dilediği gün gibi onu mahcup et,,,
yapacaksın biliyorum kaydirigubbakcemile
lacivert ve derinscim çok teşekkür ederim yorumlarınız için..
derinscim çok iyi anlamışsın canım şuan kidurumumu..haklısın bazen iyi oluyorum davranmam gerektiği gibi davranıyorumama sonra yine dayanamayıp abartıyorum..vallahi gün boyu nasıl davrandıysam ne yaptıysam yazıyorum buraya..en son ben yatıyorum dedi..okuldan geldikten sonra..tabii kavgalıydık...tamam iyiuykular dedim..normaldeuyurken bile ara uyandırırdım ve sonuç yine kavga ederdik..bu sefer aramadım ve 3 saat boyunca uyudu aramadımbile..uyandığında bana günaydın diye msj atmış bende günaydın cnm yazdım...buraya kadar herşey iyi gayet soğuk kanlıyım ama azönce yine mahvettimherşeyisenağlama ya kızlar siz beni dövün en iyisiben hakediyorumhe...durup dururken birmsj attım aynen şu şekilde..''farkındamısın artık hiç birşey eskisi gibi değil,gittikçe kopuyoruz'' tabi tırlattı yine...ya yeter ya yeter işte bu yüzden bu laflarından düzelmiyo diye cvp geldi..oysaki nbiyetim bugün karşısında yapmak istediğim konuşmayı msjla açmaktı..böyle işte kızlar bugün ki raporum..sabahtan berideğişen bşy yok...bazen tutuyorumkendimi ama sonra yine ölçüyükaçırıyorum..benim bu alışkanlığımdan kurtulmak sanırım zaman alıcak..bugün film de izledim oyalanacak şeylerde yaptım müzik de dinledim ama ben ne yapsam da onu arayacak ortamı birşekilde yaratıyorum ya...kızlar sizleride bıktırdım artık ya benimki düzelecek birdurumdeğil galiba.
ah canım bana ne desen ne yapsan haklısın...ben dayağı hakediyorum inan...yapmamam gereken şeyleri yaptım yine..hele ki başkalarını kıyaslama konusunda..okadar kızıyorki başka ilişkileri örnek gösterdiğimde anlatamam..ya benim acilen iş bulmam lazımkızlar...evde kafayı yiyorum tek umudumkpss ..tercihlerimde hep uzak yerleri yazdım..puanımda fena değil..bir atansam ozaman göstericemasıl ben ona gününü...benim annem de çok kızıyoççhele ki onun yüzünden üzgün olduğumu ağladığımı gördüğünde daha da çok kızıyor.nişanlın değil kocan değil ne diye bukadar üzüyosun kendini diyo...gözlerimikızarık ve şişmiş görmesin hemen anlıyor onun yüzünden ağladığımı..ben seni böyle bilmezdim demez mi birde..ah annecim eskiden böylemiydim sanki bu aşk beni ne hallere koydu bir bilsensenağlamaparlaa ya inanmıyorum sana gel dövcem senikaydirigubbakcemileşaka şaka ya bak kendinde biliyorsun olumsuz şeyler yazma tiiye alıyorum havalarına gir okul sınav sitres gerçekten bunaltıyo insanı ya kendini rahat bırak hem kendine zararın oluyo hem de o kişiye :1no2:bu şekilde düzeltemezsin eskiyle kıyas yapma başkasıyla kıyas yapma emin ol zaten o sevmese seni bırakır ama bunaltıyon ben seni çok iyi anlıyorum zamanında bende çok bunalttım ne oldu kendime zararım oldu annem bile bana kızıyo ne bu halin ne gülüyon ne bizle oturuyon annenle otur kitap oku atkı ör arkadaşlarınla buluş o aradığı zaman müsait değilim diyecebilecek şeyler yapmaya çalıs sen şimdi uğraşacak bişe bulamıyon kafanda yazıp çizip oynuyon:1hug:CADIARZU
canımya üşenmeden nedekadar çok şey yazmışsın öyle...nekadar güzel şeyler yazmıişsın..ya kızlar ben size karşı kendimiinanın mahçup hissediyorum..siz okadar akıl veriyosunuz yazıyosunuz ediyosunuz ben yine birşeyi beceremiyorum..yine arıyorumbağırıyorum çağırıyorum..ama ne olur bunu dahadeğişime çok yeni başlamama verin..elbet zamanla sizin sayenizde değişicem değişmek zorundayım başka da yolu yokzaten...az önce sırf aramamak için yukarı çıktım yiğenime..telefonumuda almadım yanıma...ama aklımhep telefonumdaydı..3 saat oturduktan sonra şimdi geldim ve baktım 2 tane msj var..yattığını haber veriyor..sanırım cevabı beklerken uykuya daldı..genelde hepöyleolur....ama bakın 3 saat telefonumu evde bıraktım ve dayandım aramadım:))) ..bu benim için büyük bir gelişme :)) canım aynen dediğin gibi beni en çok üzen şey de herşeyin eskisi gibiolmaması..belkide herşeyin eskisigibi değişmeden kalmasını beklemek saçmalık..sonuçta aradan yıllar geçti..ve ozamanlar daha çocuktuk..amamben artık okadarını bile istemiyorum..onu bile geçtim yani..canim, bu yazdigini gormemistim. birseyler soyleyeyim dedim.
iliskide "sen dili", "ben dili" diye birsey vardir, duymus muydun? "sen dili", surekli karsindakini itham etmek, uyarmak seklinde olur. yani "farkinda misin? gittikce kopuyoruz." gibi. bu, dolayli yoldan karsidaki insani suclamaktir. insanin bu durumda karsindakine sabri kalmamissa ya da morali bir sekilde bozuksa, kaplan gibi uzerine atlar bu cumlenin. kavga cikar. yapman gereken konusmayi mesajla acmak istiyorsan, "ben dili"ni kullanmalisin. kendi uzerine dusen kisimdan bahsetmelisin. onceki mesajlarimdan birinde soylemistim. ozetle soyle diyebilirsin: "ben bazi seylerin farkina vardim bu iliskide ve benim yuzumden olan kisimlarini duzeltmek icin elimden gelen cabayi gosterecegim, cunku boyle devam edip sonucta bu kadar guzel bir iliskiyi kaybetmek istemiyorum." hep olumlu konus. hep birseylerin eli mahkum duzelecegi imajini ciz. karsindaki buna inaniyor. ben senin erkek arkadasinda duzelme isigi goruyorum, cok sanslisin aslinda. ben bunlari uyguladigim halde olmamisti, cunku erkek arkadasim beni senin erkek arkadasin gibi sevmiyordu. mesela o sana bagirdiginda sakin kalmissin, sonra arayip ozur dilemis. kiyamiyor demek ki sana hala, seni uzmeye kiyamiyor. ama sen onu bunalttikca (onun agzindan yaziyorum), sana bagiracak ve bundan pismanlik duymayacaktir. sen her zaman olumlu bir goruntu ciz. bazi seylerin kotuye gittigini soylemek, hic boyle hissetmeyen bir insan icin bile yikici ve inandirici oluyor, cunku iliski soyut bir durum ve nereden bakarsan oraya cekilebilir. ben simdi gidip sevgilime "sen dort sene once gece benim evimin altinda beklemistin, su an yapmiyorsun, demek ki birseyler degisti bu iliskide" desem sacma olur mu, olmaz mi? sen oyle gormek istedikten sonra, herseyin degistigini gorursun. zaten hersey de degisir parlaacigim. onemli olan, bu degisikliklere ayak uydurabilen bir iliski yasamak. degismeyen insan var midir? her degisim kotu olmak, sona yaklastiginizi belirtmek zorunda degil. dort sene once sen agladiginda "kiyamam" diyen insan, simdi "ne var bunda aglanacak?" diyorsa, bu cok dogal bir tepkidir canim. bu sana tahammulsuz oldugunu gostermez karsindakinin. cunku iliskiniz oturmustur ve artik iliskinin ilk gunlere gore daha farkli sorunlari ve cozumleri olmalidir. sen sanirim degisikligi kabul edemiyorsun. hep ilk gunku performanslari bekliyorsun sevgilinden. ama hicbir cift boyle olamaz. bu demek degil ki ask birgun bitiyor. hayir, daha oturakli, daha sakin, daha olgun bir iliski oluyor, ama hala heyecan, mutluluk, ask var, karsilikli sevgi ve anlayis olduktan sonra. inatla ilk gunlerdeki gibi kalan ve degismemekte ayak direyen insanlar, bir sure sonra zaten karsi tarafi bogar. insanlar dogal hayat surecinde ilerlemek ister. bir taraf bu ilerlemede geri kaliyorsa, karsi taraf rahatsiz olur, cunku kimse kimseyi sirtinda tasiyamaz. konuyu cok dagittiysam ozur dilerim, umarim ne demek istedigimi anladin. sormak istedigin birsey olursa, daha net aciklamaya calisirim canim.
canımya üşenmeden nedekadar çok şey yazmışsın öyle...nekadar güzel şeyler yazmıişsın..ya kızlar ben size karşı kendimiinanın mahçup hissediyorum..siz okadar akıl veriyosunuz yazıyosunuz ediyosunuz ben yine birşeyi beceremiyorum..yine arıyorumbağırıyorum çağırıyorum..ama ne olur bunu dahadeğişime çok yeni başlamama verin..elbet zamanla sizin sayenizde değişicem değişmek zorundayım başka da yolu yokzaten...az önce sırf aramamak için yukarı çıktım yiğenime..telefonumuda almadım yanıma...ama aklımhep telefonumdaydı..3 saat oturduktan sonra şimdi geldim ve baktım 2 tane msj var..yattığını haber veriyor..sanırım cevabı beklerken uykuya daldı..genelde hepöyleolur....ama bakın 3 saat telefonumu evde bıraktım ve dayandım aramadım:))) ..bu benim için büyük bir gelişme :)) canım aynen dediğin gibi beni en çok üzen şey de herşeyin eskisi gibiolmaması..belkide herşeyin eskisigibi değişmeden kalmasını beklemek saçmalık..sonuçta aradan yıllar geçti..ve ozamanlar daha çocuktuk..amamben artık okadarını bile istemiyorum..onu bile geçtim yani..
ya bu arada ben size bşy daha söylicem ama bu sefer kesin elinize geçsemheralde beni döversinizdelikafadulden ya ben birşey daha yaptım..uykudan uyandıktan sonra hanibirmsj atmıştım ya ben birley daha yazdımondansonra..ama inanın sırf ağzını aramakiçin yaptım ve birdaha aslaaa ama asla yazmıcam..aynen şöyle yazdım''belkide ilişkimize ara vermek yada ayrılmak en doğrusu eğer ayrılmak istiyorda bana söyliyemiyorsan bana karşı açık ol derim,benisevmeyen biriyle ilişkiyi yürütmek emin ol benden ayrılmandan bana daha çok acı verir,'' ve bana gelen cevap ise aynen şu'' ya sus ya başlama yine soruları düşünüyorum puanımı hesaplıyorumkafamı karıştırma lütfen ya''ay gülsemmiağlasam mı anlamadım..ben ne diyom o ne diyo..bugün çıktığı sınavdan puanını hesaplamaya çalışıyormuş..ama birdaha böyle birmsj asla atmıcam kızlar söz...
inş atanırsın parlaaa sakın sakın kimseyle kıyaslama ya bende diyorum bazen ya baksana o aramadan arıyo ne güzel hediyeler almış falan filan beni sevmiyo diyorum ama çok yanlış bunlar herkes bir olacak değilya inan seni o kadar iyi anlıyorumki ah kafam ah dediğim zamanlar çok oldu tek değilsin yani bak ne yapacaksın biliyonmu kontürünü bitir alma korkma ya aramazsa beni deme aramazsa sevmemiştir zaten boşver gitsin ama arar 7 yıl az değil telefonunu evde koy bir yere giderken ya yap bunları sen eve gelinceye kadar arar o zaten merak etme mesela odaya gittiğinde tv izlediğinde yanına alma telefonunu arada gir bakki aramışmı aramamışsa sen bırak tekrar tv nin karşısına geç yada kitap oku soyutla kendini telefondan eskiden ne güzelmiş be teknoloji çıktı herşey altüst oldu mecnunun telefonumu varmış yada keremin
mutlu olmak ıcın kımse ıle kıyaslama yapmamak lazım sevgı okyanusu
bolelıkle karsımızdakının olumlu yanlarınıda gormuyoruz kıyaslama yapınca:1no2:
beklentımızı az tutarak mutlu olmayı hedeflemelıyız dıye dusunuyorum
tek sartsız kosulsuz beklentı saygı olmalı
parla sende sevgılını onun ıstedıgı sekılde sevmeyı ogrenıp , o sekılde sevgını ıfade edersen daha guzel gıdebılır bu ılıskı
evet çok haklısın tatlım işte çok duygu yoğunluğu yaşadımı insan bazen olabiliyor ama ben çok şkr kurtuldum kaydirigubbakcemile5
haklısın canım ..aslında bazen düşünmüyor değilim ya niye ben çaba gösteriyorumdüzelmesi için niye sadece ben..tamam bende de suç var ama onda da var..seven insan bukadar üzermi ya...dün akşam 5 ten beri aramadım ne msj ne bşy..o da aramadı..kavga ettik...sebep mi bugün beni alcaktı buluşcaktık ben akşam iki saat ay ne giysem diye 50 tane elbise giydim çıkardım sonra aradı dedim kaçta alıcaksın bei almıcam dedi..geçen haftada buluşmadık..sınavı var bu hafta stresliyim sen napıcaksın dedi...kavga ettik çok sözvermiştin dedim..bugün oturup onıunla sakin sakin konuşmaplanları yapıyordıum oysaki..kavgalı bir şekilde kapadık telefonu..o saatten berideses yok..kızlar farkettimde herşey kötüüye gidiyo..şimdilik sınav stresine veriyorumama yine de bukadar olmamalıydı..gün geçtikçekaybediyorumben onu..dün gece saattelerce ağladımelimden birtekbu geldi..artık buluşmalara bile çok zor geliyo...yavaş yavaş bitiyo..farkındayım...kaçıyorbenden...çok kırgınım çok üzgünüm..ben artık kendimiolacak herşeye onsuzluğa bile alıştırmaya başşlamalıyım..çokmutsuzum çok...
peki seviyorsa neden böyle yapıyor sevgicim..neden bukadar üzüyor..seven insan sevdiğini bukadar üzer mi ya bukadar ağlatır mı?canım inan eskiden telefonumu hep eşorfmanımın cebinde taşırdım buraya yazdığımdan beri artıkodamda bırakıyorum..çünkü cebimde taşıdığımda refleks olmuştu artık sesi genelde kısık olur evde yada tek bip vardır ya onda olur ama yinede ikidebircebimden çıkarıp bakardım elime almışken de msj filan atardım..amaartık odamda bırakıyorumve uzun sürede o odaya girmek istemiyorum..çocuk sana aşık ya sen anlamadınmı parlaa sen yazıyon ayrılalım çocuk alışmış zaten bi sus puanımı hesaplıyom demiş ayrılalım yazısını görmezden gelmiş senden bıksa emin ol yeter bu kadar çık hayatımdan derdi bence çok seviyo çocuk seni...
yok canım..vallahişuan aramaya hiç niyetim yok..yazık edemem bu 4 buçuk saate..okadardayandım bekledim..gerekirse akşam6ya kadar beklicem...sizede zaten olan biteni rapor gibi yazıyorum...canımşuan en çok cilt bakımı ve takı tasarımı arasında kaldım..ciltbakımı kursuna gidersem onunla ilgili belki birişte bulabilirim diye düşünüyorum..bu arada yardımcı olursun diyince aklıma geldi:)dün yazmıştım maydonoz kaynattımfilan diye:))konuylaalakası yok ama size yazmak istedim..dün akşam yatarken soğuttuğum maydonoz suyuyla yüzümü yıkadımsabah kalkıncada yıkadım..çenemdeki sivilce vardı..onu kurutmuş resmen..birde cildime canlılık geldi sanki:)) sivilceyi gerekten kurutuyorkızlar aklınızda bulunsun tavsiye ederim..benim de size bir faydam dokunsun dedim :)Arama canım arama bekle...Git cilt bakım kursuna yazıl hem sana hem bize faydası olsun:):) Şaka bi yana ama gerçekten git 1-2 kursa birden yazıl bi kere evden çıkmak değişikliktir.. Hem oyalanırsın hem birşeyler kazanırsın. Bak sen aramasan da o bir şekilde seninle iletişime geçiyor.. Eğer farkedip neden aramadığını falan sorarsa da ben fazla üstüne düşüp seni bunalttım heralde hem ben de kendi durumumdan sıkıldım artık dersin. Bir şeylerle oyalanmaya başlayınca kendi özgüvenin de yerine gelir zaten hayatım.. Hadi bakalım.. seni takipteyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?